STVE uz VAS reklama VODAFONE?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Dragonnx 7. 3. 2006 13:09

Ta reklama: ,,Tak já vás teda, tatínku, žádám o ruku. Teda vaší dcery,samozřejmě." -------- DĚSNÝ!! Už mi ta reklama leze snad i p*delí!!
Ať to skončí :oboze
Jinak ty ostatní jsou jakž takž.
A reklama na vložky .... to je taky děs .... ale tyhle reklamy nás děsí několik let.
Dragonnx
Dragonnx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pepcadvorak 7. 3. 2006 13:18

Já je také nemusím. Je tam ta jedna jak rozstříkne tu červenou barvu. To je neskutečně dlouhá reklama. Tu když vidím, tak bych vraždil.
pepík je King
pepcadvorak
Junior

Odeslat příspěvekod DarkLady 7. 3. 2006 13:22

Mládeži, právě obědvám, nemohli byste si ty vložky nechat na jindy? :potichu
DarkLady
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 7. 3. 2006 13:43

Když obědváš nekoukej na internet ...........a raději si pusť TV s nějakou reklamou :)
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Driver 7. 3. 2006 13:46

Vsichni tri jsou samozrejme jednicka na trhu. Vsechny reklamy jsou ubohy a trapny. Mozna nejlepsi - nejlip udelanou - ma T-mobile s tim, ze uz vas nic nezastavi, jak se mu rozevre ta voda atd, to ma aspon dobrej napad a je to hezky udelany. Reklamy ET a VF stojej uplne za *****. Nejlepsi a nejvtipnejsi reklamy mel Oskar
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod michalreznar 7. 3. 2006 14:04

Reklama na Vodafone už se snad ani přehlídnout nedá, zapnu tv- je tam co chvíli, zapnu rádio- tam určitě taky, podívám se na internet- a tam též... :roll:
Když se dívám v tv na nějaký film a v něm je 6x reklama na Vodafone, tak už fakt nevím jestli sleduju ten film nebo ne...
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod polda 7. 3. 2006 15:15

michalreznar píše:... zapnu tv- je tam co chvíli, zapnu rádio- tam určitě taky, podívám se na internet- a tam též...t/quote]

Co doma na záchodě ?? (ještě nic.....?)
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod spachtle 7. 3. 2006 15:17

podle me byla nejhorsi ta reklama na T-Mobile jak si tam dal nohy na ten sloup elektrickyho vedeni co spad na zem. Ta melodie ta byla jeste horsi nez tahle na Vodafone, davali to snad pul roku...
Hard to see, the dark side is.

ntb: HP Compaq 6710b | T7500 | 2GB | 160GB | WSXGA+ 1680×1050 | Vista Business

SE W800i (home SW upgrade from K750i) || O2 Pohoda

<odkaz odstraněn>
spachtle
Junior

Odeslat příspěvekod michalreznar 7. 3. 2006 15:21

to Polda: Kdybych byl ženská, tak je i na záchodě červená...
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Wolfov 7. 3. 2006 15:26

Ne nestve me...nechapu ty neustale pripominky k VF...
Brana(SMS) nefunguje jak by mela-je zadarmo,tak budte radi ze funguje alespon s vypadky.
VF linka je neustale obsazena-jestli mate ucet 200-300 mesicne pak ano(ale tak je to u vsech opů).
Reklama se vam nelibi?-tak se na ni nedivejte!
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Hangars 7. 3. 2006 16:09

Wolfov: přesně tak souhlasím stebou
Hangars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DarkLady 7. 3. 2006 16:25

spachtle píše:podle me byla nejhorsi ta reklama na T-Mobile jak si tam dal nohy na ten sloup elektrickyho vedeni co spad na zem. Ta melodie ta byla jeste horsi nez tahle na Vodafone, davali to snad pul roku...

melodie se Ti nelíbila? zavolej na eurotel. ta jejich - pro nedostatek jiných výrazů musím použít slovo- hudba ti vyrazí mozek z hlavy :lol:
DarkLady
Junior

Odeslat příspěvekod Mike-biker 7. 3. 2006 17:08

Michal P píše:myslím že jsou horší reklamy třeba na vložky ve kterých se tekutina mění v gel a další na drogistické zbožít/quote]

To jsou takzvané "negativní reklamy". Uživateli se výrobek zhnusí, ale v podvědomí má určitou asociaci a tak jej vlastně koupí, aniž by chtěl. :twisted: Zvlášť markantní je to opravdu u drogistického zboží.
iPhone 15 Pro Max Natural Titan 256GB.
iPhone 13 Mini 128GB Red as reserved
MacBook Pro 16" 32GB RAM + 24GB GPU + 1TB SSD.
Mike-biker
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jack O´Neill 7. 3. 2006 17:50

Jestli mě štve? Ona mě přímo se*e!!!!! Furt jenom to samý a navíc to jejich "je to ve Vaších rukou a NOW" to mě může dožrat.....
Jack O´Neill
Junior

Odeslat příspěvekod sandra 7. 3. 2006 17:55

No já se tedy na TV už raději skoro vůbec nedívám, sem a tam na nějaký film, ale s tím skončím. Reklama na Vodafone je opravdu všude v TV, radiu, metru, busu, tramvaji, zkrátka všude. Ale na druhou stranu to chápu, je to marketingový tah, i když ji tedy už nemusím, je to ohrané, pořád stejné bez nějaké inovace. Reklama na Eurotel je taky "ujetá" :D Ale předchozí měl docela pěknou.

T-Mobile a reklamy bych řekla, že se docela zlepšily, mají nápad, docela pěknou melodii a nejsou nijak "vtíravé" a je jich tak akorát. :wink:

Co se týká ostatních reklam tak nemohu posoudit-neznám je, ale líbí se mi reklama na Nový Volkswagen Jetta :wink:
iPhone Xs :-*
sandra
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka