Komu bude chybet Oskar? 31.1.2006 rozloucime se s Oskarem

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod fryvald 20. 1. 2006 14:08

Myslím si že Vodafone bude chtít být u nás jedničkou a proto bude nabízet velice příznivé ceny a Oskara brzy zastíní
SE is the best!
fryvald
Junior

Odeslat příspěvekod wossik 20. 1. 2006 14:17

Jojo, přesně tak, Oskar byl super, dokázal si získat přízeň zákazníků, což Vodafone asi nedokáže, pokud bude chtít nastoupit ve stopách Eurotelu a T-mobile. Ale zase pokud se jim líbil právě způsob, jak Oskar dokázal prorazit na mobilní trh v ČR, tak by mohli v tomto dobrém trendu pokračovat. :) Snad. Jinak vážně nejde o to, jakej je název operátora, ale to, jakej je. A jakej bude Vodafone uvidíme v nejbližších měsících. 8)

polda píše:Krom toho aspoň jednou bude na Václaváku zase víc pražáků než cizinců a jiné holoty v venkova co sem jezdí za prací.
Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí. :)

Alcatel OT Max -> Siemens M35i -> Siem. ME45 -> Siem CF62 -> Samsung E300 -> SE K750i -> Motorola V3 Razr ->N6234 -> Nokia N70 -> Nokia E65 -> HTC Touch 2
wossik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Krumlovská 20. 1. 2006 14:27

Nechci Vodafone!!! Z OSKARA, milého červeného úsměvu, který jsem si před šesti lety zvolila bude neosobní nadnárodní firma, který je do nás kulový a kterou jsme prostě my zákazníci vyfasovali.
Krumlovská
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod spachtle 20. 1. 2006 14:38

[quote="Krumlovská";... bude neosobní nadnárodní firma, který je do nás kulový ....
Hard to see, the dark side is.

ntb: HP Compaq 6710b | T7500 | 2GB | 160GB | WSXGA+ 1680×1050 | Vista Business

SE W800i (home SW upgrade from K750i) || O2 Pohoda

<odkaz odstraněn>
spachtle
Junior

Odeslat příspěvekod Krumlovská 20. 1. 2006 15:24

V tom smyslu, že nepotřebuje malé české zákazníky, který hlídaj každou stovku, si myslím. Jsem zvědavá jaké zbraně použije v souboji s Eurotelem a T-mobilem.
Krumlovská
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod XXTeens 20. 1. 2006 15:24

Mario píše:[Musíš si vymyslet něco, co nejde vyvrátit víš :-) Ale tvrdit, že Oskar je na tom nejhůř, to neee... :lol::/quote]

Oskar je na tom ekonomicky nejhůř ze všech 3 operátorů. A zopakuji to - i po šesti letech má stále nejméně zákazníků, nejnižší třžby a nejnižší zisk. To je prostě fakt, se kterým nic nezmůžeš..
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod spachtle 20. 1. 2006 15:29

2XXTeens: nezlob se na me, ale musim ti rict, ze tvoje prispevky jsou opravdu velmi kvalitni...
Hard to see, the dark side is.

ntb: HP Compaq 6710b | T7500 | 2GB | 160GB | WSXGA+ 1680×1050 | Vista Business

SE W800i (home SW upgrade from K750i) || O2 Pohoda

<odkaz odstraněn>
spachtle
Junior

Odeslat příspěvekod TomZ 20. 1. 2006 15:55

Vcera sem shodou okolnosti byl na pruzkumu trhu o mobilech.. bylo z toho jasne poznat ze se jedna o VF.
Samozr otazky jak by me ovlivnilo volani do zahranici za cenu mistniho hovoru.
Jinak tarifu prehledne jako sme zvykli. A taky se to zamerovalo na reklamni slogany.
A byli tam hodne tarify napr:( cisla si vymyslim)
300kc bud az 300 sms nebo 60minut.. a v jakem pomeru to vycerpas je na tobe..
takze myslim ze se mame na co tesit hehe
TomZ
Junior

Odeslat příspěvekod Fido+ 20. 1. 2006 16:24

XXTeens píše:Oskar stále aktivuje nejméně nových zákazníků, má nejnižší tržby a nejnižší zisk. Nemyslím, že by to v nejbližší době mělo být jinak.. :mrgreen:"/quote]

No a me je tohle vcelku jedno. Me zajima co mi operator nabidne a za kolik. A vubec me netrapi jak velka firma to je a kolik vydelava.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod Caddy 20. 1. 2006 20:15

taky mi to bude lito, jsem takovy od prirody nostalgik....jsem s oskarem od sameho zacatku a kdyz vidim, co udelal t-mobile z drive smypatickeho paegasu.....Oskar byl jedinecny a o´bavam se, ze to nikdo nedokaze zachovat...
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pan trojtý X 20. 1. 2006 20:23

Oskar byl trapnej!!! Vodafone bude lepší!!!
Používám SE K750i, T-Mobile
pan trojtý X
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 20. 1. 2006 20:30

ja bych rekl, ze tu je trapneho uplne neco jineho :)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Patrix 21. 1. 2006 15:17

Mohlo se to jmenovat třeba Oskarfone to by bylo cool :lol:
Patrix
Junior

Odeslat příspěvekod Hangars 21. 1. 2006 15:26

Oskar je nejlepší operátor v ČR tak doufám že Vodafone to neposere, ale že Eurotelu a T-Mobilu natrhne ***** a že jim zbydou jen slzy. Tak když je to největší operátor na světe tak by se mu to mohlo povést. Bude mi po tobě Oskare smutnu, ale tešim se na Vodafone tak mi to neměj zazlé.

Věrný zákazník, ted už Vodafonu.
Nokia E51 + 1GB microSD + HS-47
Hangars
Mírně pokročilý

Předchozí stránka