Co říkáte na nové tarify u Eurotelu Go?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod MrazikCZ 8. 4. 2006 21:47

jenže GO TXT je primárně určený pro lidi kteří hlavně píší sms.
... toto je můj osobní názor!
Pomozme týraným, zneužívaným, handicapovaným, opuštěným a ohroženým dětem částkou 27,- odesláním dárcovské SMS "DMS NASEDITE" na číslo "87777" !!!
MrazikCZ
Junior

Odeslat příspěvekod M@tezz 11. 4. 2006 23:40

Účtování 60+30 není pouze u nových Go tarifů. Funguje tak i nejstarší Original a Special.

Cituji ceník:

tarif Original Go, Special Go, GO TXT, GO Mix, Eurotel Fajn - účtuje se první celá minuta a pak po 30 vteřinách

tarif Quatro Go, Fun Go – účtuje se první celá minuta a pak po vteřinách

WAP, Go Data, hlasová schránka – účtuje se každých započatých 30 vteřin od spojení hovoru

Viz. http://www.mobilgo.cz/jnp/cz/services/p ... arify.html.
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 13. 4. 2006 12:40

Tomáš Jedno"t[quote="AgentSvr píše:Vim, že se mě nikdo na nic neptal, ale musim se zastat toma. Třeba na př: GO fun - ted je levnější varianta na volání GO TXT. Jinak vše stejný jako u FUN.j/quote]

Pozor, dost zásadní rozdíl je v účtování!
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Coklit 1. 5. 2006 15:24

Tak jsem si aktivovala go mix. Volám jen do Eurotelu, problém byl se špičkou. Takže teď volám za 3,6 po celý den a narozdíl od Quatra mám sms za 1,40. A ohlídat si dobíjet každý měsíc 400 není problém, to stejně provolám. O paušálu jsem přemýšlela, ale 100 minut za 660 kč u Eurotelu mě vychází na 6,60 za minutu což je děsl.

Ale jediné co mě opravdu mrzí, že nejde aktivovat Eurotel Star! Teda mam ho aktivovany, ale nefunguje mi!V podminkach u EUROTEL Star jsou jen tarify fun go,original go,quatro go a special go :o( Myslíte, že to nezaktivují třeba do budoucna?????
Coklit
Junior

Odeslat příspěvekod michalreznar 2. 5. 2006 11:43

ET Star by měla podle mě fungovat i na nových Go tarifech, případně si aktivuj až se dvěma čísly ET Spolu za měsíční poplatek 29,- pouze ale s Eurotel čísly.
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod michalreznar 2. 5. 2006 12:04

Oficiálně:
Služba Eurotel Star lze aktivovat ke všem nabízeným předplaceným tarifům:
Original Go, Quatro Go, Fun Go, Special Go, Go TXT, Go Mix i Eurotel Fajn.
Pokud přecházíte z jednoho tarifu na druhý, služba zůstane stále aktivní. Jedna změna čísla za měsíc platí stále u všech tarifů.
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 2. 5. 2006 12:11

Coklit píše:Tak jsem si aktivovala go mix. Volám jen do Eurotelu, problém byl se špičkou. Takže teď volám za 3,6 po celý den a narozdíl od Quatra mám sms za 1,40. A ohlídat si dobíjet každý měsíc 400 není problém, to stejně provolám. O paušálu jsem přemýšlela, ale 100 minut za 660 kč u Eurotelu mě vychází na 6,60 za minutu což je děsl.

Ale jediné co mě opravdu mrzí, že nejde aktivovat Eurotel Star! Teda mam ho aktivovany, ale nefunguje mi!V podminkach u EUROTEL Star jsou jen tarify fun go,original go,quatro go a special go :o( Myslíte, že to nezaktivují třeba do budoucna?????t/quote]

při přechodu na go mix nebo eurotel fajn se stávají tyhle trable :-( stačí službu deaktivovat a znovu aktivovat...
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Coklit 2. 5. 2006 14:53

Tak já to tedy zkusím deaktivovat a znovu aktivovat...Teda ale řeknu vám, že jsem zákazníkem Eurotelu již mnoho let a až teď jsem musela na go linku volat asi milionkrát - trable s přechodem na nové účtování a vůbec účtováním....
Coklit
Junior

Odeslat příspěvekod Asspenn 2. 5. 2006 14:55

Coklit píše:Tak jsem si aktivovala go mix. Volám jen do Eurotelu, problém byl se špičkou. Takže teď volám za 3,6 po celý den a narozdíl od Quatra mám sms za 1,40. A ohlídat si dobíjet každý měsíc 400 není problém, to stejně provolám. O paušálu jsem přemýšlela, ale 100 minut za 660 kč u Eurotelu mě vychází na 6,60 za minutu což je děsl.a/quote]

Divný počty .... to nesmíš naletět na první tarif kterej má v názvu 100 minut (Silver). Třeba Bronz Max: 30 minut za 180 sice vypadá draze, ale jestli voláš jen do ET tak další minuta je za 3,10, tj. 100 minut za 180 + 70 x 3,10 = 397 Kč čili minuta za 3,97 (plus DPH = 472,93 = 4,73 za minutu a SMS za 1,19 Kč).

S Go Mix máš za 400 Kč 111 minut, na Bronzu Max vyjdou na 513 Kč a Silver (100 za 660) je zlodějna. Jasně že Mix vyjde nejlíp, pokud ovšem nezapomeneš dobít ty čtyři kila .... ona ta věta že je stejně provoláš je trošku ošidná. Ty je totiž provolat MUSÍŠ, jinak vyplázneš 6,30 za minutu.

Zkus si jeden měsíc hlídat ČAS který opravdu POTŘEBUJEŠ nebo CHCEŠ provolat, a jestli je to do 80 minut, tak je Bronz Max levnější než Go Mix.
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 2. 5. 2006 15:47

no to je jedna velká propast, uznávám, že mezi Bronzem a Goldem je u Eurotelu obrovská díra. Silver je šílenej tarif :( Spotřebovat průměrně 100 minut, tak si raději vezmu Gold, druhej měsíc ho snížím na Bronz (zbyde mi ta půlka minut), pak zas na Gold (nových 200), zas zpatky a mám to průměrně těch minut levněji...No ale ET asi čeká na rebranding, jinak by s tím už něco udělali.. proto k tarifům dávají už teď navíc od 100 do 400 minut zdarma (do všech sítí)
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Asspenn 2. 5. 2006 16:09

tommy:-) píše: Spotřebovat průměrně 100 minut, tak si raději vezmu Gold, druhej měsíc ho snížím na Bronz (zbyde mi ta půlka minut), pak zas na Gold (nových 200), zas zpatky a mám to průměrně těch minut levněji... /quote]

Jak to myslíš? To budeš jeden měsíc platit 1.060 Gold a druhej 214 Bronz a budeš mít 200 + 30 minut čili řekněme 115 minut měsíčně za 1.274, to je nějakých 11,08 za minutu !!! To sám Bronz pokryje mnohem levněji:
30 minut za 214 a pak v nejlepším případě (vše do ET) 85 x 5,12 = 435,20 nebo v nejhorším (vše jinam) 85 x 7,97 = 677,45. To je celkem od 650 do 894 čili 5,65 až 7,77 za minutu podle toho kam budeš volat, a to počítám obyčejný Bronz, ne Max kde s dostanu při těch 115 minutách pouze do ET na nějakých 4,58 za minutu.
Prý je chytré učit se z vlastních chyb. Přijde mi chytřejší učit se z chyb jiných, nejlíp pak z chyb těch chytrých, a vlastní radši nedělat.
Asspenn
Junior

Odeslat příspěvekod Asspenn 2. 5. 2006 16:12

... aha ... oprava ... 115 minut za 637 --> 5,54 za minutu kdykoliv kamkoliv. To jo ....
Asspenn
Junior

Odeslat příspěvekod Coklit 2. 5. 2006 16:25

Asspenn píše:
Coklit píše:Tak jsem si aktivovala go mix. Volám jen do Eurotelu, problém byl se špičkou. Takže teď volám za 3,6 po celý den a narozdíl od Quatra mám sms za 1,40. A ohlídat si dobíjet každý měsíc 400 není problém, to stejně provolám. O paušálu jsem přemýšlela, ale 100 minut za 660 kč u Eurotelu mě vychází na 6,60 za minutu což je děsl.a/quote]

Divný počty .... to nesmíš naletět na první tarif kterej má v názvu 100 minut (Silver). Třeba Bronz Max: 30 minut za 180 sice vypadá draze, ale jestli voláš jen do ET tak další minuta je za 3,10, tj. 100 minut za 180 + 70 x 3,10 = 397 Kč čili minuta za 3,97 (plus DPH = 472,93 = 4,73 za minutu a SMS za 1,19 Kč).

