NOVÝ GO BOD PROGRAM

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Vladik 3. 4. 2006 11:15

Co si o něm myslíte já bych řek že je o dost lepší než loni jeden měsíc nabijete za 2000, pak si dobijete na zbytek roku s bonusem 40% a go data nonstop vychází na 510 měsíčně to je myslím dost dobrý. Zdá se mi to až moc dobrý. Co si myslíte vy já jsem spokojenej.
Vladik
Junior

Odeslat příspěvekod speedy 3. 4. 2006 11:32

Možná jsem to špatně pochopil ale myslím si že je to takhle:

Tehnle měsíc si dobiješ Go kredit za 400 Kč, tím nasbíráš 400 bodů. Protože v naší síti voláš už pět let, připíšeme ti dalších 150 bodů. Na konci měsíce máš tedy na svém účtu pěkných 550 bodů. Podívej se do tabulky a uvidíš, že tím získáváš odměnu 7% na každé dobíjení v dalším měsíci.

Pokud si příští měsíc dobiješ opět za 400 Kč, získáš navíc 28 Kč jako bonus. