obdrzeni stare sms....

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod KiNG 7. 1. 2006 12:29

Ahoj, chci se zeptat, jestli je mozny abych obdrzel smsku starou priblizne 10 mesicu, psanou z net sms brany Oskara. Jestli je mozny, ze je maj nekde (ope) ulozeny a treba nejakym omylem mohlo dojit k tomu, ze mi ji preposlali az ted. Dik
KiNG
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M. 7. 1. 2006 12:46

U normalnich SMS je snad maximalni doba 7 dnu, u internetovych SMSek jsem myslel ze tak ty 3 dny (ale mozna ze i tech 7).
Nahoda je blbec, vsechno je mozny...
M.
Expert

Odeslat příspěvekod will27 7. 1. 2006 12:58

To je husty...vis,ze byla urcena tobe? Treba se nejakou nahodou pokazil datum a cas na serveru...
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod KiNG 7. 1. 2006 13:00

Byla stopro moje, byl tam muj podpis :(
KiNG
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dejvidek 7. 1. 2006 14:24

2M.: Datum expirace SMSky je na všech SMS centrech 72hodin.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod M. 7. 1. 2006 14:36

To jsem si myslel taky, ale pokud nekomu poslu SMS a on ji nedostane, tak mi prava o nedoruceni chodila za 7 dni.
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Aleš P. 7. 1. 2006 15:17

KiNG píše:Ahoj, chci se zeptat, jestli je mozny abych obdrzel smsku starou priblizne 10 mesicu, psanou z net sms brany Oskara. Jestli je mozny, ze je maj nekde (ope) ulozeny a treba nejakym omylem mohlo dojit k tomu, ze mi ji preposlali az ted. Dik

KiNG píše:Byla stopro moje, byl tam muj podpis :(

To sis ji poslal sám sobě?? :tleskani
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod KiNG 7. 1. 2006 15:45

2ales: Nebudu tu rozepisovat podrobnosti, komu jsem to poslal..... Takhle to je jednodussi a strucnejsi. Jeste neco?
KiNG
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod will27 7. 1. 2006 16:00

Musim rict,ze je to zahada.... Ta zprava si proste hodila na 10mesicu dovcu... :mrgreen: Sou veci mezi nebem a zemi.... Stejne jako kdyz se mi z S65 proste najednou vsechno smazalo...seznam,cela mmc karta,uplne vsechno... Taky dodnes nechapu,jak je to mozny....
will27
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod krizko 7. 1. 2006 16:35

Kiezby niektore sms, ktore som poslal, tiez dosli o radsej 10mesiacov :-)
Říkám vám po dobrym: neserte mě, soudruzi!
krizko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Já Osobně 8. 1. 2006 16:56

Z mé zkušenosti u Oskara, SMSka z mobilu nastavená na maximum se zdrží v SMScentru 4 dny, u internetové frí brány je myslím doba na doručení jen jeden den (24 hodin) :)
Jak ti to mohlo přijít teď, nechápu. Doufám, že se nejedná o SMSku, kterou jsi měl v mobilu uloženou, přišla SMS, ale zobrazila se ti tahle. Některé telefony totiž upozorňují i na příchod neviditelné zprávy, která se samozřejmě nezobrazí... :idea:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 8. 1. 2006 16:59

Jestli to nebyla třeba stará SMSka, co už byla v mobilu a chybou telefonu se zobrazila znovu jako nová. Tohle se stalo mé bývalé přítelkyni se Samsungem. Když nad tím ale přemýšlím, měla Oskara také... :-O
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý