Podraz Eurotelu!!!

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod iwigirl 16. 1. 2006 01:57

No jo, to fakt nase*e když zjistíš, že ti už na slevu 400 Kč stačí 700 bodů (namísto původních 1000 bodů) a na slevu 1000 Kč stačí jenom 1750 bodů (namísto původních 2500 b.) :D Trochu sis to popletl, chlape. Tvoje body teď totiž mají VYŠŠÍ hodnotu :oboze
e/quote]

YO??

"Eurotel na leden chystá změny v podmínkách svého věrnostního programu Benefit. Jejich důsledkem bude znevýhodnění tohoto programu. Pokud tedy uvažujete o vyčerpání svých bodů, bude lepší nečekat na příští týden a vše zařídit ještě dnes.

Nejdůležitější je změna bodových hodnot poukázek na odběr zboží u všech partnerů Eurotelu. U většiny poukázek bude od ledna nutné „zaplatit“ víc:
Poukázka počet bodů programu Benefit změna
do konce roku od ledna
Hodnota 500 Kč 1 000 1 300 30 %
Hodnota 1 250 Kč 2 500 3 000 20 %
Hodnota 2 500 Kč 5 000 5 500 10 %
Hodnota 3 750 Kč 7 500 8 000 7 %
Hodnota 5 000 Kč 10 000 10 500 5 %
Hodnota 7 500 Kč 15 000 15 000 0 %
Hodnota 11 000 Kč 20 000 22 000 10 %
Hodnota 16 500 Kč 30 000 33 000 10 %
Hodnota 24 000 Kč 40 000 45 000 13 %
Hodnota 36 000 Kč 60 000 65 000 8 %
Hodnota 60 000 Kč 100 000 100 000 0 %

Změnily se také požadavky na počty bodů u poukázek na příslušenství k mobilním telefonům:

* příslušenství do hodnoty 400 Kč: 1 200 bodů (dříve 1 000 bodů)
* příslušenství do hodnoty 1 000 Kč: 2 750 bodů (dříve 2 500 bodů)
* příslušenství do hodnoty 2 000 Kč: 5 000 bodů (dříve za stejné body až 2 200 Kč)
* příslušenství do hodnoty 3 000 Kč: 7 500 bodů (dříve za stejné body až 3 500 Kč)
* příslušenství do hodnoty 7 000 Kč: 15 000 bodů (dříve za stejné body až 7 500 Kč)

Nové jsou podmínky i pro některé Grand karty Benzina:

* karta v hodnotě 1 000 Kč: 3 000 bodů (dříve 2 500 bodů)
* karta v hodnotě 2 000 Kč: 5 500 bodů (dříve 5 000 bodů)
* karta v hodnotě 5 000 Kč: 11 500 bodů (dříve 10 000 bodů)
* karta v hodnotě 7 500 Kč: 16 500 bodů (dřív 15 000 bodů)"

.
.
. /quote]
iwigirl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod M@tezz 16. 1. 2006 15:04

Možná jsem byl celou dobu mimo mísu, ale měl jsem dojem, že se bavíme o poukázkách na telefon.
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 18. 1. 2006 16:15

Ty seš mimo celou dobu..Jo bavime se o poukázkách a já řikám,že od 1.3.2006 budou mit nižši hodnotu než třeba před rokem.to že udělali dočasnou akci neberu v úvahu.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod M@tezz 18. 1. 2006 16:39

[quote="ales76"]...Sbíráš benefit bodíky a těšíš se,jak je za 0.5 roku vyměníš za nějaký lepší telefon na Mobil+.A teď zjistíš,že tvoje benefity už nemaji takovou cenu jak měli... [quote]
Z toho co jsi napsal, by člověk řekl, že tě trápí zdražení poukázek na telefon (ke kterému nedošlo). A na to jsem potom reagoval,takže jsem až tak mimo nebyl. Ale to je jedno, je zbytečné to dál rozebírat, protože se asi neshodneme.
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 18. 1. 2006 17:15

Tak co mysliš ze se stane s poukázkama na telefon po 28.2.06?To končí vánoční akce - mobil+ s benefitem o 30% výhodněji.
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod M@tezz 18. 1. 2006 18:23

Ales76: Vrátí se na původní úroveň. Tomu se nedá říkat zdražení. Spousta firem a obchodů má časově omezené akce a neslyšel jsem nějaké stížnosti, že se pak cena vrátí zpátky.

To, že na poukázku na benzín, nebo co já vím - třeba do OBI, potřebuješ víc bodů než kdysi, je jistě mrzuté, ale pokud vím, na slevy na telefony ET nesáhne. A podle toho, co jsi napsal, ti vadí, že zdraží poukázky na telefony. A protože se nestane nic horšího, než že budou zase za původní počet bodů, tak tvoje rozčilení nechápu. Když ti to tak vadí, tak využij body do 28.2. a je po problému.

