Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
dejww píše:Vůbec s ničím překvapujícím Eurotel nepřišel a proto nadále u mě zůstávává jako nejhorší operátor služeb předplacených neboli GO... opravdu se musím přemáhat..(dělá jako novocian který chce vydělávat a vydělávat) Nicméně je natom podobně i T-Mobile ale ten teprve o nových uvažuje tak je proto ve výhodě = globálně řečeno jako vrána vráně... Daleko daleko lepší je Vodafone... Jen můjnázor!
f/quote]
tommy:-) píše:dejww píše:Vůbec s ničím překvapujícím Eurotel nepřišel a proto nadále u mě zůstávává jako nejhorší operátor služeb předplacených neboli GO... opravdu se musím přemáhat..(dělá jako novocian který chce vydělávat a vydělávat) Nicméně je natom podobně i T-Mobile ale ten teprve o nových uvažuje tak je proto ve výhodě = globálně řečeno jako vrána vráně... Daleko daleko lepší je Vodafone... Jen můjnázor!
f/quote]
propagátor vodafonu se stavilprepaid u vodafone je největší krádež na zákazníka než Eurotel a T-Mobile dohromady
/quote]
tommy:-) píše:když nad tím tak přemýšlím, taky vám přijde, že se nějak Eurotel snaží pomalinku zamaskovávat logo GO? vždycky oranžové reklamy na GO a všude loga GO.. a reklamy na nové tarify jsou zásadně "modré" a třeba Eurotel Fajn apod... Nový tarif bez smlouvy a bez paušálu a o slovu "GO" tam není v celé reklamě ani zmínka.. /quote]
dejww píše:tommy:-) píše:když nad tím tak přemýšlím, taky vám přijde, že se nějak Eurotel snaží pomalinku zamaskovávat logo GO? vždycky oranžové reklamy na GO a všude loga GO.. a reklamy na nové tarify jsou zásadně "modré" a třeba Eurotel Fajn apod... Nový tarif bez smlouvy a bez paušálu a o slovu "GO" tam není v celé reklamě ani zmínka.. /quote]
A to co předvádíš kamaráde zde je co? Že by ne-popagace?Názor kamaráde!m/quote]
dejww píše:tommy:-) píše:dejww píše:Vůbec s ničím překvapujícím Eurotel nepřišel a proto nadále u mě zůstávává jako nejhorší operátor služeb předplacených neboli GO... opravdu se musím přemáhat..(dělá jako novocian který chce vydělávat a vydělávat) Nicméně je natom podobně i T-Mobile ale ten teprve o nových uvažuje tak je proto ve výhodě = globálně řečeno jako vrána vráně... Daleko daleko lepší je Vodafone... Jen můjnázor!
f/quote]
propagátor vodafonu se stavilprepaid u vodafone je největší krádež na zákazníka než Eurotel a T-Mobile dohromady
/quote]
**Ne nežádný propagáror... Vyzkošel jsem všechny oparátory a vím co je pro mě nej... To co udělali za změny je u tebe něco extra? Neříkej? o kolik slevnili? Nic! Jen lákat prachy.. Přesvěč mě o opaku a netrucuj! budu se těšit!
n/quote]
tommy:-) píše:dejww píše:tommy:-) píše:když nad tím tak přemýšlím, taky vám přijde, že se nějak Eurotel snaží pomalinku zamaskovávat logo GO? vždycky oranžové reklamy na GO a všude loga GO.. a reklamy na nové tarify jsou zásadně "modré" a třeba Eurotel Fajn apod... Nový tarif bez smlouvy a bez paušálu a o slovu "GO" tam není v celé reklamě ani zmínka.. /quote]
A to co předvádíš kamaráde zde je co? Že by ne-popagace?Názor kamaráde!m/quote]
já bych nikdy nebyl tak hloupej, abych jako hlavní číslo používal prepaid, když mám potřeby, které mi za 25% peněz splní paušál)
neuspokojivá odpověď... takže jsi mě nepřesvědčil... A o hloupých se nebav do hlavy ti nevidím...pokus se ještě jednou... Zdar
***Nepsání čárek je moje Image a pokud to nepřekousneš tak to jednoduše nečti! Jak banální rozhřešení..***![]()
Jen mé a mé a mé názory a poznatky tvé si přečtu a budu reagovat. !!
Mirda 2005 píše:Je to hnus velebnosti. To účtování 60+30. Kde to jsme? V banánové republice?b/quote]
MrazikCZ píše:Mirda 2005 píše:Je to hnus velebnosti. To účtování 60+30. Kde to jsme? V banánové republice?b/quote]
hm, nemůžu než souhlasit - je to hnus co se dneska děje, nikdo mi nechce nic dát zadarmo, každej na mě chce vydělat - ach jo, zlatej socializmus že?o/quote]
tommy:-) píše:MrazikCZ píše:Mirda 2005 píše:Je to hnus velebnosti. To účtování 60+30. Kde to jsme? V banánové republice?b/quote]
hm, nemůžu než souhlasit - je to hnus co se dneska děje, nikdo mi nechce nic dát zadarmo, každej na mě chce vydělat - ach jo, zlatej socializmus že?o/quote]
nezbývá mi než souhlasit... tady když někdo má schopnost vydělávat, tak vydírá.. nikdo nechápe, že má možnost volby...***Nepsání čárek je moje Image a pokud to nepřekousneš tak to jednoduše nečti! Jak banální rozhřešení..***![]()
Jen mé a mé a mé názory a poznatky tvé si přečtu a budu reagovat. !!
- dejww
- Junior
AgentSvr píše:Vim, že se mě nikdo na nic neptal, ale musim se zastat toma. Třeba na př: GO fun - ted je levnější varianta na volání GO TXT. Jinak vše stejný jako u FUN.j/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků