KTERÉ 1 české slovo mě teď dělí od domova?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod socialnipripad 27. 2. 2006 23:46

Vodafone v jednom ze svých sloganů uvádí, že JEN JEDNO ČESKÉ SLOVO MĚ TEĎ DĚLÍ OD DOMOVA! Docela by mě zajímalo, co tím básník chtěl říct. A které slovo je na tom česky. "Vodafone" nebo snad "roaming"??? :oboze
jsem sociální případ
socialnipripad
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Anonymous 27. 2. 2006 23:50

Tím chtěl nejspíše říci, že poskytuje roaming, takže není problém zavolat domů. A to české slovo nemyslel kokrétní žádné.. Prostě jakékoli české slovo :idea: .. ale co je tohle zase za téma :oboze
Anonymous

Odeslat příspěvekod socialnipripad 27. 2. 2006 23:51

jasný, vím... ale podle mého skromného názoru se jim to moc nevyvedlo
jsem sociální případ
socialnipripad
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Já Osobně 27. 2. 2006 23:53

To slovo zní: Drahota :x

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 28. 2. 2006 00:46

Ja Osobne nj je to jedna sit v europe a ceny jak kdybych volal z pekla :-)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 28. 2. 2006 07:20

[quote="Já Osobně"tTo slovo zní: b]Drahota[/b] :x [/quote]
:tleskani :tleskani :tleskani
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jerry 28. 2. 2006 08:19

Presne o tomhle jsem taky uvazoval. Napadlo me nekolik odpovedi.
1) Pokud je odpoved soucast letaku, pak to muze byt jen NOW, takze mozna ve Vodafonu ani nevi, ze to zrovna ceske slovo neni. :-/
2) Mozna po dlouhe dobe chteli udelat reklamu, ktera prinuti lidi premyslet, tak tam dali hadanku na kterou neni jednoznacna odpoved (nebo mozna zadna).
3) Mozna je odpoved PENIZE, protoze bez penez si nezavolate ani se domu nedostanete. Zvlast vtipne je to na hlavnim nadrazi, kde kazdou chvili clovek potka lidi, kteri chteji jen nejake penize, aby se dostali domu...
Treba pristi heslo Vodafonu bude neco jako "bez penez k Vodafonu nelez" :D
Jerry
Junior

Odeslat příspěvekod socialnipripad 28. 2. 2006 10:52

Jerry píše:Presne o tomhle jsem taky uvazoval. Napadlo me nekolik odpovedi.
1) Pokud je odpoved soucast letaku, pak to muze byt jen NOW, takze mozna ve Vodafonu ani nevi, ze to zrovna ceske slovo neni. :-/
2) Mozna po dlouhe dobe chteli udelat reklamu, ktera prinuti lidi premyslet, tak tam dali hadanku na kterou neni jednoznacna odpoved (nebo mozna zadna).
3) Mozna je odpoved PENIZE, protoze bez penez si nezavolate ani se domu nedostanete. Zvlast vtipne je to na hlavnim nadrazi, kde kazdou chvili clovek potka lidi, kteri chteji jen nejake penize, aby se dostali domu...
Treba pristi heslo Vodafonu bude neco jako "bez penez k Vodafonu nelez" :D

JO! :tleskani :D
jsem sociální případ
socialnipripad
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AgentSvr 1. 3. 2006 21:11

Tady ty slogany sou uplně scestný, jako třeba to "1 čeký operátor" nebo něco takovýho, prostě slovíčkaření ale realita nikde
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mobilman 1. 3. 2006 21:17

AgentSvr píše:Tady ty slogany sou uplně scestný, jako třeba to "1 čeký operátor" nebo něco takovýho, prostě slovíčkaření ale realita nikder/quote]

co znamena to slovo čeký ?
mobilman
Junior

Odeslat příspěvekod AgentSvr 1. 3. 2006 21:35

to: mobilman: to znamená že nejsem robot a sem tam se překlepnu, takže tedy český...
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Zekon 1. 3. 2006 21:42

Zrovna dneska jsem o tom přemýšlel a nic mě nenapadlo. To "1" je vlastně jedno a je mi to jedno :-)
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 3. 3. 2006 19:24

První české slovo je : volej.
Potom ti příde perfektní účet.
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod DjOna 4. 3. 2006 10:58

Koukam ze tady hodne lidi nema co delat, kdyz resi takovehle hlouposti,docela lituju operatory na Vodafone peci o zakazniky pokud musi denne resit takovehle otazky...pak nezbyva cas na normalni a dulezite veci...
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod Lovo 4. 3. 2006 14:05

Mne to jako hloupost nepripada. Je to naprosto logicka otazka, pokud to neni vysvetleno rovnou v reklame. A pokud na ni neni jasna odpoved ani v samotnem Vodafonu, je v prvni rade hloupost takova reklama. Ale treba je to jinak, mozna ma Vodafone za hlupaky nas.
Lovo
Junior

Další stránka