Vodafone se představuje: živé zpravodajství z tiskovky

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod djv 31. 1. 2006 15:43

Já jsem celkem skeptický k nějakým zásadním změnám co se týče zítřka... :cry: Nemyslím, že by si už dneska nechtěli udělat v médiích reklamu...
djv
Junior

Odeslat příspěvekod Vincent 31. 1. 2006 15:45

SmartBOY píše:4/ Jakou akci nabidnete i stavajicim zakaznikum? Nabidnete nejakou vubec, anebo se neustale budete zamerovat na zakazniky nove?

osobně mě nejvíc zajímá odpověď na poslední otázku. Jestli ti odepíšou dej nám pls vědět

//Ivo M.: upraveno; zkracujte prosim citace
Vincent
Junior

Odeslat příspěvekod spachtle 31. 1. 2006 16:02

urcite napisou ze pro stavajici zakazniky nabidly zjednoduseni Roamingu, nadnarodni know-how vodafonu, telefony a naky dalsi ptakoviny... jednoduse receno nic nenabizime...
Hard to see, the dark side is.

ntb: HP Compaq 6710b | T7500 | 2GB | 160GB | WSXGA+ 1680×1050 | Vista Business

SE W800i (home SW upgrade from K750i) || O2 Pohoda

<odkaz odstraněn>
spachtle
Junior

Odeslat příspěvekod Patrix 31. 1. 2006 16:11

Zatím to je docela trapný ... Už teď mi je jasné, že starý vtipný image Oskara nezůstane. Škoda :|
Patrix
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 31. 1. 2006 16:14

no tak s tim roamingem neblbněte.. vždyť brzy spustí passport , to jest, ze za nejaky poplatek můžete volat v zahraničí skoro za stejnou cenu jako doma... T-Mobile už se toho od Vodafone bal, tak to taky zavedli, jmenuje se to cestovatel.. za 29 korun mesicne voláte ze zahraničí za stejnou cenu jako v ČR, jen zaplatite sestavovaci poplatek, příchozí hovory jsou taky zdarma, taky jen jednorazovy poplatek (29Kč) .. Vodafone by to měl mít ještě levnější.
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 31. 1. 2006 16:16

Pokud se na nějaké věci nezeptáme veřejně na tiskové konferenci, můžete nám věřit, že se na ně zeptáme posléze - správných lidí a tak, aby odpověď hned nemohla vydat všechna ostatní média. Postupně je zveřejňujeme třeba v bleskovkách.

Takže:

1) Hovor je zpoplatněn stejně jako volání do ČR (viz oživení dnešní bleskovky o roamingu)

2) Na tohle vám nikdo rozumně neodpoví a nemá smysl se na takovou otázku ptát. Právo nastavit podmínky využívání služeb je na operátorovi.

3) Pro všechny.

3) O Passportu se zatím nemluví

4) Žádná speciální jednorázová akce pro stávající zákazníky související se vstupem Vodafonu na český trh nebude. Postupně začnou přibývat služby, kterých budou moci využít i stávající zákazníci - například Vodafone Live, objeví se jednoduché telefony Simply atd.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod SmartBOY 31. 1. 2006 16:18

Tak aspon ze vim odpovedi na tyhle otazky. Nejsem z nich vubec nadsenej, ale diky...
SmartBOY (KIN.G) // Take it easy. :o)
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod Zwick 31. 1. 2006 16:26

Bože ty český názvy jsou strašný!!!
Na to si zvykej.... :D
Zwick
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 31. 1. 2006 16:34

koukali jste se na ten záznam na http://www.v-ruce.cz? Já ano, doporučuju to shlédnout, prtotožes etam dozvíte skoro všechno... :) :wink:
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod Caddy 31. 1. 2006 16:41

nedozvim, to video se mi po dvou vterinach sekne a dal nejede...
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mobtel 31. 1. 2006 16:51

Jak máš rychlej net??
mobtel
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 31. 1. 2006 16:54

musí to bejt v poho, nebo to zkus downloadovat - nějak to jde... Mě se to seklo jen třikrátale pak to zas jelo dál...
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod honzapm 31. 1. 2006 16:57

jo, Marek má v tomle pravdu... žádná akce pro nevé zákazníky se opravdu nechystá - dneska jsem byl v obchodě Oskar Vodafonu a ptal jsem se tam na to jedné sympatické slečny, a ta mi potvrdila, že akce je pouze pro nové zákazníky, pro stávající, že nic nebude - že o tom neví... no a nabídla mi, že můžu od nich jako odejít, hned se vrátit a bude se to na mě vztahovat - no to je mi nabídka panečku!!! :oboze :oboze :oboze
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to. (Albert Einstein)
honzapm
Junior

Odeslat příspěvekod honzapm 31. 1. 2006 17:00

ještě by mě zajímala jedna věc: všichni tady píšete, že hned zítra vyrazíte do obchodu Vodafonu - co jako čekáte, že tam bude??? nechápu...
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to. (Albert Einstein)
honzapm
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 31. 1. 2006 17:03

jablíčka...
Kryštof Korb
NokiaManiak

Předchozí stránkaDalší stránka