Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Děkujeme za Váš zájem. Dotazník je bohužel cílený pouze na přesně definované osoby a v některé charakteristice se zřejmě s tímto požadavkem neshodujete. Ještě jednou děkujeme a třeba někdy přístěe/quote]
A hle, přesně todle mi to dělá myslel jsem, že mám něco špatně, ale všechno jsem vyplnil dobře...chlup píše:Hele lidi. Dela vam to taky? Vodnik dela pruzkum a me se nejde dostat pres 6 stranku, furt to pise doplnte prosim formular a ja tam mam vsechno. puntiky mam vsechny snad jen jestli ten spodek nechce mit nejak specialne napsany ja nevim.... Jinak pro zajemce: pruskum by mel vyskocit jako popup ono na jejich strankach nebo i jinak primo: http://lab.vodafone.cz/vodafone/pruzkum/dotaznik.php
Nebýť 6. strany na všechno bych odpověděl, ale pěkně jsem je tam zkritizoval, no prostě jsem tam napsal to co je pravda! Vodafone nejspíš to udělal tak, že ten kdo na všechno neodpoví pozitivně tak ho nepustí dálvaclavbarak píše:Jo máte pravdu já jse taky přes tu 6. nedostanu. Ty otázky jsou dost hloupé, to je vidět že to vymislel Vodafon.o/quote]
chlup píše: me se nejde dostat pres 6 stranku,
mobilman píše:chlup píše: me se nejde dostat pres 6 stranku,
to se mas, ja kdyz odpovidam pravdive se nedostanu ani na druhou, holt lidi z telekomunikaci je nezajimaji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků