Uz mate na displeji Vodafone?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod 878787 12. 1. 2006 07:08

Tak nejak me napadlo, proc to Oskar tak uspechava, to by teoreticky nasvedcovalo tomu, ze z Oskara bude Vodafone uz
15. 1. Co myslite?
878787
Junior

Odeslat příspěvekod dodaa 12. 1. 2006 09:10

Vcera mi prisla nova SIMplus a nejenze tam mam stale Oskara, ale navic ani na placce neni zadny logo Vodafonu...
dodaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pota 12. 1. 2006 09:17

mam dva oskary a jeste vubec nic
pota
Junior

Odeslat příspěvekod Nokiamaniak(smazano) 12. 1. 2006 09:41

dodaa píše:Vcera mi prisla nova SIMplus a nejenze tam mam stale Oskara, ale navic ani na placce neni zadny logo Vodafonu...

Já mám na bussines simce jen logo vodafone (ALE MYSLÍM SIMKARTU JAKO NA TOM SKOROOBDÉLNÍČKU,NA DISPLEJI JE LOGO STÁLE OSKAR) a to už od-asi října :wink: :wink: :)
Nokiamaniak(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymni 12. 1. 2006 10:18

Zatím Oskar... po Vodafone ani památky. :cry:
Anonymni

Odeslat příspěvekod matrad 12. 1. 2006 10:27

Ja uz to tam mam od vcera :-) Prislo to myslim z 7401 nebo tak neco. Po vypnuti a zapnuti telefonu to nabehlo, ale mam uz hodne starou kartu jsem u nich 2080dni :-D
matrad
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod spachtle 12. 1. 2006 15:30

dnes jsem videl Vodafone CZ na vlastni oci u kamose, ma 608 148 ***, ale ma uz ho podle me dost dlouho...
Hard to see, the dark side is.

ntb: HP Compaq 6710b | T7500 | 2GB | 160GB | WSXGA+ 1680×1050 | Vista Business

SE W800i (home SW upgrade from K750i) || O2 Pohoda

<odkaz odstraněn>
spachtle
Junior

Odeslat příspěvekod DjOna 12. 1. 2006 20:23

cus lidi...precte si tohle,tam pochopite,ze uz mezi nami mohou byt jedinci s logem Vodafone: http://newsletters.oskarinteractive.cz/ ... Rm5Tt3e#01
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod spachtle 12. 1. 2006 21:10

teda ale že bych měl od Oskara všechno hezky z první ruky, to se říct nedá. všude jinde se toho dozvím víc než od něj.... :)
Hard to see, the dark side is.

ntb: HP Compaq 6710b | T7500 | 2GB | 160GB | WSXGA+ 1680×1050 | Vista Business

SE W800i (home SW upgrade from K750i) || O2 Pohoda

<odkaz odstraněn>
spachtle
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 12. 1. 2006 21:57

Já Osobně"tBTW, nevíte co se vypne, když v telefonu vypnu v menu Zprávy - Nastavení - Zpr. služby - Servisní zprávy? Není to třeba lék na VF? :wink: w/quote]
Hm, tak tohle lék nebude, tím se vypnou jen nějaké zprávy WAPu nebo co, tak nic no :cry:

-quote="wossik píše:
To bylo v pořadí teda 608 -> 777 -> 776 ->774 a 775 byly už pak nějak zároveň, ne? U těch dvou si nejsem jistej už. :) /quote] Úplně naopak, ale to je jedno :D 608 :arrow: 777 a 776 :arrow: 775 :arrow: 774 :wink:

quote="DjOna"]ted jsem si to overoval na dulezitejsich mistech...opravdu v rozesilani binarnich sms neni zadny uricity system...dokonce ani zamestnanci nemaj nejakou prednost...takze musime vsichni vydrzet...
Fajn, zeptej se mi prosím na i]důležitějších místech
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod DjOna 12. 1. 2006 22:03

z Oskara opravdu nebude Vodafone uz 15.1. ale az 1.2.,jinak proti zmene loga Vas opravdu ochrani jen stary mobil,jelikoz neni jina moznost jak se tomu vyhnout,binarni sms proste dorazi a telefon ji bud zpracuje nebo nezpracuje...nebrante se Vodafonu,bude lip, mozna treba i studentsky tarif...
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod 878787 12. 1. 2006 22:04

Myslim, ze to posila az do konce unora proto, protoze, jsem nekde cetl jeho vyjadreni k tomuto tematu. Oskar bude binarni SMS posilat na mobilni telefony nekolikrat, aby se neopakovalo, ze ten kdo bude v prvni kole posilani binarni SMS mimo dosah, tak mu zustane Oskar viz. Paegas - T-Mobile CZ... Tak to soudim ja... Takze Oskar nebo uz asi spise Vodafone CZ se bude snazit, aby co nejvice lidi melo na displeji Vodafone CZ.
878787
Junior

Odeslat příspěvekod DjOna 12. 1. 2006 22:06

ono to bude mozna tim,ze Oskar chce byt v kontaktu se svyma zakaznikama,jinak si ale myslim,ze informovanost od je na hodně vysoke urovni
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymni 12. 1. 2006 22:12

Servisní zprávy, jinak taky SMS CB - fungují pouze u Eurotelu... Pak se na dyspleji ukazují různé informace podle zadaného kodu. Každá BTS má v sobě tyto informace a v závislosti na poloze se pak mění.. kod 50 uakzoval polohu BTS (třeba Ostrava - centrum, atd...)
Anonymni

Odeslat příspěvekod Já Osobně 12. 1. 2006 22:13

DjOna píše:nebrante se Vodafonu,bude lip, mozna treba i studentsky tarif...
A nebo možná taky něco zruší, že :roll: O tom pokecáme po pár měsících působení VF, i když to v některých krocích Oskara vypadá, jako by už působil. A fest :|

lquote="878787"]Oskar bude binarni SMS posilat na mobilni telefony nekolikrat, aby se neopakovalo, ze ten kdo bude v prvni kole posilani binarni SMS mimo dosah, tak mu zustane Oskar viz. Paegas - T-Mobile CZ...
TMO ty SMSky posílal taky několikrát, tuším, že pětkrát (nebo třikrát?) :idea:

equote="Tube"]Servisní zprávy, jinak taky SMS CB - fungují pouze u Eurotelu... Pak se na dyspleji ukazují různé informace podle zadaného kodu. Každá BTS má v sobě tyto informace a v závislosti na poloze se pak mění.. kod 50 uakzoval polohu BTS (třeba Ostrava - centrum, atd...)e/quote]
E-e, servisní zprávy a CB (lokální) zprávy jsou něco jiného :wink:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka