Jak jste spokojeny s "Oskar - Vodafone"?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mirkuc 19. 12. 2005 23:49

No já jen chci říct, že za doby u T-debilu jsem přišel o 1.233 Kč tím, že mi účtovali za Wap jejich vinou spojení a nedovedli mi nastavit telefon a vůbec se se mnou v prodejně nebavili, měli tak špatný přístup k lidem a ke mě, že jsem okamžit+ě dal výpověď a přešel k Oskarovi. Ještě potom mne T-blb okradl o 200 na Twistu, kamarádovi se stalo totéž. Ten přešel taky k Oskarovi hned. My a moje rodina jsme maximálně spokojení a tak to má byt. Oskar mě v životě neokradl ani o desetník a měsíčně jsem platil kliďánko přes tři tísíce. Když si představím že jsem tky vrážel do toho *****ého T-mobilu, tak ...
Ať žije Vodafone ! ! !
Mirkuc
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 19. 12. 2005 23:54

uctovani za wap je predevsim tvoje chyba ze jsi se neinformoval, se nedivim ze se s tebou nebavili je to tvuj problem
Jinak nic jineho se me nestalo... jsem s pokojen s twistem tmobile..
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mirkuc 19. 12. 2005 23:59

Ne, nebyla to moje chyba, nechtěl to přiznat pracovník T-mobilu, ale abych nevypadal hloupě pro pár korun, nechtěl jsem se snimi soudit, tak je to. Odešel jsem se vztyčenou hlavou a navždycky prásknul dveřmi za zloději.
Chápu, že každý hájí to svoje, ale trochu mi to připomíná situaci, že jen člověk, kterému cigáni něco neukradli nebo jinak ho nepoznamenali, nevadí slušnému člověku.
Mirkuc
Junior

Odeslat příspěvekod Anik 20. 12. 2005 00:05

Souhlasim,ze Odepis neni ani moc tarif...jsem ho vyuzivala krasny 3roky a tedka uz mam 50naplno a spokojenost,volam si jak chci a je to rychlejsi nez SMSky :-) Oskar-Vodafone podle me ma nejlepsi pristup k zakaznikum,uz kdyz si vezmete to,ze prijdete do prodejny a hned se k vam hrne prodejce,coz se u ET ani TM nemuze stat...taky jako jediny ma super samoobsluhu,zdarma SMSky z netu,je nejelvnejsi,da se i vydelat (doporucte a ziskejte) :-)
Samsung Galaxy S25
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod Mirkuc 20. 12. 2005 00:13

Tak tak, výborné zkušenosti jsi řekl, přewsně tak je to, hned se Vás ujmou, se vším poradí a jednají s Vámi ne jak s onucí, když nejste přímo milionář. řeknu všem - je přímo radost platit Oskarovi- Vodafonu účty a já jsem vzorný zákazník velmi rád. Myslím, že většina lidí , tak jako ty, je téhož názoru. My máme v naší rodině např. Rozjezdy naplno, ale míval jsem i půl roku 300 Naplno a i krásný nový Samsung D 500 jsem dostal za babku tehdy. Teď uvažuji o Qteku, nejlepčím mobilu, nebo o Motorole A 780 a škoda, že to zatím Oskar nenabízí. Ale stejně mají dobré telefony.

.... teda promiń, řekla....
Mirkuc
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 20. 12. 2005 00:22

Mirkuc :) vim ze oskarova image je takova jaka je ale vadi me ze zakaznika berou jako berou... ET ma mnohem lepsi jednani..
A ty akce jen pro nove zakazniky.... to je na palici
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Anik 20. 12. 2005 00:25

Jen nechapu,proc tedy vsichni nejsou u Oskara :-) co vidi lepsiho na jinych operatorech? :hm asi to,ze plati vic za sluzby a muzou se upsat na 2roky.. :-)
Samsung Galaxy S25
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 20. 12. 2005 00:28

Anik to ze oskar nepodporuje exchange, 4G jeho firemni podpora je na nic a podobne..
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mirkuc 20. 12. 2005 07:49

