Zpusob Placení - přecho na inkaso

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 1. 4. 2006 16:02

Mam tarif u T-M a posilaji mi ucet na postu, kde ho musim zaplatit.. nevite jak udelam aby si to odebirali z Inkasa/uctu? Resp. Jak jim to mam sdelit? Staci zavcolat na zivyho operatora nebo nejak jinak? dik
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 1. 4. 2006 16:30

Já mám sice Eurotel ale udělal jsem to tak že jsem si vzal fakturu a došel do mojí banky tam jsem jim řekl že chci platit účet za telefon přes inkaso oni si z faktury opasly ňáké info o Eurotelu a stanovily jsme limit pak jsem zavolal na infolinku a tam jsem to z operátorem domluvil a bylo to.
Nejlepší ale bude když jse zeptáš na infolince T-M.
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jezevec 1. 4. 2006 16:47

Až na ten pravopis má pravdu.
jezevec
Junior

Odeslat příspěvekod jmanx 1. 4. 2006 16:52

Stačí to aktivovat na t-zones v menu Můj T-Mobile a samozřejmě to nastavit ve tvé bance
jmanx
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 1. 4. 2006 16:57

Když už je o tom řeč,tak jsem nedávno volal na infolinku Eurotelu,že si chci vyměnit benefity za volné SMS..Operátor se mě pak zeptal jestli bych raději místo složenky nechtěl inkaso,že mi daji 6x10 minut do Eurotelu navíc..Řelk jsem si proč ne a všechno jsem během 10 min (i s bankou) vyřídil.Pak mi řekl,že neví jistě jestli se už příští faktura bude platit inkasem a že to poznám podle toho jestli ho budu mít u výpisu..S tím mi žádná složenka nepřišla a způsob platby byl uveden inkaso..Tak už jsem to víc neřešil a 2 dny po obvyklé splatnosti mi přišla SMS,že pokud nezaplatim,tak mě odpojí..A to jsem nikdy neměl s placením problém..
Tak jsem hned rozzlobeně volal zase infolinku,kde to se mnou ochotně vyřešili..ten jejich omyl.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod M@tezz 1. 4. 2006 17:23

ales76: Aby šla faktura přes inkaso, tak je dobré, aby zavedení inkasa proběhlo alespoň týden před splatností. A to byl nejspíš problém, který nastal u tebe. Fakturační systém ti už nevystavil složenku, ale ještě si nemohl říct o inkaso z tvé banky. Kdyby už inkaso zavedené bylo a z nějakého důvodu neprošlo, přišla by ti ještě před koncem splatnosti sms, že máš provést úhradu jiným způsobem. Takhle to vypadá, že systém ještě nezpracoval změnu na 100%.
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 1. 4. 2006 17:27

M@tezz: Jo,to jsem věděl,ale operátor mi řekl,že pokud mi nepřijde složenka,tak to šlo přes inkaso..
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod M@tezz 1. 4. 2006 17:48

Hm, dostal jsi krapet nepřesné info. Ne vždycky narazíš na dobrého operátora/operátorku :-(
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod action.ov 1. 4. 2006 19:43

já mám dva paušály a Eurotel mi za inkaso dal 20minut/měsičně na 6měsíců a ještě k tomu na obě čísla.Menší problémy ale byly.
action.ov
Junior

Odeslat příspěvekod Mike-biker 4. 4. 2006 07:40

tOplOaDer píše:Mam tarif u T-M a posilaji mi ucet na postu, kde ho musim zaplatit.. nevite jak udelam aby si to odebirali z Inkasa/uctu? Resp. Jak jim to mam sdelit? Staci zavcolat na zivyho operatora nebo nejak jinak? dik

Stačí zavolat a je k tomu i několik výhod. :tleskani Já sám mám inkaso asi 8 let a nemůžu si to vynachválit. 8)
iPhone 15 Pro Max Natural Titan 256GB.
iPhone 13 Mini 128GB Red as reserved
MacBook Pro 16" 32GB RAM + 24GB GPU + 1TB SSD.
Mike-biker
Pokročilý

Odeslat příspěvekod TomZ 5. 4. 2006 07:17

Ted si budu delat asi Pohodu, tak mam nejdriv platit slozenkou a pak treba za 3 mesice rict ze si udelam inkaso a oni mi daji neco jako par minut zdarma na par mesicu a tak? nebo si to inkaso mam dat hned..
TomZ
Junior

Odeslat příspěvekod Mike-biker 5. 4. 2006 07:48

Nejlepší je "porada" s operátorem a zeptat se, co mi může nabídnout, když dám souhlas k inkasu Obrázek. Něco za něco!
iPhone 15 Pro Max Natural Titan 256GB.
iPhone 13 Mini 128GB Red as reserved
MacBook Pro 16" 32GB RAM + 24GB GPU + 1TB SSD.
Mike-biker
Pokročilý

Odeslat příspěvekod M@tezz 6. 4. 2006 19:14

TomZ píše:Ted si budu delat asi Pohodu, tak mam nejdriv platit slozenkou a pak treba za 3 mesice rict ze si udelam inkaso a oni mi daji neco jako par minut zdarma na par mesicu a tak? nebo si to inkaso mam dat hned..

To si můžeš dát klidně hned, čekat 3 měsíce nemusíš. Co když to pak už nebudou nabízet? :wink: S balíčkem minut za inkaso začali tuším v říjnu 2005 a bylo to původně 6x20 minut a teď už je to jenom 6x10. Ale jsou lidi, kterým i teď nabídli 6x20. Ti už ale nějakou dobu paušál mají, tak je to něco jako dáreček :) Každopádně bych si inkaso zavedl i bez těch minut navíc. Nemusíš myslet na to, jestli jsi náhodou nezapoměl zaplatit, vyhneš se upomínkám a případnému odpojení. Šetří to čas, peníze a mozkovou kapacitu :)

M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dejww 7. 4. 2006 10:54

Jezevec, jsi opavdu jezevec... Pokud ti vadí pravopis choď na stránky jazyka českého...

A k inkasu? Nejednodušší je to u T-M a Vodafonu ti s tím nedělají problémy.. Aktivace na strankách operátora + zajít do banky - či přes net banku potvrdit přímo a zadat číslo učtu které může žádat platbu... Eurotel je poděs a vše jen komlikuje lejstry a faxem a.... a navíc nemá ani každý zakazník (každá simkarta) své stránky... je to poděs operátor...Nulová kontrola nákladů... Nejlepší v tomto směru je Vodafone či vlastně oskar..

PS: nepsání čárek je image :tleskani tak si prdni do .... když to neumíš přejít... :roll:
***Nepsání čárek je moje Image a pokud to nepřekousneš tak to jednoduše nečti! Jak banální rozhřešení..*** :-)
Jen mé a mé a mé názory a poznatky tvé si přečtu a budu reagovat. ! :) !
dejww
Junior

Odeslat příspěvekod M@tezz 7. 4. 2006 12:39

Na zřízení inkasa nepotřebuješ žádné lejstro ani fax, pokud umíš vytočit *11. Časově je to možná i míň náročné než přihlášení do nějaké webové aplikace. Ale v pohodě. Nevyhovuje ti to, tak proč nezůstat u VF. Jak banální rozřešení ;-)

M@tezz
Mírně pokročilý

Další stránka