Co čekáte od Vodafonu?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Patrix 30. 1. 2006 17:34

Nake bezvyznamne kravinky jako videotelefonovani. Ostatně - co víc po telefonu chtít? :roll:
Patrix
Junior

Odeslat příspěvekod Lowend 30. 1. 2006 17:41

2DJOna: když vezmu ten roaming, tak to je úplně na nic. Je chvályhodné, že se to zjednodušilo, jenže platit 8 - 10 Kč za sms z Evropy je celkem dost, a taky příchozí hovory za 11 nebo 17 korun je trochu rozdíl. A když už bych toto překousl, tak nevím, proč do skupiny 1 nepatří celá EU! Chybí mi tam taková Francie, Británie, Španělsko, sice to nejsou typické prázdninové destinace, ale přesto :pozor2

Je mi jasné, že o tom ty nerozhoduješ, ale podle mě toto jste chlapci dost nezvládli...
Lowend
Junior

Odeslat příspěvekod james11 30. 1. 2006 17:52

Vladco píše:Jsem zvědav, kdy VF "šáhne" na 10.Kč tarify (Slyším vás a Odepiš), jakož i na specielní edice Oskaret.e/quote]

Jestli toto Vodafon udělá pěkně na na**re! :x
Nikdy neříkej to nejde... :-)
james11
Junior

Odeslat příspěvekod Mafa 30. 1. 2006 18:00

Doufám že nezdraží volání.
Mafa
Junior

Odeslat příspěvekod detol 30. 1. 2006 18:23

Mafa píše:Doufám že nezdraží volání.
detol
Junior

Odeslat příspěvekod MartinC 30. 1. 2006 19:07

Já očekávám, že VF slevní telefony za cenu prodloužení závazku ze 6 měsíců na dva roky, což pro mně není aktuální. To že budou mít novej pěknej web mě zajímá jak loňský sníh. Byl jsem u Oskara zvyklý na levné účty. Fakt jsem zvědavý co bude.
MartinC
Junior

Odeslat příspěvekod SmartBOY 30. 1. 2006 19:27

Lowend píše:2DJOna: když vezmu ten roaming, tak to je úplně na nic. Je chvályhodné, že se to zjednodušilo, jenže platit 8 - 10 Kč za sms z Evropy je celkem dost, a taky příchozí hovory za 11 nebo 17 korun je trochu rozdíl. A když už bych toto překousl, tak nevím, proč do skupiny 1 nepatří celá EU! Chybí mi tam taková Francie, Británie, Španělsko, sice to nejsou typické prázdninové destinace, ale přesto :pozor2

Je mi jasné, že o tom ty nerozhoduješ, ale podle mě toto jste chlapci dost nezvládli...o/quote]

Souhlas, zrovna jsem rozsiril moje tema na Vodafone roaming - na Oskar webu pribyly sazby pri volani z partnerskych siti, smesna sleva 15%.

Jinak mi v tom foru napadaji dalsi otazky...
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 31. 1. 2006 00:05

Já Osobně jsem od Vodafone nikdy neočekával ani neočekávám vůbec nic pěkného. Zatím se mi to plní, uvidíme, kdy se stane něco pozitivního :x

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod honzapm 31. 1. 2006 06:07

DjOna píše:Wolfov: Vodafone nas jen koupil...dal to bude pokracovat jako porad akorat to bude Oskar pod jmenem Vodafone...

nemůžu nereagovat... když vás Vodafone jen koupil a vše bude pokračovat dál jako za Oskara (což si nemyslím), tak proč dochází v některých zemích k poměrně výraznému zdražení roamingu? a příchozí hovory zdražily kompletně všude... tak proč?
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to. (Albert Einstein)
honzapm
Junior

Předchozí stránka