Tak nejak me napadlo, proc to Oskar tak uspechava, to by teoreticky nasvedcovalo tomu, ze z Oskara bude Vodafone uz
15. 1. Co myslite?
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
dodaa píše:Vcera mi prisla nova SIMplus a nejenze tam mam stale Oskara, ale navic ani na placce neni zadny logo Vodafonu...
Fajn, zeptej se mi prosím na i]důležitějších místechJá Osobně"tBTW, nevíte co se vypne, když v telefonu vypnu v menu Zprávy - Nastavení - Zpr. služby - Servisní zprávy? Není to třeba lék na VF?w/quote]
Hm, tak tohle lék nebude, tím se vypnou jen nějaké zprávy WAPu nebo co, tak nic no![]()
-quote="wossik píše:To bylo v pořadí teda 608 -> 777 -> 776 ->774 a 775 byly už pak nějak zároveň, ne? U těch dvou si nejsem jistej už./quote] Úplně naopak, ale to je jedno
608
777 a 776
775
774
quote="DjOna"]ted jsem si to overoval na dulezitejsich mistech...opravdu v rozesilani binarnich sms neni zadny uricity system...dokonce ani zamestnanci nemaj nejakou prednost...takze musime vsichni vydrzet...
A nebo možná taky něco zruší, žeDjOna píše:nebrante se Vodafonu,bude lip, mozna treba i studentsky tarif...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků