Podraz Eurotelu!!!

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Aljosha 5. 1. 2006 00:23

30. 12. 2005 jsem se byl hodinu před zavíračkou v jednom dealerským krámě mrknout na N70, kterejch měli dostatek :shock: a protože jsem doposud měl s ET smlouvu na dobu neurčitou, paušál mi nikdo výhodnější, než ten, co mám, nenabídne a kolem litru/měs. prointernetím a provolám, stihl jsem tak v hodině dvanáctý pořídit Nokču v akci MOBIL+ za těch původních 3.990 Kč a to neblokovanou. 8)

Já jsem tak HAPPY...!! :lol:
Aljosha
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 5. 1. 2006 14:23

15. dní před zavedením přenositelnosti čísla podepisovat smlouvu na 2 roky? Mno tak to je teda terno :D :D :D
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Riker.Will 5. 1. 2006 14:54

dejvidek píše:15. dní před zavedením přenositelnosti čísla podepisovat smlouvu na 2 roky? Mno tak to je teda terno :D :D :D
dejv /quote]

Asi tak nějak... souhlasím. BTW: Mně osobně se tenhle systém dlouhodobých smluv fakt nelíbí. V tomhle má Oskar Vodafone fakt navrch... tedy alespoň dočasně.
Riker.Will
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mike Wazowski 5. 1. 2006 15:02

mmissullkaa007 píše:Tobě se nezdá, že je to pěknej podraz, když ti zdraží ten mobil o 3000? Mě teda jo ... ale co každej na to má jinej názor. A rozhodně není můj problém, že ho nemaj, tak si jich mají pořídit dost, když na něj dělají takovou reklamu. Já jsem jejich věrnej zákazník a takový jednání si nenechám líbit.
Mike Wazowski
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mario 5. 1. 2006 17:06

Jo jo, takové drobné problémy se zdražováním mobilů by určitě teď rádi řešili na Ukrajině :-)
Nedělám to ale znám to, možná bych to dokázal provést...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 5. 1. 2006 18:55

Mario: No, aspoň bys měl komu zavolat, že Ti nejde plyn a že musíš chodit k sousedům, protože ti mají eletrický sporák a vaříš u nich :-D
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod M@tezz 8. 1. 2006 21:22

ales76 píše:.A teď zjistíš,že tvoje benefity už nemaji takovou cenu ... nikdy jsem o tom neuvažoval jako teď,že přejdu k Oskarovi,jelikož mě *****. /quote]

No jo, to fakt nase*e když zjistíš, že ti už na slevu 400 Kč stačí 700 bodů (namísto původních 1000 bodů) a na slevu 1000 Kč stačí jenom 1750 bodů (namísto původních 2500 b.) :D Trochu sis to popletl, chlape. Tvoje body teď totiž mají VYŠŠÍ hodnotu :oboze

AD N70: Ceny N70 jsou teď na srovnatelné úrovni u všech operátorů. Holt o vánocích ceny bývají snížené. Jestli ale někdo svatosvatě slíbil, že zapsání do pořadníku zaručuje pozdější odběr za vánoční cenu, tak to není zrovna košer postup.
BTW: Na N70 byla od ET nějaká megareklama?
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomijasan 9. 1. 2006 00:43

problem nieje len v cr, i u nas na slovensku mame nedostatok telefonov tohto typu. i ked ani zdaleka nemam na neho tak vyhodnu cenu ako tu spominate, zaujem o tento telefony na to aku ma cenu je vacsi ako sa ocakavalo a v tomobile je problem ozhnat tento telefon... neviem ako je na tom orange ale pokial viem tak i znackove predajne nokia maju problem s dodavkami a vypredaju ich relativne rychlo ;)
viem co hovorim a co pisem :)
pouzivam takmer vsetko co je na nasom trhu
aktualna zostava mobilov na mojom stole:
n6230i + mt v3+ n3100 + se t630
tomijasan
Junior

Odeslat příspěvekod M@tezz 9. 1. 2006 01:04

Byl to problém Nokie, nestíhali vyrábět nebo co. Teď už by to ale mělo být všechno ok, telefonů je dost a pořadníky už jsou zbytečné.
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bubocz 10. 1. 2006 12:43

Včera bylo v Hospodářských novinách na straně 3 psáno "...Nokia N70 ... už za 2995 Kč" a na straně 5 za 3995 Kč při závazku na 2 roky a závazku 2000 Kč bez DPH...

Zdenek
bubocz
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 10. 1. 2006 12:48

dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Aleš P. 15. 1. 2006 19:19

M@tezz píše:No jo, to fakt nase*e když zjistíš, že ti už na slevu 400 Kč stačí 700 bodů (namísto původních 1000 bodů) a na slevu 1000 Kč stačí jenom 1750 bodů (namísto původních 2500 b.) :D Trochu sis to popletl, chlape. Tvoje body teď totiž mají VYŠŠÍ hodnotu :oboze
e/quote]

Ah jo,takovy jako ty mám fakt rád..Neplati to ale jen do 28.02.06?
Co?Myslim,že to tak je napsany na letáčku Puls..
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod M@tezz 15. 1. 2006 21:20

Pořád ale nerozumím tomu, že sis stěžoval, že ti snížili hodnotu bodů. Tu hodnotu zvýšili a v březnu se vrátí na původní úroveň. Takže: Teď jsi na tom líp a pak na tom budeš jako kdysi. Nebo ne :?:

M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 15. 1. 2006 21:49

M@tezz píše:Takže: Teď jsi na tom líp a pak na tom budeš jako kdysi. Nebo ne :?: /quote]

No já to teda nevim jistě,ale podle mě to nevrátí na původní úroveň.Když už všechno zdražili,tak to udělaji i s poukázkou na telefon.Teď je mi to 30% zvyhodněni na nic..
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod M@tezz 16. 1. 2006 01:45

ales76 píše:
M@tezz píše:Takže: Teď jsi na tom líp a pak na tom budeš jako kdysi. Nebo ne :?: /quote]
No já to teda nevim jistě,ale podle mě to nevrátí na původní úroveň.Když už všechno zdražili,tak to udělaji i s poukázkou na telefon.Teď je mi to 30% zvyhodněni na nic..h/quote]

:?: :?: :?: Nevím, jestli ti rozumím ...
Předtím jsi na slevu ve výši 1000 Kč potřeboval 2500 bodů.
Do 28.2.2006 ti na stejnou slevu stačí jenom 1750 bodů. To znamená slevnění. No a jestli to nevrátí na původní úroveň, tak tak tím líp, ne? Pořád ti bude stačit míň bodů, než někdy v říjnu 2005.

Jestli to ale myslíš tak, že ti zdražili telefony, tak to se holt nedá nic dělat. Vánoční akce bohužel celý rok platit nemůžou :wink:

M@tezz
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka