Upomínka za služby O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod strny88 23. 3. 2006 18:17

Zdravím všecky, potřebuju radu, jaksi jsem zapoměl zaplatit účet u eurotelu, přišla písemná upomínkaSMSkou tak jsem to v ůterý zaplatil, jenže dnes mi nejdou hovory ani nemohu poslat SMS! po zkoumání kde je chyba jsem nalezl ještě jeden dopis od ET kde je složenka v hodnoťe 200kč jako upomímka,jenže to to mělo být zaplaceno už včera!Zítra hodlám zaplatit upomínku tak se chci zeptat jestli už mi zítra zase vše odblokujou??Nebo tam bude zase nějakej problém s tím že jsem zaplatil pozdě i tu upomínku??Předem moc dík!

Tarif:ET Pohoda

PS:vím že je tam plno chyb tak prosím rejpaly aby se vtem nevrtali moc dík :D
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Martas789 23. 3. 2006 18:39

Posli jim to a ustrizek nafaxuj a oni ti to zapoji hned jak to bude mozne.
Oskar -> Oskar Vodafone -> Eurotel -> O2
Martas789
Junior

Odeslat příspěvekod M@tezz 23. 3. 2006 21:14

A jestli máš bankovní účet, zařiď si souhlas s inkasem. Budeš mít po starostech se splatností a dostaneš 10 minut měsíčně do sítě ET na půl roku.
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 23. 3. 2006 22:36

nejlepší je to zaplatit přes bankomat, rychlé a jednoduché :) o upomínce na 200 jsem neslyšel, to je nějaký paušál ne? upomínka stojí 50 korun a jednou mně dokonce odpojili, jsem zapomněl zaplatit, ale neúčtovali mi nic... nascannuj doklad a posli na kontrola_plateb@eurotel.cz nebo faxem na 267011731 ;-)
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod michalreznar 24. 3. 2006 09:54

Pokud si to zaplatil složenkou, opravdu jim nafaxuj ten ústřižek o zaplacení. V pracovní dny ti to už do 2-3 hodin odblokují.
PS: Jak to, že jsi platil za upomínku 200,-? Za první písemnou upomínku se neplatí nic. Platí se až za to, pokud nezaplatíš ani po první upomínce a Eurotel ti bude muset zablokovat i příchozí hovory, tak poté po zaplacení a opětovném odblokování příchozích hovorů a volání se platí okolo tuším 500,-
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 24. 3. 2006 14:04

jj, platí se 50Kč za zapojení odchozích hovorů (ale je to jen v ceníku, neúčtují to, narozdíl od vodafone, který chce 150Kč za každé číslo bez DPH :-/ .. až když by ho bloknuli úplně i s přichozími hovory a odpojili číslo, reaktivace je 495Kč bez DPH (ovšem co mi říkal kámoš, lze to uhrát na hodnotu aktuálně platné ceny aktivace, tj nyní za 95Kč) :)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod strny88 24. 3. 2006 15:12

Tak říkáte 50 kč?Tak mě přišla upomínka složenkou v částce 200kč!No ni už je to zaplacený.Zašel jsem do prodejny ET dal jim stvrzenky oni to nafaxovali a do dvou hodin bylo po problémech!Dík za rady nevím co bych dělal přes víkend s bloklým mobilem.Dík Dík
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 24. 3. 2006 15:31

no jo ale 200Kč rozhodně nebyla částka za upomínku! v tom byl tarif nebo tak něco ještě neuhrazeného! Oni vždycky píšou upomínka na částku... takže tak! Třeba ti ta upomínka byla vystavená ještě než jsi zaplatil (měl sis na *11 ověřit, jestli tam ten dluh není) schválně zavolej až tam ty dvě kila dojdou na *11, je tam pod 4 info o platbach a pod další 4 je informace o zůstatku na účtu... třeba to tam budeš mít jako přeplatek ;-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod michalreznar 24. 3. 2006 22:59

Taky ti radím ať si za pár dní na *11 ověříš zda nemáš přeplatek, 200,- totiž za odblokaci odchozích hovorů není, je to poue 50,- bez DPH, pokud ti zruší a opětovně reaktivují i příchozí hovory je částka 495,- bez DPH. Viz tento ceník:
http://www.eurotel.cz/public/b4/6f/40/5a/42535_414866_GSM_UMTS_Cenik_Zakladni_a_volitelnych_sluzeb_18._3._2006_v1.pdf
Nevyplatí se mít velké přeplatky, jelikož ti je vrátí až po ukončení smlouvy...
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 24. 3. 2006 23:23

michalreznar píše:Taky ti radím ať si za pár dní na *11 ověříš zda nemáš přeplatek, 200,- totiž za odblokaci odchozích hovorů není, je to poue 50,- bez DPH, pokud ti zruší a opětovně reaktivují i příchozí hovory je částka 495,- bez DPH. Viz tento ceník:
eurl]http://www.eurotel.cz/public/b4/6f/40/5a/42535_414866_GSM_UMTS_Cenik_Zakladni_a_volitelnych_sluzeb_18._3._2006_v1.pdf[/url]
Nevyplatí se mít velké přeplatky, jelikož ti je vrátí až po ukončení smlouvy...s/quote]

Michale, nějaká zkušenost? Mně přeplatek vrátili na žádost na účet (bylo to 5000 omylem zaslaných), jinak se přeplatky automaticky strhávají z dalších faktur... takže když máš třeba fakturu 5100 a přeplatek 5200, faktura se sama uhradí a zaúčtuje a ještě ti ten zbytek zbyde na příští měsíc, kdy máš třeba 3010, tak se zaúčtuje ta stovka a ty doplatíš jen 2910...
Pokročilý

Odeslat příspěvekod michalreznar 24. 3. 2006 23:36

to Tommy: Zas tak velký přeplatek jsem nemyslel, je jasné, že 5000,- zaslaných omylem na jejich účet ti vrátí... Myslel jsem přeplatky v řádu desetikorun či korun, které se postupně za ta léta hromadí, třeba při zaplacení větší částky za fakturu apod.
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 25. 3. 2006 05:29

no takovýhle malý přeplatky ti strhnou z další faktury ;-) takže o tu dvacku zaplatíš méně a tak ;-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 25. 3. 2006 17:49

Nejlepší je platit inkasem. Nic nezapomeneš zaplatit.
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MichaelJackie.S 10. 7. 2007 20:44

Stala se mi taková docela nepříjemná věc. Omylem jsem založil fakturu za mobil a úplně na ní zapomněl. Jaké bylo překvapení když jsem jí dnes našel a zjistil, že splatnost byla 7.7.2007. Zaplatím jí co nejrychleji tudíž zítra a tak se ptám zda se to už někomu stalo a jestli budu mít "pokutu" či zda mi už poslali upomínku nebo jak vůbec operátor (v mém případě O2) tyto záležitosti řeší. Děkuji
Naposledy upravil Snekac dne 28. 3. 2010 18:41, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeno
MichaelJackie.S
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 10. 7. 2007 20:49

MichaelJackie.S : Zavolej hned *11 a vysvětli svou situaci (třeba si něco vymysli kdyby dělal operátor problém). Myslím, že teď ještě vyvázneš bez sankcí ;-)
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Další stránka