Nastaveni AoC na GO karte - uz nelze ?! :-(

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Smoula 25. 1. 2006 16:14

Dobry den, mel bych tenhleten dotazek. Nedavno jsem si na siemensmanii ve foru (http://www.siemensmania.cz/content.php?id=534) precetl, ze pry lze na SX1 zobrazit (i pri pouziti GO karty) zbyvajici kredit, resp. pocet jednotek, ale ze je potreba aktivovat nejakou sluzbu AoC. Tak jsem se dovolal na GO linku, ale tam mi bylo receno (nevim zda spravne), ze AoC je zastarala sluzba, a ze ji ET uz neposkytuje, a ze tedy jediny zpusob zjisteni kreditu je ten klasicky *104*#. Opravdu to uz tedy nejde za pomoci toho AoC ???
Diky, jen doufam ze neopakuju uz nekolikrat probrane tema z drivejska.
Smoula
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M@tezz 25. 1. 2006 19:47

Pokud máš novější druh karty, který je tzv. non-AoC, tak si stálé zobrazení kreditu na displeji už aktivovat nemůžeš. Karty s podporou Aoc už delší dobu Eurotel neprodává. Důvodem je to, že novější typy telefonů si se službou nerozumí. Prostě si vůbec nezavoláš. U starších karet se AoC dá zrušit, aby se daly v novém telefonu použít, ale opětovná aktivace už možná není. Osobně si myslím, že to není žádná škoda, protože při poklesu kreditu na nulu se nedostaneš do telefonního seznamu, skutečná výše kreditu se od zobrazeného stavu může lišit, po obdržení sms o nabití se musí telefon restartovat + již zmíněná nekompatibilta s moderními telefony. Uložit si kód *104*# pod rychlou (jednotlačítkovou) volbu je jednoduché a ověření kreditu je pak otázkou několika vteřin.
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Já Osobně 25. 1. 2006 23:18

Nikoliv novější typy obecně, ale pouze ty, které nerespektují standardy GSM, čili Nokie a teď už i Motoroly... Já Osobně používám AoC u Odepiše a přesnost je dokonalá, vše sedí, nemohu si vynachválit! Je škoda, že to některé křápy nepodporují :twisted:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod wssk 26. 1. 2006 00:34

mno ja mam kartu s AOC starou cca 5-6 let a na puvodnim founu to jede, na novy motorce uz AOC nende, nicmene se dovolam v pohode
wssk
Junior

Odeslat příspěvekod M@tezz 26. 1. 2006 02:00

áha :) No já s tím mám zatím zkušenosti, jaké jsem popsal výše. Ale rád si nechám rozšířit obzory.
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wssk 26. 1. 2006 13:34

a ted sem se na GO lince dovedel ze *104*# lze odeslat zdarma nekolikrat denne (drive byl vice nez 1dotaz denne spoplatnen)
wssk
Junior