Karikatury Mohameda i na mobilech

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod papaláš 14. 2. 2006 12:47

Karikatury Mohameda a zesměšňování Islámu neprobíhá jen v tištěných novinách, ale dokonce koluje i na barevných mobilních telefonech jako zpráva MMS. Tato zpráva MMS se šíří po celém světě a začala se šířit přesně 12.února ve 12:00 hodin ( SEČ ). Dneska na Svatýho Valentýna se karikatura Mohameda šíří i po emailech jako zpráva s přílohou JPG, ve kterých vybízí k různým sexuálním orgijím na svatýho Valentýna. Mohamed je označen za svatého Valentýna, který kromě terorismu přispívá i k upevňování lásky mezi mužem a ženou.

Další záplavu karikatur Mohameda bychom se měli dočkat na prvního máje.
patřím mezi bohatou kastu národa,který se stárá sám o sebe a za peníze daňových poplatníků a nemám rád lenochy.
papaláš
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod krtenek 14. 2. 2006 12:54

Zajímavý, nicméně bezvýznamný. Když budu chtít, tak si jednu z těch karikatur šoupnu do mobilu sám a zdarma. Ale co bych z toho měl, že??? Jen bych si připadal jak pitomec.
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 14. 2. 2006 15:13

Nejlepší je se s tím obrázkem pochlubit nějakýmu arabovi.
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Já Osobně 14. 2. 2006 16:44

To je co? Nějaký HOAX nebo co? :mrgreen:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 14. 2. 2006 16:57

Kdepak, hoax ani tak ne. Jen má náš oblíbenec zase choutky.

Obrázek
Zdeněk L.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod krtenek 14. 2. 2006 19:19

Michal P píše:Nejlepší je se s tím obrázkem pochlubit nějakýmu arabovi.a/quote]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No nevím, jestli bych se pak vůbec probudil alespoň na pár minut v nemocnici.

Trošku odbočím: Před několika lety jsem byl v prodejně mobilů, přišel tam Arab, že chce jakýsi mobil odblokovat. Prodavač řekl cenu (byla fakt nehorázná) a milý návštěvník se jal dosti vulgárně nadávat, tudíž byl z prodejny vykázán. To se mu asi nelíbilo a začal mezi nesrozumitelnými slovy vykřikovat, cituji: "Já jsem Arab, kdo je víc?" Koukal jsem na to jak spadlej z višně.
krtenek
Mírně pokročilý