Já jsem tak HAPPY...!!

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
dejvidek píše:15. dní před zavedením přenositelnosti čísla podepisovat smlouvu na 2 roky? Mno tak to je teda terno![]()
![]()
![]()
dejv /quote]
mmissullkaa007 píše:Tobě se nezdá, že je to pěknej podraz, když ti zdraží ten mobil o 3000? Mě teda jo ... ale co každej na to má jinej názor. A rozhodně není můj problém, že ho nemaj, tak si jich mají pořídit dost, když na něj dělají takovou reklamu. Já jsem jejich věrnej zákazník a takový jednání si nenechám líbit.
ales76 píše:.A teď zjistíš,že tvoje benefity už nemaji takovou cenu ... nikdy jsem o tom neuvažoval jako teď,že přejdu k Oskarovi,jelikož mě *****. /quote]
M@tezz píše:No jo, to fakt nase*e když zjistíš, že ti už na slevu 400 Kč stačí 700 bodů (namísto původních 1000 bodů) a na slevu 1000 Kč stačí jenom 1750 bodů (namísto původních 2500 b.)Trochu sis to popletl, chlape. Tvoje body teď totiž mají VYŠŠÍ hodnotu
![]()
e/quote]
M@tezz píše:Takže: Teď jsi na tom líp a pak na tom budeš jako kdysi. Nebo ne/quote]
ales76 píše:M@tezz píše:Takže: Teď jsi na tom líp a pak na tom budeš jako kdysi. Nebo ne/quote]
No já to teda nevim jistě,ale podle mě to nevrátí na původní úroveň.Když už všechno zdražili,tak to udělaji i s poukázkou na telefon.Teď je mi to 30% zvyhodněni na nic..h/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků