Komu bude chybet Oskar? 31.1.2006 rozloucime se s Oskarem

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tweak 20. 1. 2006 02:58

Pro ty, komu skutecne bude chybet Oskar navrhuji nejakou akci. Treba sejdeme se na Vaclavskem namesti u kone 31. ledna s velkymi napdisy OSKAR a rozloucime se.

:roll: je to skoda, budes mi chybet, Oskare!
Naposledy upravil Tweak dne 20. 1. 2006 19:53, celkově upraveno 2
Tweak
Junior

Odeslat příspěvekod Stripped 20. 1. 2006 06:54

Dokážou Pražáci něco říct bez toho, že se houfně sejdou na Václaváku?
Tím, že končí značka Oskar začínám brát na milost třetího operátora v ČR - Vodafone.
Stripped
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 20. 1. 2006 06:56

Bože, takové šaškování :oboze ...bude se taky skákat? :roll:
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Stripped 20. 1. 2006 07:01

To víš že jo! A když zábava přepukne v davové šílenství tak naběhnou hasiči a pokropí sténající dav studenou vodou a tak doufám, že bude mrznout až bude v kostech praskat, čímž se taky razantně sníží počet uživatelů výše popsaného operátora!!!
Stripped
Junior

Odeslat příspěvekod aege 20. 1. 2006 07:17

Mne bude chybet a moc,byl to sympaticky maly operator,jsem s nim od jeho prvnich krucku az po soucasnost,mrzi mne ze se prodal.Operatori skveli,neznam,ze by mne nekdy odbyli.Budes mi chybet Oskare i Tve vtipne reklamy.V nasi zemi je normalni,ze co za neco stoji tak se hned proda.
aege
Junior

Odeslat příspěvekod krtenek 20. 1. 2006 08:27

Stupidní. Ať se operátor jmenuje třeba Trakař, ať je třeba z Bangladéše, mě je to jedno. Jde o služby, ceny.
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod polda 20. 1. 2006 09:11

Stripped píše:To víš že jo! A když zábava přepukne v davové šílenství tak naběhnou hasiči a pokropí sténající dav studenou vodou a tak doufám, že bude mrznout až bude v kostech praskat, čímž se taky razantně sníží počet uživatelů výše popsaného operátora!!!
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod honzapm 20. 1. 2006 09:44

Na Vodafone se těším i netěším. Na jednu stranu je to změna (a změna je život) a na druhou stranu je mi líto Oskara, po kterém se mi rozhodně bude stýskat. Milý a přátelský operátor... Nezbývá než doufat a pevně věřit, že Vodafone půjde v tomhle směru v jeho šlépějích tak, jak slibují na svých letáčcích...

A co se týče reklam Oskara - ty patřily opravdu mezi špičky reklamní tvorby (vtip, originalita, apod.) - vždyť jedině Oskar si dovolil zabalit Nuselskej most do igelitu... :-) Pokud akce červených rukou patří Vodafonu, jako že tomu dávám asi tak 99,99%, tak si myslím, že ani s reklamama Vodafonu bysme se nemuseli nudit. Záleží i na tom, jestli bude Vodafone zadávat své reklamy stejné reklamní agentuře - pokud ano, mělo by to být OK...
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to. (Albert Einstein)
honzapm
Junior

Odeslat příspěvekod Well-being 20. 1. 2006 10:04

Brečet nad Oskarem nemá žádný smysl. Je to přirozený vývoj a nedá se s tím nic dělat, za rok po Oskarovi ani pes neštěkne. Měl jsem ho rád a nyní se už těším, co nového přinese Vodafone. Takový je život, "pokrok" se nedá zastavit :wink:
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod Mario 20. 1. 2006 10:08

Jo jo, přestože měl Oskar moc daleko k dokonalosti v některých oblastech, tak si určitě nejvíce lidí získal právě svým přátelským nearogantním přístupem, svými skvělými cenami a moderním prostředím ovládání služeb... Byl to určitě jediný operátor který kladl větší důraz na zákazníka než na výši zisku. Paradoxně bych řekl že se mu to vyplatilo - spousta lidí má Oskara ráda a není jim líto i celkem dost utrácet - a tak z Oskarka byl operátor který na první pohled neměl zisk na prvním místě, ale v důsledku jeho zákazníci utráceli nejvíce. Každopádně jsem optimista a věřím, že Vodafone si bude vážit toho co vybudoval Oskar... Když to spojí s dalšími službami, tak se lidé ani nezaleknou změněných méně výhodných tarifů a budou mít Vodafone neustále rádi... A XXXTeens bude víc a víc prudit, T-Mobile bude ztrácet zákazníky, a jednoho dne se třeba dočkáme, kdy XX bude chválit i Vodafone :-)

2 Tweak: Bezva nápad, kdyby se to dobře zorganizovalo, mohlo by se to povést! Musel bys ale sehnat pár spolehlivých nadšenců, ne lidi z tohoto fóra - tady by asi ten smysl nepochopili.. Zní to jako blbost, ale bylo by to určitým způsobem poděkování lidem, kteří se u Oskara na tom všem podíleli, a třeba by to mohlo i ovlivnit samotné vedení Vodafonu, když by si uvědomili, co znamená Oskar :-) Každopádně něco by určitě vymyslet šlo!
Nedělám to ale znám to, možná bych to dokázal provést...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 20. 1. 2006 10:21

honzapm: Otázkou je, jestli tyto rekamy nebyly až moc. Zrovna to s tím zabalením mostu mi přišlo jako naprosto vyhozené peníze, které se mohly využít jinak a jen se tím zase "pomohlo" naší ekologii :-/
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod XXTeens 20. 1. 2006 10:23

Mario píše: A XXXTeens bude víc a víc prudit, T-Mobile bude ztrácet zákazníky, a jednoho dne se třeba dočkáme, kdy XX bude chválit i Vodafone :-) /quote]

Oskar stále aktivuje nejméně nových zákazníků, má nejnižší tržby a nejnižší zisk. Nemyslím, že by to v nejbližší době mělo být jinak.. :mrgreen:
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod Tweak 20. 1. 2006 13:09

Hm, Oskar ma nejvetsi ze vsech operatoru APRU!
Tak co lidicky, nemyslim nejakou demonstraci, proste se normalne sejit, pozvat TV Novu at to muze natocit :-) da to jako prvni reportaz: Dneska se na Vaclavsem namesti v Praze lidi loucili s Oskarem....

P.S. Pak treba zajit do hospody na pivco :D
Tweak
Junior

Odeslat příspěvekod Am!go 20. 1. 2006 13:47

Malý princ je mrtev, ať žije možný budoucí král :tleskani
Am!go
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mario 20. 1. 2006 13:57

XXTeens píše:Oskar stále aktivuje nejméně nových zákazníků, má nejnižší tržby a nejnižší zisk. Nemyslím, že by to v nejbližší době mělo být jinak.. :mrgreen:"/quote]

Já vím, že Ty jsi mooooc inteligentní kluk, ale až Tě teprve naučíme číst v tabukách a grafech (třeba na http://www.mobilmania.cz/Operatori/AR.asp?ARI=111375), to teprve bude něco...! :lol: Pokud se nepletu, tak v posledním článku na MM který píše o nových zákaznících operátorů získal T-Mobile 90 000 zákazníků - museli to pánové zaokrouhlit, protože by tak třeba vyniklo, že jich získali stejně jako Oskar - 87 223 :oops: Ty tři tisíce Ti už klepou na dvířka, tak pozor :pozor2 Nemluvě o tom, že TM ztrácí podíl na trhu (sice jen o 0,1% ale Oskar jej zvýšil o 0,4%)... Musíš si vymyslet něco, co nejde vyvrátit víš :-) Ale tvrdit, že Oskar je na tom nejhůř, to neee... :lol:
Nedělám to ale znám to, možná bych to dokázal provést...
Mario
Mírně pokročilý

Další stránka