Nechal jsem se zlákat letákem přiloženým k měsíčnímu výpisu a opakovanými telefonáty od Eurotelu (Citibank) a požádal jsem si o zřízení zvýhodněné Eurotel kreditní karty. Jediné co mě přimělo ke zřízení (ve skutečnosti ji vůbec nepotřebuji) byla skutečnost, že první rok užívání karty je zdarma (normálně 1000 Kč) a zároveň dojde k připsání 2000 benefit bodů jako bonus za aktivaci. Pracovníci, kteří mě opakovaně kontaktovali a přesvědčovali o zřízení mi tvrdili, že na tom mohu jen vydělat a po prvním roce kartu klidně zrušit a stejně vydělám oněch 2000 bodů. To jsem měl a pořád mám v plánu. Po té co mi přišla poštou karta mi však k mému velkému překvapení pracovník provádějící telefonickou aktivaci (po 15 min. čekání na nezelené lince) sdělil, že mi nabízejí použití vstupního bonusu 2000 benefit bodů k uhrazení ročního poplatku. Důrazně jsem se proti tomu ohradil a žádal jsem vysvětlení, které mi však onen pracovník nebyl schopen poskytnout. Tvrdil, že je to takhle v pořádku a normální. Slíbil, že mne bude někdo od nich ještě kontaktovat za účelem dalšího vysvětlení.
Já jsem si z toho ale prozatím odvodil pouze jeden závěr – cíleně klamou zákazníky za účelem co největšího počtu nově aktivovaných karet!!! Zajímalo by mne, jestli má někdo z Vás obdobnou zkušenost popřípadě podrobnější informace jak to vlastně je. Nejde mi na prvním místě o ty peníze, ale o fakt, že mě někdo záměrně mystifikoval za jedním jediným cíle. Jsem momentálně dost naštvanej, a jestli mi to někdo nějak smysluplně nevysvětlí, tak se zavedením přenositelnosti čísel měním operátora! Takovýto přístup k zákazníkům je nepřípustný a Eurotel by se měl stydět takovouto službu nabízet!