No a jestli mobil+ ještě využít nemůžeš, tak to se nedá nic dělat. Taková je prostě podstata vánočních slev. To slovo VÁNOČNÍ je docela podstatné. Spousta lidí by jako pozitivní viděla to, že sleva platí ještě dlouho po vánocích. To je jako bych si stěžoval, že teď zrovna mají slevu na Fordy, ale že ti zlí obchodníci ji mají zrovna když na to auto nemám prachy. A než je budu mít, tak to ti vydřiduši "zdraží".

A to je tak všechno, co bych k tomu řekl.

M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 18. 1. 2006 18:32

Ty seš vážně natvrdej..
Já teď vůbec neřeším to zvyhodněni benefitu na mobil+ do 28.2. a nic s nim neporovnávám.A na původni úroveň se asi nevrátí..
Ale budou odpovídat novým "ceníkům".
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mobilman 18. 1. 2006 18:36

M@tezz píše:Ales76: Vrátí se na původní úroveň. Tomu se nedá říkat zdražení. Spousta firem a obchodů má časově omezené akce a neslyšel jsem nějaké stížnosti, že se pak cena vrátí zpátky.p/quote]

tak si prohlidni zdejsi forum, hlavne ty reakce na to kdyz ET zlevnene 3G telefony po novem roce zase drazil na puvodni cenu... myslim ze na stiznosti ti 10 prstiku na ruce nebude stacit :)
mobilman
Junior

Odeslat příspěvekod M@tezz 18. 1. 2006 20:40

mobilman píše:
M@tezz píše:Ales76: Vrátí se na původní úroveň. Tomu se nedá říkat zdražení. Spousta firem a obchodů má časově omezené akce a neslyšel jsem nějaké stížnosti, že se pak cena vrátí zpátky.p/quote]

tak si prohlidni zdejsi forum, hlavne ty reakce na to kdyz ET zlevnene 3G telefony po novem roce zase drazil na puvodni cenu... myslim ze na stiznosti ti 10 prstiku na ruce nebude stacit :)

O to právě jde. Že když je akce na elektroniku, auta, banány, cokoli ... tak se to tak neřeší, jako když něco provede "ten zlý operátor". A je jedno, jestli je to ET, T-M nebo OS. Vůči operátorům jsou lidi prostě nějak víc kritičtí.

M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod quino 18. 1. 2006 21:02

Právě jsem tu nabídku využil a vřele doporučuji. Poukázky mají platnost půl roku a je na nich napsána hodnota v Kč a ne Benefit bodech, tak je lepší to do konce února přes Eurotel linku objednat, a pak využít třeba v srpnu. Objednával jsem v neděli, dnes (ve středu 18.1.) přišly a platí do 16.7.
quino
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dg 18. 1. 2006 21:10

ET dává zákazníkům nějaký bonus - benefit body a když má akci na snížení, která končí 28.2. hned se najde pár jedinců, kteří spekulují o tom, jakou budou mít cenu pak a že se nevrátí na původní hranici před vánočními slevami. To je typický český člověk. Furt si jen stěžovat, ale že nevidí, že je má teď levnější a může je objednat telefonicky, dojde mu poukázka s platností 6 MĚSÍCU slovy ŠEST :)))) a může to využít i později. Holt když někdo jen prudí a nepřečte si ani možnosti výběru poukázek, je to jeho hloupost. Tomu se dá jen smát.
dg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M@tezz 18. 1. 2006 21:15

ales76 píše:Já teď vůbec neřeším to zvyhodněni benefitu na mobil+ do 28.2.o/quote]

No ale já jsem reagoval na tvůj příspěvek, ve kterém jsi to řešil docela dost. Pokud jsi to myslel jinak, tak jsi to měl jinak napsat.

Protože jsi napsal: Sbíráš benefit bodíky a těšíš se,jak je za 0.5 roku vyměníš za nějaký lepší telefon na Mobil+.A teď zjistíš,že tvoje benefity už nemaji takovou cenu jak měli.

Tím jsi se vyjádřil v tom smyslu, že když teď využiješ body na mobil+, mají menší hodnotu než jindy, čili je to pro tebe nevýhodné. Je to ale přesně naopak a to se ti snažím celou dobu vysvětlit.

Nikde jsem neviděl oficiální zmínku o tom, že by poukázky na telefony měly být za vyšší počet bodů než před současným 30% zvýhodněním. Takže je pravděpodobné, že se vrátí na 1000b=400 Kč a 2500b=1000 Kč. Čili hodnota, na kterou sis v době její platnosti nejspíš nestěžoval. Počítat předem s tím, že MOŽNÁ budou dražší, je předčasné panikaření. Počkej až bude jasné, že zdraží a pak až se klidně rozčiluj a já to pochopím. Do té doby budu pro tebe nejspíš "natrvrdlej".

M@tezz
Mírně pokročilý

Předchozí stránka