Co říkáte na nové tarify u Eurotelu Go?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod azaseja 2. 4. 2006 19:50

A jak je to u nových tariffů se službou Víkendová volání zdarma za paušál 50,- týdně? Půjde to aktivovat u všech tarifů?
Víš, že když ve slově "láska" změníš pouhá 4 písmena a jedno odebereš vznikne ti slovo PIVO ... No není to náhoda :-)
azaseja
Junior

Odeslat příspěvekod michalreznar 2. 4. 2006 21:37

Ano, Víkendová volání zdarma půjdou aktivovat ke všem Go tarifům: Original Go, Quatro Go, Fun Go, Go TXT, Go Mix i Go Fajn.
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod azaseja 3. 4. 2006 07:25

Dík, zmátl mě článek, kde jsou rozepsané jednotlivé nové Go tarify a tam se píše konkretně u tarifu FAJN mimo jiné toto:
.............. K tomuto tarifu je ideálním doplňkem služba Víkendová volání zdarma. Jde o balíček víkendového volání v ceně 50 Kč, díky kterému lze volat v síti Eurotelu po celý víkend zadarmo.
.........Tím jsem pochopil, že jiných nových GO tarifů to aktivovat nelze
Víš, že když ve slově "láska" změníš pouhá 4 písmena a jedno odebereš vznikne ti slovo PIVO ... No není to náhoda :-)
azaseja
Junior

Odeslat příspěvekod azaseja 3. 4. 2006 07:28

Už si nějaký nový tarif můžu aktivovat? A jak?
azaseja
Junior

Odeslat příspěvekod speedy 3. 4. 2006 08:40

Tak jsem trošku počítal a došel jsem k zajímavý propočtům. Myslel jsem totiž že Original se počítá 60+1, ale on se také počítá 60+30 jako ty nové.

Co z toho plyne:
Pokud si aktivujete Go Fajn, tak oproti Originálu ušetříte do provolané 4minuty. V rozmezi 1,5Kč až 0,5Kč (lepší něco než nic)

Při provolání 5 minut zaplatíte na obou tarifech 27,5Kč. Potom už se vyplácí Original
Tak už je doma Nokia E51 a je moc pěkná :-)
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod michalreznar 3. 4. 2006 11:09

Ano, již ode dneška si můžeš jakýkoliv nový tarif aktivovat- také i program Go Bod plus...
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod blabolek 3. 4. 2006 11:20

Jak aktivovat go bod plus
blabolek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod michalreznar 3. 4. 2006 11:25

Podrobnosti o novinkách u Eurotelu a jak se přihlásit do programu Go Bod plus najdeš v tomto tématu:
http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtopic.php?t=22379
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod X123 3. 4. 2006 19:58

Trochu lamerskej dotaz, ale nikdy jsem s balíčkama na GOčku nepracoval tak nevim... Ten týdení SMS balíček se musí aktivovat každej tejden, nebo je aktivní pořád až do tý doby dokud ho nevypnu ? Díkc...
X123
Junior

Odeslat příspěvekod M. 3. 4. 2006 20:28

Obrázek
M.
Expert

Odeslat příspěvekod AgentSvr 3. 4. 2006 21:45

azaseja píše:Už si nějaký nový tarif můžu aktivovat? A jak?A/quote]

Brnkni na *88 a tam se spoj s live operátorem a pověz mu co máš na srdci - já neměl problém...
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 3. 4. 2006 22:38

já teda nevím, ale z těch nových tarifů jsem pochopil, že víkendové volání zdarma jde jen k tarifu FAJN, pak zase k TXT jde ty sms zdarma na vybrané číslo a podobně...
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 3. 4. 2006 22:55

Teď sem zavolal na *44 a tam plechová huba řiká, že platí všude bez ohledu na tarif...
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 3. 4. 2006 23:20

AgentSvr píše:Teď sem zavolal na *44 a tam plechová huba řiká, že platí všude bez ohledu na tarif...a/quote]

:lol: :lol: :lol: plechová huba :-) hezký :-)
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod michalreznar 4. 4. 2006 09:41

Víkendová volání zdarma je možno aktivovat ke všem Go tarifům. Sms balíčky jsou pouze u tarifů Go Fajn a Special Go(u tohoto tarifu nevím zda to bylo prodlouženo)
michalreznar
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka