Průzkum Vodafonu a jejich e-dotazník

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod AgentSvr 26. 3. 2006 19:23

Taky nic, nerozumim tomu...
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pomeranca 26. 3. 2006 19:49

samy desitky taky nefungujou.... spis jestli z toho neni nejak poblbly explorer.... Zkouseli jste to i v jinam prohlizeci.....?
pomeranca
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tommy:-) 26. 3. 2006 19:57

pomeranca píše:samy desitky taky nefungujou.... spis jestli z toho neni nejak poblbly explorer.... Zkouseli jste to i v jinam prohlizeci.....?

Explorer? Co to je?
FireFox je prohlížeč, Internet Explorer, to je nějaká imitace, ne? :)
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 26. 3. 2006 20:02

2tommy:-) :-) :-)
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Well-being 26. 3. 2006 20:09

... že to jde s Vodafonem CZ nějak s kopce. Po té, co převzal Oskara mi jěště ani jednou neudělal radost. Ten dotazník svědčí o přístupu operátora k zákazníkům a jeho "profesionalitě"
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 26. 3. 2006 20:19

to si myslím já :( Oskar byl fajn, měl jakési zaměření, které mu jako nejmladšímu operátorovi sedlo a přinášelo zákazníky. Jenže Vodafone ho úplně otáčí jiným směrem. Tam, kde už je plno. Darmo mluvit.
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod chlup 26. 3. 2006 21:08

Jej, tak to jsem necekal ze takovy problem bude na vice stranach! :lol: Jinak by me zajimalo, kolik lidi jim uz na ten pruzkum dokazalo odpovedet s takovym pristupem by ten maly darek mohl byt mobil protoze to muzou byt max desitky lidi a to hackeri 8) jinak ja to zkousel nejdrive pres Mozillu a pak explorer a nic. Zrovna kdyz delaji pruzkum o tom, jak si myslime, ze jim dobre jedou stranky, nacitaji se atd.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Paegas => Oskar => Oskar Vodafone => Vodafone CZ => ?????
chlup
Junior

Odeslat příspěvekod michalreznar 26. 3. 2006 21:49

Taky se nedostanu přes 6. stránku průzkumu, furt to hlásí chybovou hlášku, že jsem nevyplnil všechny formuláře, což není pravda...
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MrazikCZ 26. 3. 2006 21:55

koukal jsem že by se dalo ze stránky 6 přejít na 7 změnou parametru v url (part=8 @ part=9) ale v tom případě se vámi zadané údaje ze strany 6 neuloží.
... toto je můj osobní názor!
Pomozme týraným, zneužívaným, handicapovaným, opuštěným a ohroženým dětem částkou 27,- odesláním dárcovské SMS "DMS NASEDITE" na číslo "87777" !!!
MrazikCZ
Junior

Odeslat příspěvekod MrazikCZ 26. 3. 2006 22:00

daleko elegantnějším řešením je použít třeba FireFox s rozšířením NoScript.

Prostě vypnout JavaScript, pak se kontrola vůbec neprovádí a dotazník projdete v pohodě celý :)
... toto je můj osobní názor!
Pomozme týraným, zneužívaným, handicapovaným, opuštěným a ohroženým dětem částkou 27,- odesláním dárcovské SMS "DMS NASEDITE" na číslo "87777" !!!
MrazikCZ
Junior

Odeslat příspěvekod ntr23 27. 3. 2006 05:22

To mě pobavilo..:o))

"Děkujeme za Váš zájem. Dotazník je bohužel cílený pouze na přesně definované osoby a v některé charakteristice se zřejmě s tímto požadavkem neshodujete. Ještě jednou děkujeme a třeba někdy přístě :-)"
ntr23
Junior

Odeslat příspěvekod Majk 27. 3. 2006 06:13

Mno, taky sem se ve FF nedostal pres 6. otazku. To si teda VF dela vizitku.
Nokia 5110 -> Philips Azalis 288 -> Sam X450 -> Moto V360 -> Nokia N70 -> ZTE Blade -> Huawei G600 -> inew V3 -> Ulefone Be Touch 2 -> LG Flex 2 (+ nokia N3109 a Samsung Galaxy Nexus) -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Honor 8X
Majk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jerry 27. 3. 2006 06:59

Pokud nekoho zajima, kde je chyba na seste strance, tak podle me v tomhle cyklu:

for ( k = 839; k < 874 ; k++ ) {
eval("rbxp = theForm.a"+k);

rb = -1;
for (i = rbxp.length-1; i > -1; i--) {
if (rbxp[i].checked) {
rb = i;
}
}
if (rb == -1) {
alert("Doplňte prosím formulář!");
return false;
}
}

Staci se podivat na seznam otazek a clovek vidi, ze otazky jsou jen od 839 do 867, takze kontrolou nelze projit, lze ji jenom obejit vypnutim scriptu. :)
Jerry
Junior

Odeslat příspěvekod chlup 27. 3. 2006 07:16

Jsem zvedav, kdy si toho vodnik vsimne :hm
Paegas => Oskar => Oskar Vodafone => Vodafone CZ => ?????
chlup
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 27. 3. 2006 07:19

Taky jsem se jim snažil vyhovět a vyplnit dotazník ale taky mě to nepustilo přes stranu 6, tak maj smůlu.
Jinak tak blbý otázky se jen tak nevidí jestli si myslej že je každej z jejich stránek hotovej nebo že při pořízení jejich služeb jsem vzrušenej, tak nevim co si o tom mám myslet. Asi to dával dohromady nějakej blb, u mě není mobilní komunikace o nějakých silných emocích, jen když příjde abnormálně vysoký účet :)
...
Michal P
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka