Podraz Eurotelu!!!

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mmissullkaa007 4. 1. 2006 09:14

Tak po jednáni s reklamačním oddělením eurotelu jsem neuspěla.Ř ekli, že je to jejich marketingová strategie a vic se se mnou nebavili. Taková je péče o své stálé zákazníky.
mmissullkaa007
Junior

Odeslat příspěvekod sonix 4. 1. 2006 10:43

:tleskani :arrow: :pozor2 Ještě máš poslední šanci, jak se Errortel vyjádří.... http://mobil.idnes.cz/mob_operatori.asp?r=mob_operatori&c=A060103_223830_mob_operatori_dno
sonix
Junior

Odeslat příspěvekod dg 4. 1. 2006 11:04

možná už jste to postřehli, ale platnost benefit bodů - jejich hodnota je stejná až do 28.2.2006. Tzn. 700 bodů - 400,-, 1750 bodů - 1000 atd. Změnily se body u partnerů ET a příslušenství.
dg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Aleš P. 4. 1. 2006 11:25

Když zvedli ceny telefonu..To si moc nepomužeš :?
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod papaláš 4. 1. 2006 11:33

Eurotel a další dělají jen to, co jim dovolí trh. "Zbytečné nářky a adrenalin nechte odpočívat". Spíš by nás měla trápit jiná otázka, " Čeká nás v Evropě revoluce v mobilním telefonování ? Budou mobilní operátoři zpoplatňovat příchozí hovory ? "
patřím mezi bohatou kastu národa,který se stárá sám o sebe a za peníze daňových poplatníků a nemám rád lenochy.
papaláš
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dg 4. 1. 2006 11:43

to možná ne, ale ceny N70 a samsungu Z300 byly nižší právě kvůli spuštění UMTS. Teď se dostaly na standardní úroveň. Je to sice nepříjemné, ale srovnávat ceny za prosinec a leden nemá cenu. Operátoři mají změnu cen vyhrazenu. To platí obecně u jakéhokoliv zboží
dg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Aleš P. 4. 1. 2006 11:55

Ano,ale představ si,že už seš u Eurotelu 1.5 roku a měsíčě tak ten litříik vždy uděláš.Sbíráš benefit bodíky a těšíš se,jak je za 0.5 roku vyměníš za nějaký lepší telefon na Mobil+.A teď zjistíš,že tvoje benefity už nemaji takovou cenu jak měli a že za věrnost se už dává jen 500..
Uvidime,jestli ten ZKURVENEJ Eurotel pošle ve vyučtováni taky v letáčku Puls: Snížili jsme odměnu za vaši věrnost o 50%!!!!!!!!!!!!!!! a
Vaše benefit mají nyní až o 30% nižší cenu!!!!!!!!!
*****,nikdy jsem o tom neuvažoval jako teď,že přejdu k Oskarovi,jelikož mě *****.
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dg 4. 1. 2006 12:14

Body mají stejnou hodnotu při koupi MT. Snížení za věrnost není moc dobrý krok, to je jasné. Na druhou stranu, ET to měl výhodnější než ostatní a teď to trochu více "srovnal"
dg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod detol 4. 1. 2006 12:31

[quote="Já Osobně"tPokud byla v pořadníku za starou cenu tak by snad měla telefon dostat za starou cenu, ne? Nepřeháněj Sandro...

Já Osobně 8) /quote]

Jedna věc je být v tzv. pořadníku a druhá věc je důvěřivost. Eurotel musel o svém následujícím kroku (zdražení) vědět dopředu a počítali s tím, že to takto "skončí" a proto se má člověk otrlý neboli "drzoun" dožadovat např. smlouvy o smlouvě budoucí, kde se Eurotel zaváže, že dodá tento telefon za tu a tu cenu v době od (může být doplněno v normální smlouvě) za podmínek těch a těch (mobil +, min. plnění...) a zákazník se zaváže, že zaplatí tu a tu cenu, za těch a těch podmínek a , že si telefon odebere, jinak zapalatí nehoráznou pokutu :mrgreen:

2Misulka:nemá cenu brečet nad rozlitým mlékem :wink:
detol
Junior

Odeslat příspěvekod Ally 4. 1. 2006 12:31

Jednoduchá rada - nejsi spokojená s Eurotelem? Jdi k jinému operátorovi - máš ještě dva. Jinak i u jiných operátorů se během roku stává, že nekterý mobil zdraží. I když ne o tolik. Máme holt tržní ekonomiku.
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
Junior

Odeslat příspěvekod tomko 4. 1. 2006 13:15

ales76 píše:A teď zjistíš,že tvoje benefity už nemaji takovou cenu jak měli a že za věrnost se už dává jen 500..
lepší být bohatý zdravý než chudý nemocný
tomko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Aleš P. 4. 1. 2006 13:28

Ale já nemyslim 500benefity/0.5roku.Ale cenovy zvyhodněni Mobil+ pro stávající zákazníky..
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mmissullkaa007 4. 1. 2006 13:49

Srovnávat ceny je jedna věc a nabídka druhá.Celou dobu ho nabízeli ale neměli je skladem. Nejlepším řešením bylo stáhnout ho z nabídky Mobil+ ale ET tak neučinil.Další chyba byla že ho mezitím zdražili.
mmissullkaa007
Junior

Odeslat příspěvekod Vladco 4. 1. 2006 16:25

Já si myslím, že největší chybou bylo, že když telefony pořád nebyly, a pořadníky na ně se jen plnily, nepožadovali lidi po Eurotelu nějakej papír, že dostanou mobil za současnou cenu, při jaké vyplnili pořadník. Je pravda, že tento foun byl s dotovanou cenou určenou pro spuštění 3G, až podezřele cenově výhodný, a muselo být jasný, že ho nebude ET dotovat národu ze své kapsy, přičemž většina lidí ho zřejmě chtěla kvůli funkcím, vzhledu, foťáku, apod., a vůbec ne kvůli 3G, které je stejně zatím dostupné jen v Praze a v Brně.
Tradiční českou mentalitu národa holt tentokrát ET podcenil, nadruhou stranu se těžko dalo předpokládat, že ho zdraží o tolik, a bez jakýhokoliv ostychu ho za tuto novou cenu bez předchozího upozornění bude nabízet lidem, zapsaným v pořadnících třeba od listopadu. :oboze
OxidVodný
Vladco
Junior

Odeslat příspěvekod Martas06 4. 1. 2006 23:05

Ja osobne bych vubec nesel do zvyhodneni Mobil+,mobil za "korunu" atp.,radsi si telefon koupim v normalnim,solidnim obchode,kde zpravidla stojej o neco min,a je to take oficialni cz distribuce s plnou zarukou,i kdyz jsou i vyjimky.....
Jsem zakaznikem t-mobile a mam policeno na Nokii 6021 (kvuli BT a EDGE,chybejici fotak je mi fuk),tento operator ho nabizi za 3999kc
bez jakychkoliv upisu,zatimco takova http://www.mobilpohotovost ho ma za 4499kc.....asi si ho koupim,moc se mi libi.

A kdyz uz bych chtel telefon kako je N70-N90,kazdy solidni obchod nabizi i splatkovy prodej.......clovek taky nekolik procent preplati,ale rozhodne je to min nez u nasich operatoru......
Martas06
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka