Jakého máte operátora?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Jakého máte operátora?
Eurotel CZ 69 %  24%  [ 69 ]
Vodafone CZ 113 %  39%  [ 113 ]
T-Mobile CZ 50 %  17%  [ 50 ]
T-Mobile SK 11 %  3%  [ 11 ]
Orange SK 8 %  2%  [ 8 ]
Mám jich více 31 %  10%  [ 31 ]
Jiný (zahraniční) 2 %  0%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 284

Odeslat příspěvekod Mirek.S 22. 4. 2006 15:56

Mám Vodafone a jsem maximálně spokojen!

Je to v mých rukou.
Powered by Vodafone
Mirek.S
Junior

Odeslat příspěvekod Cream 22. 4. 2006 21:10

Mam T-Mobile a som spokojny :tleskani
skratky sa mozu pouzivat, ale mali by byt vseobecne zname..!
Cream
Junior

Odeslat příspěvekod goob 22. 4. 2006 21:23

Fíla: "Chytri přehled"? LOL :-D

Co ti vadí na úvazku, když máš díky tomu třeba možnost lacinějšího volání? Nakonec, dnes už je T-M v porovnání s VF mnohdy lacinější, tak proč se toho vzdát jen kvůli tomu, že mám větší přehled nad voláním? Uznávám, že by se mi to občas také hodilo, ale na druhou stranu mobil používám, protože ho zrovna potřebuji a nemůžu koukat na to, že jsem už provolal určitou částku.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 22. 4. 2006 21:40

taky jsem se uvázal u Eurotelu na Max Tarif - nejde jen o ty smsky za kačku, ale to volání - jestli Vodafone nechystá nové tarify, tak se tam všichni zbláznili, protože ve volání už není držšího operátora..

edit: dražšího :-)
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 22. 4. 2006 22:06

VF profituje z toho, že má výhodnou cenu za volnou minutu. Ty ceny po provolání už tak výhodné nejsou. Hlavně stejná cena volání do všech sítí je u nižších tarifů krajně nevýhodná a to z důvodu poměrně drahého volání do vlastní sítě. S T30HIT volám do vlastní sítě za 3,2 s 50 Naplno 4,5, což je docela rozdíl :?
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 22. 4. 2006 22:28

goob píše:VF profituje z toho, že má výhodnou cenu za volnou minutu. Ty ceny po provolání už tak výhodné nejsou. Hlavně stejná cena volání do všech sítí je u nižších tarifů krajně nevýhodná a to z důvodu poměrně drahého volání do vlastní sítě. S T30HIT volám do vlastní sítě za 3,2 s 50 Naplno 4,5, což je docela rozdíl :?=/quote]

tak nějak:
u Eurotelu: 180Kč / (v ceně 30minut nebo 150sms) sms 1Kč, do vlastní sítě 3,10, do jiné 5
u T-Mobile:190Kč / (v ceně 30minut ) sms 1Kč, do vlastní sítě 3,20, do jiné 4,80
a Voda? : 250Kč / v ceně 50 minut) sms 1Kč, do vlastní sítě i do jiné 4,50 (takže skoro jako u ET do jiné :-(
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 22. 4. 2006 23:02

Jedinou výhodu vidím u VF volně dostupnou SMS bránu. Je to fajn, když ostatním můžu napsat zadarmo :-) Že to nejde směrem ke mně beru jako výhodu, že mne zbytečně neotravují lidé, kteří sedí u internetu a nemají co dělat :-D
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 22. 4. 2006 23:06

goob: no tak nějak :) zas mi nevadí to, že je krátká u Eurotelu, na krátký rychlý sdělení v pohodě. Aspoň s emoc nerozepisujou :) 60 znaků stačí. Ale vůbec žádné byl blbej tah :( Stejně bránu používám jen v akutních případech, ale už jen tu možnost tu smsku v případě nouze zadarmo odeslat je fajn. A těch 60 znaků na to ujde.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Hans 20 22. 4. 2006 23:11

Co je to za dalsi imbecilni tema?At sem napisu cokoliv tak co z toho,Opet dalsi spousta kecu o ho..eDetsky forum,detsky odpovedi,o spokojenosti nebo nespokojenosti a operatori si mnou pazoury nad Vasi jednoduchosti,soudim dle masirovani a hrdosti k prislusnoti k jednotlivym operatorum.Tohle forum je fakt jednouchy a staci Vam malo :oboze :oboze :oboze :oboze :oboze :oboze :oboze :oboze :oboze :oboze :oboze
Hans 20
Junior

Odeslat příspěvekod goob 22. 4. 2006 23:27

tommy: Těch 60 je lepší než nic, ale i na to krátké sdělení to mnohdy nestačí. A když máš dlouhé jméno, tak to je ještě horší :-D

Hans 20: To víš, je to lehké téma ;-) Osobně bych teď raději diskutoval na téma matematické pravděpodobnosti, kterou se teď učím, ale nenašel jsem na to nikde patřičné fórum :-(
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 22. 4. 2006 23:37

goob: já se podepisuju telefonním číslem :)) když jsem to udělal poprvé, tak kamarád který do mně neustále s něčím rejpe mi odpověděl zpátky z mobilu "ok, poslu ti to. 607xxxxxx :-)) " ale už si na to zvykli :-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 22. 4. 2006 23:38

tommy: Hmm, hledat pak v mobilu, který týpek mi to zase píše... :-D
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 22. 4. 2006 23:41

goob: tak siemens ti to z mobilu vytáhne ;-) mimochodem mi všichni říkaj, že bych se mohl podepisovat jen "cislo" , protože takovou blbost ještě nikdo nevymyslel :-D
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 22. 4. 2006 23:45

tommy: Já vím, mám už třetího Siemense ;-) Uznávám ale, že to je originální :-)
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 22. 4. 2006 23:48

goob: tak abych to shrnul, pokud budu psát někomu na siemense, budu to vypisovat, pokud na jinej mob, tak napíšu "číslo" :-D
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka