Zvýhodněný telefon u Vodafonu

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dejvidek 10. 2. 2006 09:35

Jestli se tu hodláte dohadovat, kdo je větší chudák, tak si uvědomte, že dřív nebo později to tu zamknu. Hádejte se třeba na chatu.
Děkuji.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod radoch (novy) 10. 2. 2006 16:03

tak jeste jinak, himl, byl jsem se podivat na Siemens C75, ujde, tak jsem ho chtel pres samoobsluhu objednat, jenze to nejde, sice pro stavajici zakazniky je C75 v seznamu, avsak ve vyberu founu v samoobsluze pri vlastnim objednani neni ... maji v tom BORDEL!
radoch (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod rikora 11. 2. 2006 13:21

Tak koukala jsem na nabídku SE K300i a máme ho v doprodeji, to znamená že v tuhle chvíli není na skladě. :cry:
rikora
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rikora 11. 2. 2006 13:23

Omlouvám se dejve jenom mě štve, že tady někdo píše o něčem, čemu vůbec nerozumí a pak vznikají fámy
rikora
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rikora 11. 2. 2006 13:25

To ti dávám za pravdu, nová netová samoobsluha ještě není vychytaná, ale stále se na tom pracuje. Jsou to jenom systémy. Lepší je zavolat si na nás na operátory. Je to jistější
rikora
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radoch (novy) 11. 2. 2006 14:34

a co C75 - take v doprodeji? dej cislo a cas a 100pro tam brnknu..
radoch (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod domorodec 11. 2. 2006 17:44

rikora píše:Tak hele ty víš kulový o tom jak ty slevy jsou. Pro všechny zákazníky (stávající + nové) platí stejné ceny. To že sis objednal telefon dřív než byli slevy uveřejněny je jenom tvoje blbost :lol: Jo a ještě k těm blábolům o možnostech výběru typů tel.: Pokud je telefon zařazen v kategorii "pro stávající zákazníky" tak to znamená, že si ten telefon nemůže vzít nový zák., ale stávající si může vybrat z celé nabídky telefonů :mrgreen:
Laskavě si nejdřív zjistěte, jak to je a pak tady něco vy chudáci pište :pozor2t/quote]

Tak hele ty chytrolíne, ta cena 7Kč platí od začátku měsíce února (1.2.) Mojí objednávku udělali v únoru, faktůru vystavili 06.02. a cena ne těch 7kč jak mají noví zákazníci, ale 77Kč tam mám, když jsem stávající zákazník. Takže si propláchni hubu než tu něco kvákneš !
Hledám jakoukoliv práci přes internet.
domorodec
Junior

Odeslat příspěvekod lady (novy) 11. 2. 2006 17:54

Tedy nic mi po tom není,ale jestli "rikora"je žena a ještě navíc pracuje u Vodafone jako operátorka-tak to nás zákazníky jen lituji.To je tedy projev k zamyšlení....
lady (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod vilém (novy) 12. 2. 2006 09:47

A jak je to když si vezmu nový telefon přímo na splátky od vodafonu jako stávající zákazník ( třeba tu 6111) tak vodafon píše tohle : Ceny mobilních telefonů a příslušenství se v takovém případě řídí Nabídkou telefonů pro stávající zákazníky.
takže pokud v nabídce telefonů pro stávající zákazníky není tak si asi telefon na splátky vzít nemůžu?!
vilém (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rikora 12. 2. 2006 17:44

to vilém: Ahoj, když si objednáš tel. na splátky a máš nárok na tel. za zvýh. cenu, platí pro tebe všechny telefony. V sekci "telefony pro stávající zák" je to myšleno tak, že nový zák. si mobil z této sekce nemůže objednat, většinou tam bývají tel. v Doprodeji. Zkrátka je pro tebe i N 6111
Naposledy upravil rikora dne 12. 2. 2006 17:51, celkově upraveno 1
rikora
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rikora 12. 2. 2006 17:46

to domorodec: "Propláchni hubu?" No to je hezký. Hlavně že je to na koho svést. Hele teda ty chytrolíne. Když mi na mail pošleš číslo. Kouknu jak to s tou objednávkou bylo a pokud máš pravdu, dostaneš zbytek ceny zpátky. Co ty na to? rikora@seznam.cz
rikora
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rikora 12. 2. 2006 17:54

to radoch: C75 je také pro stávající zák. a také v doprodeji, je jich vážně už jen pár kusů a už nebudou. Jsem sama zvědavá jaké nové tel. budeme mít. Jinak je na webu - sekce stávající zák.
rikora
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wolfov 12. 2. 2006 18:02

2 rikora: kdy zhruba by se mela objevit nova nabidka telefonu...ty by jsi to mela vedet,musite se preci s temi novymi seznamit,ne?
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod rikora 12. 2. 2006 18:09

to Wolfov: Promiň, ale to opravdu netušíme, nikdo to neví..... :-( Možná příští měsíc, možná až v dubnu.
rikora
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wolfov 12. 2. 2006 18:15

O.K. nevadi,budu se muset nechat prekvapit...
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka