Jak jste spokojeny s "Oskar - Vodafone"?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Anik 19. 12. 2005 18:18

Jak jste spokojeny s timto operatorem?
Ja na 1000% jeste porad se drzi jako nejlevnejsi z operatoru,ale trosku se obavam plneho prichodu Vodafone...
Jaky pouzivate tarif? :wink: Ja mam 50 naplno a Odepis a max.spokojenost. :-)
Samsung Galaxy S25
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod Tlumex 19. 12. 2005 19:16

ja byl taky http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtopic.php?t=17290
uz me pekne s*r* :( doufam ze stim vodafon trosku hne jinak s nim koncim :pozor2
S25->ME45->S65->CX65->M65 ->SE750i -> P1i -> Gigabyte gsmart S1205, Gigabyte 1345, Samsung galaxy duos, Samsung Core
Skoda 125L ->Opel OmegaB 2.0 16V GL-> Toyota Auris 1,6 LUNA
Opel te musi bavit :-)
A me uz nebavi :-D
Tlumex
Junior

Odeslat příspěvekod Mafa 19. 12. 2005 19:44

Já jsem s Oskarem moc spokonej.A nikdy ho nevyměním za T-Mobile ani za Eurotel.
1.Má nejlevněnší volání
2.Výpisy hovorů si můžu hlídat přímo na jeho vebu.I si aktivovat služby.
3.Neokrádá okredit.Jako T-Mobile

Používám klasickou Oskartu.
Mafa
Junior

Odeslat příspěvekod Zwick 19. 12. 2005 19:55

Já mám Oskara, tarif Řekni mi... 50 volnejch minut za 300kč z DPH. Spokojenej jsem, ale mohli by zase zlevnit.
Na to si zvykej.... :D
Zwick
Junior

Odeslat příspěvekod Milhouse (novy) 19. 12. 2005 20:14

Mafa píše:Já jsem s Oskarem moc spokonej.A nikdy ho nevyměním za T-Mobile ani za Eurotel.
1. ...
2. ...
3.Neokrádá okredit.Jako T-Mobile

Používám klasickou Oskartu.O/quote]

Se koukam, ze se Vanoce blizi a pan Mafa s jeho povedenou taskarici "T-Mobile me okradl o kredit " je opet tu :mrgreen:
Milhouse (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TomZ 19. 12. 2005 20:18

mam Naplno 50 + Po svem. a pohodka. max. spokojenost. uz sem u nej asi 5 let.

jedinej tarif na trhu ktery by mi vysel levneji je u ET ten studentskej.. myslim ze pohoda.. se jmenuje.
TomZ
Junior

Odeslat příspěvekod Mario 19. 12. 2005 20:27

Přešel jsem na Odepiš, ikdyž dost volám, tak to vychází pořad nejlevněji, vzhledem k počtu SMS co píšu do Oskara. Co se mně týče, jsem s Oskarem plně spokojen, bohužel mně dost mrzí jak se začíná chovat potom, co tady přišel Vodafone...
Nedělám to ale znám to, možná bych to dokázal provést...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MadMack 19. 12. 2005 21:05

Asi budu prvni, kdo je s Oskarem hodne nespokojeny. Mam Naplno 300, v centru Brna doma nemam signal (respektive mam na dvou mistech, kde musim stat a nesmim se hnout), kdyz vyjedu za Brno nebo na dalnici, kvalita hovoru mizerna, popripade signal nemam vubec. Ale porad jsem si rikal, ze je nejlevnejsi a prevadi volne minuty - jenze system volnych minut se zmenil a nahle uz je nemam. Takze na prenositelnost cisel cekam jako na smilovani bozi. M.
Fabia Combi 1.4 16V Elegance
MadMack
Junior

Odeslat příspěvekod Golman 19. 12. 2005 21:09

Já mám Oskara přes dva roky, velmi výhodné jsou telefony za "dotované" ceny, které si můžete vzít po dvou letech a to bez smlouvy (pouze povinnost platit 6 měsíců). Ale problém vidím opravdu v signálu a to i v Praze. Bydlím na kraji města, kde je signál opravdu špatný, což se dalo čekat. Horší je tom že Oskar s tím nehodlá nic dělat, psal jsem, volal jsem, ale stále jen slibují. Jinak bych přešel jinám, ale Oskar je opravdu nejlevnější. Používám ten tarif se 150 min. U ostatních operátorů bych platil min. o 1/3 více.
Golman
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 19. 12. 2005 21:18

Nejsem spokojeny na 100% s zadnou veci a myslim ze ani nikdy nebudu :)
Ale ano jsem... jen bych malinko vylepsil tarify ale jsem spokojen
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod rado 19. 12. 2005 21:19

Kdo by nebyl spokojen s tarifem "Odepiš", že ano :-D
Sagem RC 922 -> Sagem MW 932 -> Siemens C35 -> Siemens S45i -> Siemens C65 -> Siemens CX70 + CF62 -> N6233
rado
Junior

Odeslat příspěvekod bulvounek 19. 12. 2005 23:05

S Oskar-Vodafone jsem velmi spokojen,i když by tam co bydlím mohl být o něco lepší signál(dolík a kamenné zdi domu=solidní útlum signálu,max 3 čárky).
Podle jistého programu mi Oskar vychází nejlevněji,méně už jen T-Mobile Student,ale jsem v procesu,tak mám smolíka.
Mám od února 50 Naplno,před tím to byla Oskarta,ale moc jsem ji nepoužíval-konturenční T-Mobile.
Mohli nechat staré čerpání volných minut a zlepšit doručování SMS zpráv,do Eur. a Tm celkem v pohodě,ale už se mi stalo,že mi přišla doručenka z Oskara cca po hodině(telefon příjemce byl zaplý a přihlášený do sítě).

S příchodem Vodafone mám trochu obavy(ceny,...),ale jsem taky trochu zvědav s jaké služby tu zavedou.
Více ze života,méně z peněz.
Nokia C2-01_ODORIK
LG L90_BLESKmobile
Alcatel OT302 Siemens C35i Siemens MT50 Siemens M55 Nokia 6131 Nokia C2-01
bulvounek
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 19. 12. 2005 23:35

rado mno jiste jenze odepis neni pro normalni pouzivani a zivot... kdo vola tak je to pro nej nepouzitelne ;)
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mirkuc 19. 12. 2005 23:38

:D :) :mrgreen: Tento operátor, Oskar Vodafone neokrádá jako T-debile, není drahý jak Eurotel a příkladně se stará o zákazníky a vychází jim vstříc . Jsou na mne velmi hodní, mají nejlepší služby a ceny. Všem doporučuji Vodafone ! ! ! ! ! Přejděme tam všichni ! :D
Mirkuc
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 19. 12. 2005 23:41

Mirkuc no prave tenhle se o zakazniky stara nejhure ;) promo akce jen pro nove karty na stare zakazniky totalne kaslou
a Tmobile ani Et nikoho neokrada... je to proste jina skupina za ty sluzby co nabizi si to muzou dovolit
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Další stránka