Pomozte s vyberem

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mirek.S 14. 2. 2006 16:58

///smazáno, nemáte-li co říct k tématu, nic nepiště. Děkuji. dejvidek
Powered by Vodafone
Mirek.S
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 14. 2. 2006 17:41

Doporučil bych Eurotel Pohodu, je možné k ní vzít zvýhodněnej telefon, to u T-Mobile nejde. I když je tam teď balík 100SMS na dobu dvou let.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mario 14. 2. 2006 18:13

Tak s těmi parametry by to u Vodafonu vyšlo na 712Kč, což je o 40Kč dražší?? Budete-li volat víc, tak nevím jestli se to ještě příznivěji neprojeví na ceně... Uvedená cena je s Po svém, inkasem a balíčkem 100volných SMS. Nemít dvouletý úvazek a dotovaný mobil asi stojí za to - navíc ta kontrola nad tím co provoláš... Prostě buď Vodafone nebo TM, ET bych určitě nedával pokud nebude opravdu alespoň o 200Kč levnější...
Nedělám to ale znám to, možná bych to dokázal provést...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 14. 2. 2006 19:46

Otázkou je, zda by člověk nesehnal telefon někde na internetu levněji než u ET při nejnižším měsíčním plnění.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 14. 2. 2006 19:48

Mario: Nevím, jak to má ET, ale u T-M se u studentského tarifu člověk neupisuje na dva roky, ale jen na rok. Mj. při výhodnosti tohoto tarifu by nemusel vadit nikomu ani dvouletý úpis..
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mikhail 14. 2. 2006 20:15

Diky ze jste me upozornili na program Tarify 2000, budu sazet na to ze odpovidaji skutecnosti ... ale pac odpovidaji mejm excelovskejm tabulkam, tak asi jo! :-)

Zvitezil u me tarif Eurotel Pohoda ...

Diky vam!!!
It is as it is.
Mikhail
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod goob 15. 2. 2006 02:58

To nechápu.. Při volání do každé sítě 33 minut a 80 SMS vycházela Pohoda oproti Studentovi lépe o 3 Kč. Při vyšším objemu volání a SMS vychází lépe už Student. A to do toho není započtěn bonus v podobě 100 SMS měsíčně na dva roky + volné MMS a zbytek, co v balíčku k tomuto tarifu dávají (s korunovou aktivací a korunovou zálohou). Myslel jsem, že chceš jako student ušetřit...
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mario 15. 2. 2006 07:55

Taky to nechápu! Mikhail asi ještě nikdy neměl Eurotel, jinak by přemýšlel jinak...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 15. 2. 2006 11:09

No, tak bych to nebral. ET je jistě kvalitní síť a Pohoda je skutečně výhodný tarif, ale proti Studentovi se zvýhodněním, jaká teď nabízí, nemá prostě šanci!
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mario 15. 2. 2006 11:43

Dost jsem pospíchal, tak jsem napsal trošku nepřiměřenou reakci... :-)
Mario
Mírně pokročilý

Předchozí stránka