S Go Mix máš za 400 Kč 111 minut, na Bronzu Max vyjdou na 513 Kč a Silver (100 za 660) je zlodějna. Jasně že Mix vyjde nejlíp, pokud ovšem nezapomeneš dobít ty čtyři kila .... ona ta věta že je stejně provoláš je trošku ošidná. Ty je totiž provolat MUSÍŠ, jinak vyplázneš 6,30 za minutu.

Zkus si jeden měsíc hlídat ČAS který opravdu POTŘEBUJEŠ nebo CHCEŠ provolat, a jestli je to do 80 minut, tak je Bronz Max levnější než Go Mix. /quote]

No tak to promiň ale nevím kdo má divný počty. Bronz max vychází na 214,20 tj. jestli se nepletu 7,14 Kč/min! Dalších 30 minut 3,69*30=110,7 plus paušál 214,20 je 324,9 - tj 60 minut za 324,9! S go mix 60*3,6 = 216 Kč. Takže kde to je do těch 80 minut levnější???? Nejsi náhodou zaměstnanec Eurotelu?Byť jen brigádně?

Každý měsíc volám úplně jinak. Takže i když si jeden měsíc dobiju za 400 a zbyde mi z toho 200, tak příští měsíc po opětovném dobití 400 můžu provolat 600. To jen k tomu, že píšeš že je provolat musím!Nemusím, musím je jen dobít! A jeden měsíc napíšu 30 sms druhý 60. Ten limit 400 Kč beru jako hranici pro sebe kterou nechci za měsíc překročit a když ušetřím, tím lépe pro mě a další měsíc můžu utrácet o něco víc....
Coklit
Junior

Odeslat příspěvekod Coklit 2. 5. 2006 18:52

tommy:-) píše:
Coklit píše:Tak jsem si aktivovala go mix. Volám jen do Eurotelu, problém byl se špičkou. Takže teď volám za 3,6 po celý den a narozdíl od Quatra mám sms za 1,40. A ohlídat si dobíjet každý měsíc 400 není problém, to stejně provolám. O paušálu jsem přemýšlela, ale 100 minut za 660 kč u Eurotelu mě vychází na 6,60 za minutu což je děsl.

Ale jediné co mě opravdu mrzí, že nejde aktivovat Eurotel Star! Teda mam ho aktivovany, ale nefunguje mi!V podminkach u EUROTEL Star jsou jen tarify fun go,original go,quatro go a special go :o( Myslíte, že to nezaktivují třeba do budoucna?????t/quote]

při přechodu na go mix nebo eurotel fajn se stávají tyhle trable :-( stačí službu deaktivovat a znovu aktivovat...o/quote]

Měl si pravdu, po deaktivaci služby a opětovné aktivaci na to stejné číslo mám již hovory levnější. Děkuju za radu.

Jen mě tak napadlo, kolik lidí si nevšimne, že ač jim hlasový systém na go lince řekne, že službu mají aktivní, tak ale hovory levnější nemají :hm
Coklit
Junior

Odeslat příspěvekod Asspenn 3. 5. 2006 05:02

Coklit píše:No tak to promiň ale nevím kdo má divný počty. Bronz max vychází na 214,20 tj. jestli se nepletu 7,14 Kč/min! Dalších 30 minut 3,69*30=110,7 plus paušál 214,20 je 324,9 - tj 60 minut za 324,9! S go mix 60*3,6 = 216 Kč. Takže kde to je do těch 80 minut levnější???? Nejsi náhodou zaměstnanec Eurotelu?Byť jen brigádně?l/quote]

Jasně, jsem dokonce předseda uličního výboru u vás ve čtvrti ... :lol:

Jistě že matematicky je těch 80 minut levnějších přes Go Mix, jenže ty si jaksi nemůžeš koupit přeplacenku za těch 216 Kč, tak jsem to myslel. Já prostě standardně provolám měsíčně kolem 60 minut a ty mne s Bronz Max vyjdou na tři stovky plus daň což předplacenka neumí.

Na tom ostatním jak píšeš není co řešit ...
Asspenn
Junior

Předchozí stránka