jaky telefonni tarif?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod cubas 11. 1. 2006 19:16

od pristiho tydne bude mozna prenositelnost mobilnich cisel, poradi mi nekdo, ke kteremu operatorovi prejit?

jsem u t-mobile a mam nasledujici pozadavky:
- co nejlevnejsi volani s pritelkyni
- levne datove prenosy
- skoro vubec neposilam SMS

predem dik!
cubas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dejvidek 11. 1. 2006 19:20

Proboha! Jak máme z těchto pár údajů vydedukovat co je pro tebe nejlepší. Nevíme takovou základní věc jako je měsíční účet, kolik s přítelkyní provoláš minut, kolik MB prodatuješ, atd. Nevíme, zda se ti vyplatí Oskarta, služba Moje Jednička, Eurotel Star či další služby podobného charakteru.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Anik 11. 1. 2006 19:21

Jestli nejvic s pritelkyni tak asi 2x Rozjezd naplno + moje rodina (tam se daji pridat az 4cisla) a volani mezi rodinou je 1,79,- po cely den. Nebo to jde zkombinovat s nejakym tarifem s volnyma minutama,to pak zalezi na tobe podle toho jak moc volas nikomu jinemu nez pritelkyni :-)
Samsung Galaxy S25
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod cubas 11. 1. 2006 19:23

probolam neco mezi 1000,- a 2000,- mesicne,

nebranim se zustani u t-mobile, jeste nevim

a kolik MB stahnu, to nevim, GPRS vyuzivam jen na precteni emailu na mobilu/PDA a nejake to obcasne brouzdani na mobilu/PDA takze zadne silene brouzdani...
cubas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M@tezz 11. 1. 2006 19:33

Já bych počal s výběrem až po spuštění přenositelnosti, protože si myslím, že operátoři ještě spustí nějaké lákadla. A pak bych se ptal přímo na prodejnách, protože tady ti každý bude přísahat, že nejlepší je zrovna ten jeho operátor. V prodejně ti řeknou, co by pro tebe měli a pak si to porovnáš sám.
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dejvidek 11. 1. 2006 19:36

Tak kombinace paušálů u Oskara + Moje jednička či Moje Rodina. Pokud prodatuješ pokaždé jiný objem dat v řádech desítek MB, tak k paušálu vzít službu Připojení Nadlouho.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod F430 Spider F1 12. 1. 2006 03:20

Tak nevím sice kolik toho prokecáš s přítelkyní, ale pokud opravdu hodně tak doporučuji LVBC. Volání v rámci sítě za korunu (jde i padesátník) a nebo si k paušálu připlatit 369,- Kč a volat v rámci sítě neomezeně celý měsíc (volné minuty zbydou do ostatních sítí).
O2 KO
T-Mobile KO
Vodafone KO
LVBC OK
F430 Spider F1
Junior

Odeslat příspěvekod Ze3gg 12. 1. 2006 08:33

cubas píše:probolam neco mezi 1000,- a 2000,- mesicne,

nebranim se zustani u t-mobile, jeste nevim

a kolik MB stahnu, to nevim, GPRS vyuzivam jen na precteni emailu na mobilu/PDA a nejake to obcasne brouzdani na mobilu/PDA takze zadne silene brouzdani...

Mam to podobny (oba ET) - ET Gold = 200minut kamkoli + 200minut ET/Telecom
za 1000kc.
Ze3gg
Junior