Jaký operátor má nejlepší stránky?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Jaký operátor má nejlepší stránky?
Eurotel 18 %  25%  [ 18 ]
Oskar 29 %  40%  [ 29 ]
T-Mobile 25 %  34%  [ 25 ]
Celkem hlasů : 72

Odeslat příspěvekod Driver 30. 3. 2005 19:39

Podle mě má nejlepší stránky Oskar.

1) Samoobsluha - super funkce, zadnej jinej op. neco takovyho nenabizi
2) prehlednost - vzdycky vsechno najdu u Oskara a je to tam i pekne popsany
3) obsah - je tam snad vsechno, i dokumenty v PDF ke stazeni a kdyz tam nahodou neco neni, je tam cislo na ktery se ma volat

Eurotel: vsechno se mi tam spatne hleda, je to zastrkany buhvi kde a prehledny to teda taky moc neni

TMO: Docela pekny stranky, ale obsahove podle me nic moc
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Já Osobně 31. 3. 2005 18:32

Takže takhle. Pokud hledám konkrétní informaci, vítězí TMO (už dlouho celkem vymakané vyhledávání), potom je ET (ale byl poslední, dokud jeho vyhledávání bylo strašný šit. Po změně dizajnu stránek, vylepšil i vyhledávání, takže to taky jde) a na plné čáře prohrává Oskar, protože kdybych se na jeho stránkách neorientoval a potřeboval bych tam rychle něco najít, hledal bych dloooouho :x Takže, Oskare, přidej vyhledávání!

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 31. 3. 2005 19:54

[quote="Já Osobně"tTakže takhle. Pokud hledám konkrétní informaci, vítězí TMO (už dlouho celkem vymakané vyhledávání), potom je ET (ale byl poslední, dokud jeho vyhledávání bylo strašný šit. Po změně dizajnu stránek, vylepšil i vyhledávání, takže to taky jde) a na plné čáře prohrává Oskar, protože kdybych se na jeho stránkách neorientoval a potřeboval bych tam rychle něco najít, hledal bych dloooouho :x Takže, "b]Oskare, přidej vyhledávání
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 31. 3. 2005 20:23

Petr_Novak píše:Na [b]mýmm/b] Oskarovi vždy najdu to, co hledám - ale to vyhledávání bych vám tam dal :D:/quote] Já Osobně taky na Oskarovi najdu všechno co potřebuju, ale to jenom proto, že jsem na jeho stránkách ni]pečenej-vařeneje/i] :wink: Psal jsem o lidech, kteří chtějí rychle najít konkrétní informaci a jdou na tu stránku jednou za měsíc...

Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dalibor 1. 4. 2005 01:36

u mě vítězí t-mobil je krasně přehledné a portál T-zone
8) 8) 8)
dalibor
Junior

Odeslat příspěvekod Daft 1. 4. 2005 08:09

zalezi, podle ceho se soudi a podle ceho ne, ja osobne mam na pohled nejradsi stranky t-mob, ale nejlepsi byly stare stranky oskara.
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod dejvitek 1. 4. 2005 14:22

Já jsem spokojený s internetovými stránkami od Oskara. Je sice pravda, že se načítají pomaleji, ale nemůžu si vynachválit jeho samoobsluhu a kolik věcí si v ní můžu rychle a pohodlně zařídit.
Alc OT301->Siemens C35->Mot T192->Siemens A50->C55->C65
dejvitek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 1. 4. 2005 16:46

Petr_Novak píše:K T-Mobilu mám výtku - hledal jsem tam výsledky soutěže s fotbalovým nároďákem... hledal jsem snad půl hodiny... nic jsem nenašel a tak jsem to vzdal...t/quote] Myslíš tu novou soutěž s Bleskem? Jestli ano, doporučuji do vyhledávání zadat slovo ti]fotbalová
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod pma 1. 4. 2005 20:13

Nejlepsi, nebo nejprehlednejsi se mi zdaji T-Mobile stranky, naopak u Eurotelu kdyz neco hledam tak pritom silim, neprehledny a zamotany. Tot muj nazor. Oskar nepouzivam, takze nemuzu posoudit
pma
Junior

Odeslat příspěvekod Asspenn 2. 4. 2005 07:41

Protože na stránkách operátorů nejčastěji hledám info o mobilních záležitostech (fotbal najdu 100 x rychleji jinde), vítězí u mně Eurotel (samozřejmě je to daný taky tím, že ho jako svého operátora používám nejčastěji). Jednoduché rozdělení na tarifní, firemní a Go zákazníky, na nejčastější věci (nabídka a ceny telefonů sa tarifů) se dostanu na dvě kliknutí. Dobré mi přijde i další řazení témat se stručným popisem a odkazem "více -->" a to, že u každé podstránky jsou k dispozici vždy všechny ostatní odkazy, nemusím se vracet.

Řekl bych že nechuť mnohých čtenářů, resp. jejich pocit nepřehlednosti plyne spíš ze složitých formulací ve vlastních textech (podmínky požízení služeb apod.).

Oskar se často šíleně dlouho načítá a nemožnost dobíjení jsem-li u jiného operátora. TM mi přijde srovnatelný s ET, jen mi prostě nesedí "pink".
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 2. 4. 2005 07:50

Nevím o kolik měsíců sem zaspal dobu, ale zjistil sem, že stránky Oskara fungují i v Opeře (Opera 8 beta 2). Vím, že kdysi nefungovalo to horní rozbalovací menu. :) Jaké stránky jsou nejlepší je hlavně otázka zvyku a četnosti s jakou na onen web chodíte.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 2. 4. 2005 10:33

dejvidek píše:Nevím o kolik měsíců sem zaspal dobu, ale zjistil sem, že stránky Oskara fungují i v Opeře (Opera 8 beta 2). Vím, že kdysi nefungovalo to horní rozbalovací menu. :) Jaké stránky jsou nejlepší je hlavně otázka zvyku a četnosti s jakou na onen web chodíte.
dejvn/quote]

To jo... je jasné, že 90% hlasujících klikne na toho svého operátora.
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 2. 4. 2005 12:59

Celkove stranky nasich vsech operatoru stoji za prd. Asi by me potesilo, kdyby byly FLASHove (pro uzivatele, kterym jejich prohlizec nezobrazuje FLASH bych asi udelal nake uplne autenticke, ale bez FLASHe). A taky by mohli zlepsit celkove vyhledavani. Obcas neco najit na vsech trech webech stoji za to! :lol:
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Slonik 2. 4. 2005 16:15

S tím flashem bych byl opatrný. Už tak je na internetu "preflashováno". Vyhledávání by se opravdu hodilo - pokud se nemýlím, má ho pouze web T-Mobile. Eurotel nepoužívám, takže si netroufnu soudit. Oskarské stránky se mi docela líbí, i když je fakt, že z nich používám akorát samoobsluhu, která je velmi přehledná.
Slonik
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 2. 4. 2005 21:26

2 Slonik: Ja sem myslel "jemnej" FLASH, aby ten web trocu zpestril. Treba menu nebo neco s logem apodob.
Gloe
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka