Pokrytí gprs/edge u Oskara

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mvp 26. 12. 2005 22:59

p!mp : to jsou spekulace , vsichni 3 maji noveho majitele , navic ten s novym majitelem nejdele je ukazkou jak se k lepsimu vubec nemusi s prichodem noveho majitele nic zmenit .
goob : ted mam myslim 10 SIM karet , z toho jsou 4 "rodinne" :-) , vetsinu jsem si provolal sam , dodnes se ucet pouze za muj telefon pohybuje v rozmezi mezi 6 - 8.000,-Kc . Za ty leta se to hromadi rychle , obzvlast prvni roky s NMT kdyz jsem platil i prichozi hovory myslim ze 15Kc/min :-) , to nebyly 25-30.000 castky vyjimkou ... do toho nejaky ten roaming s dovolenych a celkem to vylezlo pres 2 melounky :-D
mvp
Junior

Odeslat příspěvekod goob 26. 12. 2005 23:58

No, kdo volá nejvíc, pro toho by se u standardních tarifů vyplatí nejvíc nejvyšší tarif T-M ve verzi s HITem.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod p!mp 27. 12. 2005 12:25

mvp píše:p!mp : to jsou spekulace , vsichni 3 maji noveho majitele , navic ten s novym majitelem nejdele je ukazkou jak se k lepsimu vubec nemusi s prichodem noveho majitele nic zmenit.

Ale právě oskar vodafone by ted měl zamakat na signálu - vim o několika průmyslových oblastech,kde je signál na nulové úrovni.Eurotel staví už na původních btskách,který jsou v dnešní době v některejch případech už krapet out,protože stojej v zástavbě,která tu ještě před xx lety nebyla a ted je to zarušení nebo zastavený.
Add ještě k signálu - ono postavit btsku není pr*el - to je povolení dále nájemní smlouva dále všemožný hygienický limity a nakonec BTSku spustěj za 2oo-3oo dnů.
Pimp jako pasák :) né jako xzibit.
p!mp
Junior

Odeslat příspěvekod mvp 29. 12. 2005 09:23

Tak zadny prestup asi nebude , Oskar ztratil duveru :-( Dodnes se zadny jejich obchodnik ani neozval takze si dovedu predstavit peci o stavajici zakazniky ... kdyz nejsou schopni ani "ulovit" novou celkem dobrou ovecku ,ktera jim notabene leze sama do chrtanu . Preci jen jsem od ET zvykly na kvalitni servis - takze holt nic , zustanu :-))
mvp
Junior

Odeslat příspěvekod mvp 29. 12. 2005 09:39

Nojo , jednoduche , nemaji zajem o nove zakazniky , nedostanou je :-) V unoru mi konci ramcova smlouva s ET , takze projevim ochotu podepsat dalsi za vylepsenych podminek ktere predpokladam ET i sam nabidne - navic to budu resit uz v "prestupove" dobe s moznosti prenositelnosti cisel a v unoru mi konci veskere zavazky ktere bych ze smlouvy mel (zadne dotovane telefony atd) takze vedi ze se proste seberu a odejdu kdyz budu chtit :-)
mvp
Junior

Odeslat příspěvekod olgojchorchoj 29. 12. 2005 09:52

nakonec to dopadlo odchod od eurotelu zavrazdil edge mam t-mob a max spokojenost chodi to rychle spolehlive a edge je skoro vsude
olgojchorchoj
Junior

Odeslat příspěvekod mvp 29. 12. 2005 16:37

Zda se ze obchodnici Oskara ctou tuhle diskusi , chvili potom co jsem napsal ze na ne prdim se ozvali :-D
mvp
Junior

Odeslat příspěvekod gomez 29. 12. 2005 17:06

Ja osobne pouzivam na volani Oskara ke sve maximalni spokojenosti.. Ale gprs/edge ma naprosto nepouzitelne tady vede Eurotel... Rychlost je temer polovocni nez treba u zminovaneho ET. A bylo to uplne jedno v kterem meste jsem byl ( Praha, Brno).... Oskarovo gprs/edge podle meho nazoru nebrat....
MB GigaByte GA-965P-DS4, Kašičku vařím na :-) CPU Intel D915 2800@3500Mhz, Arctic Freezer 7 Pro, 2x 1GB DDRII 800 (Apacer), HDD Seagete 320GB + 250GB Grafika GigaByte 7600GT, Zdroj Seasonic S12 430W
gomez
Junior

Odeslat příspěvekod p!mp 29. 12. 2005 18:22

mvp píše:Zda se ze obchodnici Oskara ctou tuhle diskusi , chvili potom co jsem napsal ze na ne prdim se ozvali :-D

:tleskani :tleskani :tleskani
Oni asi všichni OP čtou mobilmánii :mrgreen:
Pimp jako pasák :) né jako xzibit.
p!mp
Junior

Odeslat příspěvekod goob 29. 12. 2005 19:11

gomez: Co se týče pokrytí EDGE, tak tady vede T-M. ET je se svým EDGE až za Oskarem, protože tuto technologii nehodlá dále rozšiřovat.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod 878787 1. 1. 2006 21:52

A jak ti to dopadlo, je Oskar vyhodnejsi, nez Eurotel??
878787
Junior

Odeslat příspěvekod mvp 12. 1. 2006 22:35

Tak Oskar nakonec pripravil fakt peknou prestupni nabidku , zhruba to odpovida uspore za 10 let na velice luxusni vuz vyssi stredni tridy :-) ET jeste ovsem prislibil ze po 15.1. pripravi protinabidku - ze dnes nema jasne dane moznosti od majitele ... Tak jeste pockam na pristi tyden :-) Ohledne pokryti edge mi pani Oskarova pripravila peknou mapu + zkusebni SIM (jeste jsem netestoval)
mvp
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 12. 1. 2006 22:52

Fajn, potom ještě tu protinabídku ETelu prožeň Vodafounem a uvidíš co vypadne :lol: A tu mapu EDGE sem někam hoď, ať se i my pokocháme :wink:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Yuris 12. 1. 2006 23:05

JJ mapku sem, fak by me zajimalo kde jeste je krom velkych mest EDGE ;) Sice to asi nevyuziju protoze pendluju mezi Brnem a dirou na Prostejovsku, ale zvedavost je silnejsi...
Yuris
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mvp 12. 1. 2006 23:12

Mapu venovat nemohu,nevlastnim ,mel jsem jenom pristup k ni ....
mvp
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka