Uz mate na displeji Vodafone?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod honzapm 18. 1. 2006 06:03

goob píše:Zajímavé.. Pořád se tvrdí, že musí mít člověk zapnutý telefon. Já si zase po několika dnech zapnul Oskara, jakožto druhé, semtam používané číslo a když se po půl minutě karta jako vždy uráčila naběhnout, přišla SMS o změně operátora. Když jsem restartoval, měl jsem již Vodafone CZ.r/quote]

nemáš pravdu... kdyby sis to tu četl pozorně, zjistil bys, že ta binární SMS v případě, že máš vypnutý telefon, čeká na doručení 4 dny...
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to. (Albert Einstein)
honzapm
Junior

Odeslat příspěvekod wossik 18. 1. 2006 09:44

To goob: Jojo, přesně tak, je to asi tak o tři stránky zpátky, oficiální odpověď od operátorů Oskar infa.
Jojo, podle čísel to fakt není. jak jsem psal, dvě SIM, úplně stejně dlouho v síti, na stejné jméno a lišící se jen o pár čísel a na jedné je a na druhé není Vodafone. :)
Zajímavý nápad byl podle těch výrobních čísel SIM, ale to popírá to, že některé úplně první SIM ještě nemají.
Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí. :)

Alcatel OT Max -> Siemens M35i -> Siem. ME45 -> Siem CF62 -> Samsung E300 -> SE K750i -> Motorola V3 Razr ->N6234 -> Nokia N70 -> Nokia E65 -> HTC Touch 2
wossik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 18. 1. 2006 10:21

honzapm, wossik: Všude se psalo, že to je jen při zapnutém telefonu. Tohle fórum jsem četl v začátcích, kde se tohle psalo a pak jsem to přestal sledovat. Od VF mám jako druhou kartu s Odepiš, to mi stačí, víc mi tenhle operátor nesmí do baráku, tak se mne přenositelnost nějak netýká :-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Vladco 18. 1. 2006 10:28

Tak mi to včera na první SIM (ze 6 co máme v rodině) dorazilo, je to číslo 774 94666X, tarif Odepiš, mobil Ericsson T65, je to pěknej nezvyk , hlavně je to strašně dlouhej název.
OxidVodný
Vladco
Junior

Odeslat příspěvekod wossik 18. 1. 2006 11:22

To goob: jojo, to je fakt. Už to tu začíná být nepřehledný a v délce za chvílu možná dostanem i thread o nokii 6230i. :lol: Proto to tady jednou za čas mám snahu zrekapitulovat, co se tu "událo" za posledních pár stránek. :D
Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí. :)

Alcatel OT Max -> Siemens M35i -> Siem. ME45 -> Siem CF62 -> Samsung E300 -> SE K750i -> Motorola V3 Razr ->N6234 -> Nokia N70 -> Nokia E65 -> HTC Touch 2
wossik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Anonymni 18. 1. 2006 12:55

Anonymni

Odeslat příspěvekod honzapm 18. 1. 2006 13:15

-maty- píše:http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?t=1816&highlight=

tohle je neprehledny 8)

Taky je to na smetišti, tak se není co divit... 8)
honzapm
Junior

Odeslat příspěvekod honzapm 18. 1. 2006 13:19

Ještě mě napadla jedna otázka. Ta binární SMS přijde jako normální SMS? Tzn. můžu si jí vyzvednout i třeba za hodinu, když nebudu mít telefon u sebe, anebo se jen na chvilku ukáže nějaká hláška a pak to zmizí - že bych to jako mohl přehlédnout a zjistit, že mám zaktualizováno až po vyp/zap telefonu?

No, snažil jsem se to napsat srozumitelně, ale jestli se mi to povedlo tedy nevím... :nenapadne
honzapm
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymni 18. 1. 2006 13:52

honzapm píše:Ještě mě napadla jedna otázka. Ta binární SMS přijde jako normální SMS? Tzn. můžu si jí vyzvednout i třeba za hodinu, když nebudu mít telefon u sebe, anebo se jen na chvilku ukáže nějaká hláška a pak to zmizí - že bych to jako mohl přehlédnout a zjistit, že mám zaktualizováno až po vyp/zap telefonu?

No, snažil jsem se to napsat srozumitelně, ale jestli se mi to povedlo tedy nevím... :nenapadnee/quote]

Spíš se neukáže nic.. v podstatě jak ti příjde v tu chvíli je tam a aktivovala se, po vypnutíí a zapnutí by měly být vidět změny (jiné logo operátora)

Proto (aspoň co jsem se dočetl) posílá operátor i SMSku s upozorněním, že se něco změnilo. jinak by jsi nejspíš ani nevěděl že se něco děje.
Anonymni

Odeslat příspěvekod Sarka 18. 1. 2006 14:39

honzapm píše:Ještě mě napadla jedna otázka. Ta binární SMS přijde jako normální SMS?...
Sarka
Junior

Odeslat příspěvekod Endex(smazano) 18. 1. 2006 15:40

Vodafone CZ....simka stará 3 a pul roku...odepis a 608 *** *** už mi ten oskar začíná chybět :roll:
Endex(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Drummer 18. 1. 2006 15:46

Taky už dorazila. Oskarta 1736 dní 776...
Drummer
Junior

Odeslat příspěvekod DjOna 18. 1. 2006 15:54

nekdo se me ptal jestli se bude menit i podoba mailove adresy
x@mujoskar.cz....ano bude,spravnej tvar bohuzel ale jeste nevim...
ale shrnu to,mozna uz po desaty ale od 1.2. nesmi nic nest logo Oskar alespon teda na prodejnach,nebo tam kde se prodavaji produkty Vodafone.
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod -Pampuch 18. 1. 2006 15:55

767 dní u oskara a pořád nic :o( chci Vodafone... Mám 777 xxx xxx
-Pampuch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petrB 18. 1. 2006 16:13

neslo by to preposlat, taky furt nic
petrB
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka