Zvýhodněný telefon u Vodafonu

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vilém (novy) 9. 2. 2006 14:57

moje přítelkyně je u Vodafonu dva roky, chce si teda koupit zvýhodněný telefon Nokii 6111. Ale teď jsem se koukal na stránky Vodafonu a v sekci TELEFONY PRO SATÁVAJÍCÍ ZÁKAZNÍKY tento mobil není. Copak se liší nabídka telefonů pro nové a stávající zákazníky???!!! Znamená to tedy že na 6111 nemůže použít zvýhodnění?
vilém (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod masro 9. 2. 2006 15:58

Telefon si bez problému koupit může. Z nabídky pro stávající zakazníky nemohou vybírat nový zakazníci. Takže si může vybrat jakýkoliv telefon.
masro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radoch (novy) 9. 2. 2006 17:35

podobny dotaz: chtel jsem (ze stejnyho duvodu jako kolega napsal vyse) pro mamu telefon... jeste vcera ji rikam, at se na ne jde podivat do kramu a osahat si je... mno a jeste vcera byl v nabidce pros stavajici SE K300i a dnes uz ne, pouze pro nove ... lze to nejak doobjednat?
radoch (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Vladco 9. 2. 2006 18:34

[quote="vilém";moje přítelkyně je u Vodafonu dva roky, chce si teda koupit zvýhodněný telefon Nokii 6111. Ale teď jsem se koukal na stránky Vodafonu a v sekci TELEFONY PRO SATÁVAJÍCÍ ZÁKAZNÍKY tento mobil není. Copak se liší nabídka telefonů pro nové a stávající zákazníky???!!! Znamená to tedy že na 6111 nemůže použít zvýhodnění? /quote]
To je teda zajímavý, protože když jsem se včera díval, tak v mobilech pro stávající zákazníky ještě tento mobil byl. A dnes už tam není. :D Kdoví pročpak?
OxidVodný
Vladco
Junior

Odeslat příspěvekod Vladco 9. 2. 2006 18:55

Tak asi to bude proto , že v sekci pro stávající zák. jsou jen momentálně dostupné telefony.
Zjistil jsem, že tam totiž nejsou ani např. SIemensy AX 75 a ME 75, které tam taky dříve byly, a nyní taky nejsou.
OxidVodný
Vladco
Junior

Odeslat příspěvekod Sabre 9. 2. 2006 20:14

Ještě se chci zeptat jestli jsou telefony blokované?
HTC ONE X
Sabre
Junior

Odeslat příspěvekod TakyPepa 9. 2. 2006 20:23

A "jedna paní povídala", že teď, tzn. po umožnění přenositelnosti čísel, už telefony neblokuje žádný z našich operátorů. (Nebo je to jinak?) :?:
Oskar zašel a Vodafone už nechci.
TakyPepa
Junior

Odeslat příspěvekod Hangars 9. 2. 2006 20:55

Oskar ted Vodafone, nikdy telefony neblokoval!
Hangars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radoch (novy) 9. 2. 2006 21:48

Vladco píše:Tak asi to bude proto , že v sekci pro stávající zák. jsou jen momentálně dostupné telefony.
Zjistil jsem, že tam totiž nejsou ani např. SIemensy AX 75 a ME 75, které tam taky dříve byly, a nyní taky nejsou.
radoch (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Vladco 9. 2. 2006 21:58

No ale zkus si "nasimulovat", že jako nový zákazník si chceš vybrat jako tarif, a následně v dalším kroku k němu telefon, a právě u těchto mobilů je pod nima drobným písmem napsáno, že momentálně nejsou k dispozici, a že jejich dostupnost si máš ověřit na čísle 800 777 777. ( nevím jestli jsem to číslo napsal správně, už si ho teď nepamatuju).
OxidVodný
Vladco
Junior

Odeslat příspěvekod domorodec 9. 2. 2006 23:17

Telefon si můžeš klidně objednat, ale budeš to mít drašší než novej zákazník při stejným tarifu. Taky jsem si objednal (na faktůře datum vystavení 06.02) mobil co nemají v nabídce pro stávající zákazníky Siemens AX75 a taky mi došel za 77 kč. Nový zákazník ho má za 7kč.
Hledám jakoukoliv práci přes internet.
domorodec
Junior

Odeslat příspěvekod rikora 10. 2. 2006 05:26

Tak hele ty víš kulový o tom jak ty slevy jsou. Pro všechny zákazníky (stávající + nové) platí stejné ceny. To že sis objednal telefon dřív než byli slevy uveřejněny je jenom tvoje blbost :lol: Jo a ještě k těm blábolům o možnostech výběru typů tel.: Pokud je telefon zařazen v kategorii "pro stávající zákazníky" tak to znamená, že si ten telefon nemůže vzít nový zák., ale stávající si může vybrat z celé nabídky telefonů :mrgreen:

Laskavě si nejdřív zjistěte, jak to je a pak tady něco vy chudáci pište :pozor2
rikora
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radoch (novy) 10. 2. 2006 06:16

rikora: plati-li to, jak pises, proc mi samoobsluha nenabidne SE K300i? (ktery je momentalne v nabidce jen pro nove zakazniky)
radoch (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod TakyPepa 10. 2. 2006 07:24

rikora píše:Tak hele ty víš kulový ... a pak tady něco vy chudáci pište :pozor2r/quote]

No, mladý pan, co si říká Rikora, napsal první příspěvek do diskuse a hned nám/vám to pěkně nandal. Pozor na něj, to bude chytrý a rázný chlapec!
Oskar zašel a Vodafone už nechci.
TakyPepa
Junior

Odeslat příspěvekod vilém (novy) 10. 2. 2006 09:33

to rikora: já jsem si to právě zjišťoval a narazil jsem na tenhle problém. v internetový samoobsluze prostě ten mobil není ty chudáku
vilém (novy)
Kolemjdoucí

Další stránka