Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Tomáš Jedno"t[quote="AgentSvr píše:Vim, že se mě nikdo na nic neptal, ale musim se zastat toma. Třeba na př: GO fun - ted je levnější varianta na volání GO TXT. Jinak vše stejný jako u FUN.j/quote]
Pozor, dost zásadní rozdíl je v účtování!
Coklit píše:Tak jsem si aktivovala go mix. Volám jen do Eurotelu, problém byl se špičkou. Takže teď volám za 3,6 po celý den a narozdíl od Quatra mám sms za 1,40. A ohlídat si dobíjet každý měsíc 400 není problém, to stejně provolám. O paušálu jsem přemýšlela, ale 100 minut za 660 kč u Eurotelu mě vychází na 6,60 za minutu což je děsl.
Ale jediné co mě opravdu mrzí, že nejde aktivovat Eurotel Star! Teda mam ho aktivovany, ale nefunguje mi!V podminkach u EUROTEL Star jsou jen tarify fun go,original go,quatro go a special go( Myslíte, že to nezaktivují třeba do budoucna?????t/quote]
Coklit píše:Tak jsem si aktivovala go mix. Volám jen do Eurotelu, problém byl se špičkou. Takže teď volám za 3,6 po celý den a narozdíl od Quatra mám sms za 1,40. A ohlídat si dobíjet každý měsíc 400 není problém, to stejně provolám. O paušálu jsem přemýšlela, ale 100 minut za 660 kč u Eurotelu mě vychází na 6,60 za minutu což je děsl.a/quote]
tommy:-) píše: Spotřebovat průměrně 100 minut, tak si raději vezmu Gold, druhej měsíc ho snížím na Bronz (zbyde mi ta půlka minut), pak zas na Gold (nových 200), zas zpatky a mám to průměrně těch minut levněji... /quote]
Asspenn píše:Coklit píše:Tak jsem si aktivovala go mix. Volám jen do Eurotelu, problém byl se špičkou. Takže teď volám za 3,6 po celý den a narozdíl od Quatra mám sms za 1,40. A ohlídat si dobíjet každý měsíc 400 není problém, to stejně provolám. O paušálu jsem přemýšlela, ale 100 minut za 660 kč u Eurotelu mě vychází na 6,60 za minutu což je děsl.a/quote]
Divný počty .... to nesmíš naletět na první tarif kterej má v názvu 100 minut (Silver). Třeba Bronz Max: 30 minut za 180 sice vypadá draze, ale jestli voláš jen do ET tak další minuta je za 3,10, tj. 100 minut za 180 + 70 x 3,10 = 397 Kč čili minuta za 3,97 (plus DPH = 472,93 = 4,73 za minutu a SMS za 1,19 Kč).
S Go Mix máš za 400 Kč 111 minut, na Bronzu Max vyjdou na 513 Kč a Silver (100 za 660) je zlodějna. Jasně že Mix vyjde nejlíp, pokud ovšem nezapomeneš dobít ty čtyři kila .... ona ta věta že je stejně provoláš je trošku ošidná. Ty je totiž provolat MUSÍŠ, jinak vyplázneš 6,30 za minutu.
Zkus si jeden měsíc hlídat ČAS který opravdu POTŘEBUJEŠ nebo CHCEŠ provolat, a jestli je to do 80 minut, tak je Bronz Max levnější než Go Mix. /quote]
tommy:-) píše:Coklit píše:Tak jsem si aktivovala go mix. Volám jen do Eurotelu, problém byl se špičkou. Takže teď volám za 3,6 po celý den a narozdíl od Quatra mám sms za 1,40. A ohlídat si dobíjet každý měsíc 400 není problém, to stejně provolám. O paušálu jsem přemýšlela, ale 100 minut za 660 kč u Eurotelu mě vychází na 6,60 za minutu což je děsl.
Ale jediné co mě opravdu mrzí, že nejde aktivovat Eurotel Star! Teda mam ho aktivovany, ale nefunguje mi!V podminkach u EUROTEL Star jsou jen tarify fun go,original go,quatro go a special go( Myslíte, že to nezaktivují třeba do budoucna?????t/quote]
při přechodu na go mix nebo eurotel fajn se stávají tyhle trablestačí službu deaktivovat a znovu aktivovat...o/quote]
Coklit píše:No tak to promiň ale nevím kdo má divný počty. Bronz max vychází na 214,20 tj. jestli se nepletu 7,14 Kč/min! Dalších 30 minut 3,69*30=110,7 plus paušál 214,20 je 324,9 - tj 60 minut za 324,9! S go mix 60*3,6 = 216 Kč. Takže kde to je do těch 80 minut levnější???? Nejsi náhodou zaměstnanec Eurotelu?Byť jen brigádně?l/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků