AgentSvr píše:Nedávno se mi podařilo dostat Goučko do - 5500kč, sim karta se v takových extrémech zablokuje....ale lze pokračovat hlouběji, podle mě bych to vytahoval snad do nekonečna

-/quote]
Nemusím ti snad přípomínat, že tímto způsobem se stáváš pachatelem trestného činu nezákonného obohacování ? Pokud Eurotelu způsobiš takový dluh a nejsi schopen jej zaplatit, pak by tě měl Eurotel a nejen on, ale i administrátor tohoto fóra, hodit k soudu a žalovat tě za náhradu škody. Děkuji, že jsi se přiznal k trestnému činu !!! Mám pocit že něco obdobného platí i v supermarketech. Pokud v supermarketu ukradneš tabulku čokolády a ostraha tě chytí, maximálně můžeš zaplatit náhradu škody, ale pokud ukradeš nějakou věc v hodnotě 5 000,- Kč, pak už je to trestný čin.
Mimochodem, to je to samý, jako kdyby si nelegálně odebíral elektrický proud a energetické společnosti by si způsoboval škody. A ty jsi nelegálně odebíral služby Eurotelu ( volání, posílání SMS ) aniž by jsi byl schopen za tyto služby zaplatit.
patřím mezi bohatou kastu národa,který se stárá sám o sebe a za peníze daňových poplatníků a nemám rád lenochy.