Tak jo, vidím, že to musím uzavřít, každý si chválí zkrátka toho, kdo jej nepodrazil. Tak je to správně, tak to má byt. :hm
Mirkuc
Junior

Odeslat příspěvekod goob 20. 12. 2005 10:35

Mirkuc: Zvláštní slovosled... :-D Já mám kupříkladu od roku 97 Twist, pak jsem si pořídil Slyším Vás a po zdražení SMS u Oskara jsem si převedl Twist na paušál. Teď mám ze Slyším Vás Odepiš a jako hlavní stále tarif T-M. A naopak bych nikdy za Oskara jako hlavního neměnil. Ono to s T-M není až tak růžové, ale ve většině případů mi vyšli vstříc a za svoje chyby díky problémům s jejich systémem mne dokonce 2x i finančně odměnili. Nehledě na to, že s T-M mám nižší náklady, než bych měl s paušálem Oskara. Howgh, domluvil jsem :-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Anik 20. 12. 2005 11:45

Goob..je mozny,ze pausal u Oskara by Ti nevyhovoval,tak jako Twist,asi proto,ze tolik nevolas...Myslim,ze Oskarta je na tom trosku lip,nez Twist :-)
Samsung Galaxy S25
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod gomez 20. 12. 2005 12:26

Panove ja ***** behem poslednich neklika let vsechny 3 operatory .... Kdysi jsem zacal u Pegasu a po zmene na T-Mobile jsem po problemech s nekolika vyuctovanimi za sebou jsem presel k Eurotelu... Oskar v te dobe mel jeste slabe pokryti a ja se potreboval dovolat. Dva roky zpet jsem dostal sluzebni mobil T-mobile a pouzival jsem ho asi rok soucasne s Eurotelem. Kvalitou a sluzbami vyhral Eurotel na plne care... Nechapu proc ale stale byly problemy s vyuctovanim i kdyz se jednalo o jine cislo ochota operatoru byla nulova a reseni se dostalo az pul roku po podani reklamace neustale uctovali neco co jseme nikdy nepouzivaly. Tady proste vitezi Eurotel. V soucasne dobe pouzivam Oskara a jsem maximalne spokojem pro bezneho cloveka ta nejlepsi varianta.. Ja bych udelal asi takovehle poradi.

1. Oskar vitezi cenou a sluzbami. Na stejne urovni je Eurotel bohuzel cenou je to propadak. Eurotel bych spis doporucil firmam kde se vyplati vysoky tarif ceny se pak temer rovnaji konkurenci. Hlavne malych tarifu Eurotelu je to nekrestanska cena. Oskar je pro vsechny bezne uzivatele temer idealni. Nikdy sem nemel s nim zadnej problem vse chodi jak ma a cena je prijatelna (vzhledem ke konkurenci)

2. T-Mobile po dvou spatnych zkusenostech odpadl na posedni misto v mem zebricku timto si to u me pokazil na plne care.... nikdy vice!!
MB GigaByte GA-965P-DS4, Kašičku vařím na :-) CPU Intel D915 2800@3500Mhz, Arctic Freezer 7 Pro, 2x 1GB DDRII 800 (Apacer), HDD Seagete 320GB + 250GB Grafika GigaByte 7600GT, Zdroj Seasonic S12 430W
gomez
Junior

Odeslat příspěvekod Anik 20. 12. 2005 13:04

Gomez: Dekuju za tvuj nazor :tleskani
Jeste se nekdo prida? :wink:
Samsung Galaxy S25
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod Tomcat 20. 12. 2005 13:12

S oskarem sem moc spokojen, ale pokud by mi zatrhli Odepis, tak ze soucasne nabidky bych si asi nevybral
"Nemůžete nikoho nic naučit. Můžete mu nanejvýš pomoci, aby to sám v sobě nalezl. " Galileo Galilei
Tomcat
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod blanka 20. 12. 2005 13:53

Já s hovorným a SMS spokojená jsem, neměnila bych, ale horší je to s GPRS, připadá mi to drahý a taky dost pomalý. Celkově ale spokojená jsem. :tleskani
blanka
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka