Co říkáte na nové tarify u Eurotelu Go?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tommy:-) 6. 4. 2006 17:10

tak ten balíček s těma smskama od 0,20 co byl u Special Go jde teď u Go Fajn
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dejww 7. 4. 2006 11:22

Vůbec s ničím překvapujícím Eurotel nepřišel a proto nadále u mě zůstávává jako nejhorší operátor služeb předplacených neboli GO... opravdu se musím přemáhat..(dělá jako novocian který chce vydělávat a vydělávat) Nicméně je natom podobně i T-Mobile ale ten teprve o nových uvažuje tak je proto ve výhodě = globálně řečeno jako vrána vráně... Daleko daleko lepší je Vodafone... Jen můj :!: názor! :!:
***Nepsání čárek je moje Image a pokud to nepřekousneš tak to jednoduše nečti! Jak banální rozhřešení..*** :-)
Jen mé a mé a mé názory a poznatky tvé si přečtu a budu reagovat. ! :) !
dejww
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 7. 4. 2006 16:31

dejww píše:Vůbec s ničím překvapujícím Eurotel nepřišel a proto nadále u mě zůstávává jako nejhorší operátor služeb předplacených neboli GO... opravdu se musím přemáhat..(dělá jako novocian který chce vydělávat a vydělávat) Nicméně je natom podobně i T-Mobile ale ten teprve o nových uvažuje tak je proto ve výhodě = globálně řečeno jako vrána vráně... Daleko daleko lepší je Vodafone... Jen můj :!: názor! :!:f/quote]

propagátor vodafonu se stavil :) prepaid u vodafone je největší krádež na zákazníka než Eurotel a T-Mobile dohromady :-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 7. 4. 2006 16:35

když nad tím tak přemýšlím, taky vám přijde, že se nějak Eurotel snaží pomalinku zamaskovávat logo GO? vždycky oranžové reklamy na GO a všude loga GO.. a reklamy na nové tarify jsou zásadně "modré" a třeba Eurotel Fajn apod... Nový tarif bez smlouvy a bez paušálu a o slovu "GO" tam není v celé reklamě ani zmínka..
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 7. 4. 2006 16:40

O2 se pomalu a nezadržitelně blíží ;-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dejww 7. 4. 2006 19:22

tommy:-) píše:
dejww píše:Vůbec s ničím překvapujícím Eurotel nepřišel a proto nadále u mě zůstávává jako nejhorší operátor služeb předplacených neboli GO... opravdu se musím přemáhat..(dělá jako novocian který chce vydělávat a vydělávat) Nicméně je natom podobně i T-Mobile ale ten teprve o nových uvažuje tak je proto ve výhodě = globálně řečeno jako vrána vráně... Daleko daleko lepší je Vodafone... Jen můj :!: názor! :!:f/quote]
propagátor vodafonu se stavil :) prepaid u vodafone je největší krádež na zákazníka než Eurotel a T-Mobile dohromady :-) /quote]

**Ne ne :pozor2 žádný propagáror... Vyzkoušel jsem všechny oparátory a vím co je pro mě nej... To co udělali za změny je u tebe něco extra? Neříkej? o kolik slevnili? Nic! Jen lákat prachy.. Přesvěč mě o opaku a netrucuj! budu se těšit! :lol:
Naposledy upravil dejww dne 8. 4. 2006 18:36, celkově upraveno 1
***Nepsání čárek je moje Image a pokud to nepřekousneš tak to jednoduše nečti! Jak banální rozhřešení..*** :-)
dejww
Junior

Odeslat příspěvekod dejww 7. 4. 2006 19:25

tommy:-) píše:když nad tím tak přemýšlím, taky vám přijde, že se nějak Eurotel snaží pomalinku zamaskovávat logo GO? vždycky oranžové reklamy na GO a všude loga GO.. a reklamy na nové tarify jsou zásadně "modré" a třeba Eurotel Fajn apod... Nový tarif bez smlouvy a bez paušálu a o slovu "GO" tam není v celé reklamě ani zmínka.. /quote]

A to co předvádíš kamaráde zde je co? Že by ne-propagace? :lol: Názor kamaráde..
Naposledy upravil dejww dne 8. 4. 2006 18:50, celkově upraveno 1
dejww
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 7. 4. 2006 20:08

dejww píše:
tommy:-) píše:když nad tím tak přemýšlím, taky vám přijde, že se nějak Eurotel snaží pomalinku zamaskovávat logo GO? vždycky oranžové reklamy na GO a všude loga GO.. a reklamy na nové tarify jsou zásadně "modré" a třeba Eurotel Fajn apod... Nový tarif bez smlouvy a bez paušálu a o slovu "GO" tam není v celé reklamě ani zmínka.. /quote]

A to co předvádíš kamaráde zde je co? Že by ne-popagace? :lol: Názor kamaráde!m/quote]

já bych nikdy nebyl tak hloupej, abych jako hlavní číslo používal prepaid, když mám potřeby, které mi za 25% peněz splní paušál :-))
Pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 7. 4. 2006 21:46

dejww píše:
propagátor vodafonu se stavil :) prepaid u vodafone je největší krádež na zákazníka než Eurotel a T-Mobile dohromady :-) /quote]

**Ne ne :pozor2 žádný propagáror... Vyzkošel jsem všechny oparátory a vím co je pro mě nej... To co udělali za změny je u tebe něco extra? Neříkej? o kolik slevnili? Nic! Jen lákat prachy.. Přesvěč mě o opaku a netrucuj! budu se těšit! :lol:n/quote]

Vim, že se mě nikdo na nic neptal, ale musim se zastat toma.
Třeba na př: GO fun - ted je levnější varianta na volání GO TXT. Jinak vše stejný jako u FUN.
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dejww 8. 4. 2006 01:11

dejww píše:

A to co předvádíš kamaráde zde je co? Že by ne-popagace? :lol: Názor kamaráde!m/quote]
já bych nikdy nebyl tak hloupej, abych jako hlavní číslo používal prepaid, když mám potřeby, které mi za 25% peněz splní paušál :-))

neuspokojivá odpověď... takže jsi mě nepřesvědčil... A o hloupých se nebav do hlavy ti nevidím... :) pokus se ještě jednou... Zdar
dejww
Junior

Odeslat příspěvekod Mirda 2005 8. 4. 2006 05:20

Je to hnus velebnosti. To účtování 60+30. Kde to jsme? V banánové republice?
Mirda 2005
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MrazikCZ 8. 4. 2006 07:59

Mirda 2005 píše:Je to hnus velebnosti. To účtování 60+30. Kde to jsme? V banánové republice?b/quote]

hm, nemůžu než souhlasit - je to hnus co se dneska děje, nikdo mi nechce nic dát zadarmo, každej na mě chce vydělat - ach jo, zlatej socializmus že? :pozor2
... toto je můj osobní názor!
Pomozme týraným, zneužívaným, handicapovaným, opuštěným a ohroženým dětem částkou 27,- odesláním dárcovské SMS "DMS NASEDITE" na číslo "87777" !!!
MrazikCZ
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 8. 4. 2006 12:59

MrazikCZ píše:
Mirda 2005 píše:Je to hnus velebnosti. To účtování 60+30. Kde to jsme? V banánové republice?b/quote]

hm, nemůžu než souhlasit - je to hnus co se dneska děje, nikdo mi nechce nic dát zadarmo, každej na mě chce vydělat - ach jo, zlatej socializmus že? :pozor2o/quote]

nezbývá mi než souhlasit... tady když někdo má schopnost vydělávat, tak vydírá.. nikdo nechápe, že má možnost volby...
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dejww 8. 4. 2006 18:56

MrazikCZ píše:

hm, nemůžu než souhlasit - je to hnus co se dneska děje, nikdo mi nechce nic dát zadarmo, každej na mě chce vydělat - ach jo, zlatej socializmus že? :pozor2o/quote]
nezbývá mi než souhlasit... tady když někdo má schopnost vydělávat, tak vydírá.. nikdo nechápe, že má možnost volby...
dejww
Junior

Odeslat příspěvekod Tomáš Jedno 8. 4. 2006 19:19

AgentSvr píše:Vim, že se mě nikdo na nic neptal, ale musim se zastat toma. Třeba na př: GO fun - ted je levnější varianta na volání GO TXT. Jinak vše stejný jako u FUN.j/quote]

Pozor, dost zásadní rozdíl je v účtování! 60+1 a 60+30 je velmi výrazný rozdíl! Volání s TXT může být naopak výrazně dražší než s Fun Go, když už se zmiňuješ konkrétně jen o volání, a to pokud aspoň polovina hovorů jde do cizích sítí.
Tomáš Jedno
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka