odposlech VIP klientů

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod goob 18. 1. 2006 12:39

Hele, proč tady řešíte jen nevěrné manželky? Jsou přece i nevěrní muži, ne? :-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Pavlek 18. 1. 2006 12:42

tady se někdo prásknul :mrgreen:
Pavlek
Junior

Odeslat příspěvekod blanka 18. 1. 2006 13:21

M. - to jako jen čísla, nebo celé zprávy?
blanka
Junior

Odeslat příspěvekod Fido+ 18. 1. 2006 15:10

goob píše:...po čem by to do Finska (proč zrovna do Finska?) přenášeli. To by byly denně možná stovky GB dat. ...d/quote]

Stovky ano ovsem ne GB ale TB.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod goob 18. 1. 2006 17:22

Fido+: Jsem si říkal, že si najdu, jaký je průměrný denní provoz v mobilní síti a že to spočítám, ale časová tíseň zvítězila :-) I kdyby to byl vlastně jen milion hovorů po jedne minutě, bude to ve formátu MP3 1 TB.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 18. 1. 2006 17:24

Pavlek: To jsem napsal za účelem toho, abych ochránil toto fórum od nařčení z diskriminace žen nějakou šílenou feministkou ;-)
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod M. 18. 1. 2006 17:27

blanka píše:M. - to jako jen čísla, nebo celé zprávy?
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Smoula 18. 1. 2006 19:25

Zajimave poctenicko na dane tema se vyskytuje napr. zde:
http://www.blisty.cz/2005/12/23/art26272.html
ono koneckoncu cela EU nekam "speje":
http://www.blisty.cz/2005/10/17/art25428.html
...a zacina to pomerne nevinne archovanim jizd automobilem :oboze
http://www.blisty.cz/2005/12/23/art26267.html
Smoula
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 18. 1. 2006 19:31

goob píše:iwigirl: To si z Tebe asi někdo pěkně vystřelil.. Ono kapacitně zvládnout ukládat každodenní objem SMS a hovorů potřebuje dost velkou kapacitu a také nevím, po čem by to do Finska (proč zrovna do Finska?) přenášeli. To by byly denně možná stovky GB dat. Nehledě na to, že by to nemuselo být zákonné. A další věc, proč by T-M platil nemalé peníze za něco, co nemusí a z čeho nemá žádný užitek.e/quote]

Nehlede na to ze posilani dat po siti je nebezpecne, a muze se do toho kdykoliv kdokoliv podivat...

Imho je to blbost
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod M. 18. 1. 2006 19:31

Britske listy neberu jako seriozni a duveryhodne medium.
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Fido+ 18. 1. 2006 23:42

Goob: Snad ani nema cenu to pocitat. Kazdopadne to bude vic nez by jakakoliv sit dokazala prenest a navic by to vyzadovalo neuveritelnou kapacitu na archivaci. To proste neni realne.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod goob 19. 1. 2006 00:56

Fido+: Dnes už existují disková pole, jež mají kapacitu takovou, že by se z toho jednomu podlomila kolena a věřím, že firma velikosti T-M by si to mohla dovolit. Jsou tu ale dvě "ale" - zákony tohle možná ani nedovolují a hlavně -> co by z Z TOHO operátor měl? :-)
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod de ViANT 19. 1. 2006 01:19

klasicke "urban legends" :)
typu kamos kamose tam dela a vsechno to vi a tiskne si jen tak ze srandy SMS Vaska Klausu a kdyz chces tak vola zadarmo na Seychely Krejčířovi :)
Je tu sice nabeh na Bananovou republiku, ale tohle drobitek pritazeny za vlasy, nemyslite?
Na takovehle pověry by to chtelo neco jako http://www.hoax.cz to by se pak clovek divil, co všechno si lidská fantazie nevymyslí a nepřibarví :D

Jinak zákony povolují odposlech pouze ve přesně damých případech a to jen s povolením státního zastupce nebo soudce a samozřejmě nemůže odposlouchat každej hejhula, ale jen, ten kdo na to má to povolení /policista, státní záastupce/
de ViANT
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod goob 19. 1. 2006 02:27

de ViANT: Řekl bych, že Klaus bude mít nejspíš Eurotel :-)
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Fido+ 19. 1. 2006 13:01

Ja bych to spis videl tak, ze moznosti samozrejme jsou ale nebylo by to zrovna levne. A proc by operator daval obrovske sumy za porizeni a provoz neceho, co mu neprinese zadny zisk?
Fido+
Expert

Předchozí stránkaDalší stránka