Změna na @vodafonemail.cz do 10.3.2006

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Bohumil Stejskal 17. 2. 2006 20:16

Teď mi přišla sms od Vodafone,že si mám do 10.3.2006 změnit email z @můjoskar.cz na @vodafonemail.cz :!:
Bohumil Stejskal
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 17. 2. 2006 20:45

Me take :-) uz se zde i o tom psalo
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod descent 17. 2. 2006 20:55

No budu si to muset prepsat, at mi chodi presmerovane upozorneni na novy maily.
descent
Junior

Odeslat příspěvekod krtenek 17. 2. 2006 22:09

Sic mi doposud nic nepřišlo, ale kdesi jsem četl, že ...@mujoskar.cz bude funkční i nadále.
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Já Osobně 18. 2. 2006 16:16

Mě taky nic nepřišlo, ale jak znám VF, tak mi tahle SMSka přijde 24.3., stejně jako to udělal s informační SMSkou o roamingu :twisted:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bulvounek 19. 2. 2006 15:31

E-mail na ...@vodafonemail se mi změnil už po pár únorových dnech,ani SMS se neuráčila dorazit.
Tohle bylo hned,aby se mi změnil název operátora na telefonu to ne.
Více ze života,méně z peněz.
Nokia C2-01_ODORIK
LG L90_BLESKmobile
Alcatel OT302 Siemens C35i Siemens MT50 Siemens M55 Nokia 6131 Nokia C2-01
bulvounek
Junior

Odeslat příspěvekod playmaker 19. 2. 2006 15:35

Mě to taky přišlo, ale už si ani pomalu nepamatuji kde všede jsem si dával mobilní email.
playmaker
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 19. 2. 2006 17:52

bulvounek píše:E-mail na ...@vodafonemail se mi změnil už po pár únorových dnech,ani SMS se neuráčila dorazit.o/quote]
To, že se ti změnilo v Samoobsluze hned je jasné, to se stalo úplně všem. Jde o to, že teď @mujoskar.cz funguje souběžně s @vodafonemail.cz. Po 10.3. by měl @mjoskar.cz umřít definitivně...

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod polda 20. 2. 2006 09:30

To to berou nějak hopem
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod playmaker 20. 2. 2006 23:42

Já myslím,že by ty starší verze(mujoskar)budou platit déle než do 10.3.
playmaker
Junior

Odeslat příspěvekod SmartBOY 21. 2. 2006 19:43

vtipne, sms o roamingu, kdy zmeny nastaly, mi prisla 13.unora vecer, sms o zmene mailu dnes odpoledne.

V prvnim pripade z cisla 97747, druha sms u 97759. Je vicero takovychto cisel informacnich textovek i u T-Mobile? Prijde mi, jako by na kazdou textovku tvorili pokazde nove cislo odesilatele... :-)
SmartBOY (KIN.G) // Take it easy. :o)
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod Kapo(smazano) 21. 2. 2006 20:06

Tolik pisatelů a ani jeden nepochopil, o co jde!!! Tak, mobilní email konkrétního mob. čísla není nutno nijak přepisovat z původního @mujoskar.cz na nový tvar @vodafonemail.cz, jak tady všichni rozumujete, to se stane automaticky operátorem. Upozornění operátora Vodafone CZ se týká ev. přeposíláných kopií z freemailů na tento mobilní email, např. mám-li email na Seznamu, musím si na něm v nastavení opravit onu mobilní adresu pro přeposílání kopie na mobil - tedy @mujoskar.cz např. na Seznamu přepsat na @vodafonemail.cz, neboť tam operátor Vodafone CZ pochopitelně nemůže zasahovat. Vašemu mobilování a chápání čest.
Kapo(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vladco 21. 2. 2006 21:32

Kapo píše:Tolik pisatelů a ani jeden nepochopil, o co jde!!! Tak, mobilní email konkrétního mob. čísla není nutno nijak přepisovat z původního @mujoskar.cz na nový tvar @vodafonemail.cz, jak tady všichni rozumujete, to se stane automaticky operátorem. Upozornění operátora Vodafone CZ se týká ev. přeposíláných kopií z freemailů na tento mobilní email, např. mám-li email na Seznamu, musím si na něm v nastavení opravit onu mobilní adresu pro přeposílání kopie na mobil - tedy @mujoskar.cz např. na Seznamu přepsat na @vodafonemail.cz, neboť tam operátor Vodafone CZ pochopitelně nemůže zasahovat. Vašemu mobilování a chápání čest.s/quote]

No comment... :tleskani
OxidVodný
Vladco
Junior

Odeslat příspěvekod Thom 21. 2. 2006 21:34

Kapo píše:Tolik pisatelů a ani jeden nepochopil, o co jde!!!!/quote]

Myslím, že Já osobně to tady píše o několik příspěvvků výše, takže si s tím chápáním nejdříve zameť u sebe :pozor2
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod playmaker 21. 2. 2006 23:23

Kapo píše:Tolik pisatelů a ani jeden nepochopil, o co jde!!! Tak, mobilní email konkrétního mob. čísla není nutno nijak přepisovat z původního @mujoskar.cz na nový tvar @vodafonemail.cz, jak tady všichni rozumujete, to se stane automaticky operátorem. Upozornění operátora Vodafone CZ se týká ev. přeposíláných kopií z freemailů na tento mobilní email, např. mám-li email na Seznamu, musím si na něm v nastavení opravit onu mobilní adresu pro přeposílání kopie na mobil - tedy @mujoskar.cz např. na Seznamu přepsat na @vodafonemail.cz, neboť tam operátor Vodafone CZ pochopitelně nemůže zasahovat. Vašemu mobilování a chápání čest.s/quote]

To víme i bez tebe :!: :!: Aspoň většina :!: :!:
playmaker
Junior

Další stránka