Zruší Vodafone Odepiš?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod standa_pochcalpadlo 18. 11. 2005 01:49

Co si myslíte?
Já jsem si to až donedávna nemyslel, ale po několika posledních Oskarových krocích už si tak jistý nejsem.
Důvody:
1. Změny v převodu (spíše nepřevodu) volných minut.
2. Zrušení flexisazby.
3. Oskarta super - zdražení volání do vlastní sítě o 100%
4. Podmínky vánoční akce pro Oskarty týkající se možnosti koupení zvýhodněného telefonu pro věrné zákazníky.
5. Přinejmenším zvláštní podmínky pro víkendové volání zdarma na Oskartě super - viz http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=111360

Z výše uvedeného se nemůžu zbavit obav, že Vodafone zruší můj tarif Odepiš stejně jako Slyším Vás a Dohodu s Oskarem. Podle podmínek, které musel Oskar splnit aby dostal v Česku licenci museli tyto tarify (Slyším Vás a Dohoda) být v provozu do konce roku 2003 (pokud se nemýlím) čili momentálně už přehuslují a hlavně je stopro v moci operátora co s nimi udělá.

Takže co si myslíte? Jaká je budoucnost těchto tarifů?
Motorola AMIO (bez fw zásahu) -> Siemens m35i (kompletně fw přizpůsobený) -> Siemens m55 (začátek patchování) -> Siemens m65 (patches rulezzz), Twist -> Slyším Vás -> Odepiš + Twist
standa_pochcalpadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Ovo 18. 11. 2005 08:59

Neviděl jsem sice statistiku, ale tipnul bych si, že tyto tarify tvoří čtvrtinu Oskarových zákazníků. Oskar bude s rušením hodně opatrný. Ale máš pravdu, tyhle tarify mu určitě dvakrát příjemné nejsou.
Ovocné víno každý den, tvůj život se změní v sen.
Ovo
Junior

Odeslat příspěvekod lhex 18. 11. 2005 09:47

Tipuji, že tarif jako takový nezruší, jenom se zvedne paušál příp. sníží počet volných minut. (Takový odepiš za 50Kč se 30-40 minutama do oskara, to by snad pořád ještě šlo ne?). No a sms do oskara mohou zůstat, ty asi operátora ve vlastní síti nepálí.
lhex
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod szkandi 18. 11. 2005 09:57

lhex píše:Tipuji, že tarif jako takový nezruší, jenom se zvedne paušál příp. sníží počet volných minut. (Takový odepiš za 50Kč se 30-40 minutama do oskara, to by snad pořád ještě šlo ne?). No a sms do oskara mohou zůstat, ty asi operátora ve vlastní síti nepálí.v/quote]

Jj, taky bych rekl, ze ho nezrusi, jenom proste zmeni podimky... samo, pro nas k horismu :hm
* Futurama 4ever!
szkandi
Junior

Odeslat příspěvekod Driver 18. 11. 2005 09:58

Podle mě nezruší, protože:

1) SMS do vlastni site je nic nestoji, takze na tom jedine vydelaj
2) SMS do jinejch siti jsou drazsi nez u jinejch pausalu - vydelaj jeste vic
3) Volny minuty ve svy siti - zase je to nic nestoji, zadny propojovaci poplatky
4) Volani do jinejch siti je zase drazsi nez u kteryhokoliv jinyho tarifu
5) Dost lidi s Odepis za mesic utrati vic nez nekdo treba s 50 nebo 150 Naplno... Ja kdyz sem mel Odepiš (tenkrát ještě Slyším Vás), tak sem měsíčně platil klidně 700-1000 a to byly SMS max. za 5é haliru do vsech siti vse špičce a mimo špičku asi za 35 halířů..
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dark_Healt 18. 11. 2005 09:59

No myslim, že to bude zajímavé ale když jsem volal na infolinku ohledne nabídky vyhodného telefonu, protože mě pořád otraovali tak jsem řekl, že chci přejít k ET a tím jsem asi nějak nevím jak naštval operatorku, protože rázně změnila tón a řekla, že se přechodu nemusim bát, že vodafone bude levnější :-//
Dark_Healt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Driver 18. 11. 2005 10:13

Na infolince ti nic neřeknou, protože to sami neví a rozhodně nemůžou vědět, kdo bude levnější, to je blbost.

Sice i já si myslím, že Vodafone zavede nějakou jinou cenovou politiku a třeba i to, že příští Vánoce by mohlo být volání do vlastní sítě opravdu zadarmo, ne za nějakej pos*anej paušál 600.

Vodafone je světový No.1 a to asi má svůj důvod, že si ho lidi kupujou, takže bude asi opravdu nejlepší. Tak proč by si pokazil pověst
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jendatuma20 18. 11. 2005 10:17

Oskar podle mě Odepiš nezruší, protože ho v mým okolí má hafo lidí, takže jestli by ho zdražil, tak by odešli a to on nechce....
Jendatuma20
Junior

Odeslat příspěvekod Dark_Healt 18. 11. 2005 10:34

Neřekla mi přímo, že slevní ale řekla, že se přechodu na vodafone nemusim bat, protože bude lev...a tady se zasekla a odbocila jinam! Je jasný, že operátroka nemůže vědět to co vrcholové vedení ale jak je to všech firmách, že roršičují spekulace tak ani oskar neni vyjímkou!
Dark_Healt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomáš Jedno 18. 11. 2005 10:35

Driver píše:Vodafone je světový No.1 a to asi má svůj důvod, že si ho lidi kupujou, takže bude asi opravdu nejlepší. Tak proč by si pokazil pověstz/quote]

Lidi si ho nekupujou, to on si kupuje ty lidi. Nekoupil si teď snad 2 miliony zákazníků u nás??

Odepiš nezruší, má ho spoustu lidí a je pro ně ziskový. Proč to furt řešíte? Objevuje se to tu ob měsíc.
Tomáš Jedno
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Chytra.guma 18. 11. 2005 10:54

Žádný rušení nebude!!! Sem s tarifem odepiš plně skokojen a taky se to tak nechá..a basta!!
Chytra.guma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod a123b 18. 11. 2005 11:09

Podle mě ho přestane pouze nabízet.
a123b
Junior

Odeslat příspěvekod standa_pochcalpadlo 18. 11. 2005 11:14

Tak to jo, pro krásné oči uživatele chytra.guma ho nezruší. A já už měl strach. Tak teď je to jasný. :-)
Motorola AMIO (bez fw zásahu) -> Siemens m35i (kompletně fw přizpůsobený) -> Siemens m55 (začátek patchování) -> Siemens m65 (patches rulezzz), Twist -> Slyším Vás -> Odepiš + Twist
standa_pochcalpadlo
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 18. 11. 2005 11:30

a123b oni to b podstate uz nenabizeji kdo o tom nevi tak to neporidi a u oskara na www jsem to asi prehlid a nebo vubec nevidel... Ale uz nejakou dobu to tam imho neni
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Další stránka