Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
ramx píše:Pokud budu chtít odejít od TM k Vodafonu, je lepší /rychlejší/ přejít nejdřív na Twist a pak zažádat o přenos čísla, nebo ponechat tarif a přejít rovnou?
Vaso00 píše:Moje zkušenost s přechodem od Vodafone k O2.
2. června jsem domluvil přechod k O2.
8. června mi došly sim karty O2 s dočasným číslem.
14. června jsem volal Vodafone a nahlásil přenosová čísla. Snažil se něco nabízet, odmítnul jsem.
15. června mi O2 potvrdilo přenos
20. června mi O2 napsalo, že už mám jen dva dny, abych nahlásil u svého operátora přenos. Volal jsem jim na infolinku a potvrdili, že přenos je v procesu.
22. června byl přenos ze strany Vodafone (tak mi to bylo řečeno) zrušen. Kdo jim dal hergot oprávnění to rušit?!?! Já jsem o nic takového nežádal.
Volal jsem na infolinku O2 a informoval je, že žádné rušení nechci. Slečna od O2 bude kontaktovat Vodafone a bude chtít vyjádření... No jsem zvědav...
vpe píše:Vaso00: SMSky nemaz, zkopiruj si je pres PC Suite napr. a vypublikuj v plnem zneni a casove ose
Z toho cos napsal moudry nejsem. Ty lhuty jsou nejake divne. Mohlo to selhat jak u O2 tak u VF, pokud nezname presne texty SMS. Nejjednoduzsi je napsat na podatelna@ctu.cz a oni uz zjisti, jak to bylo.
Ad nefunkcni routovani: kdyz nebudete ..., tak muzete vydelat balikOperatorovi hrozi 20M pokuta a rad se (pres reklamacni) dohodne, kdyz uvidi, ze vy vite co chcete a vite co mu hrozi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků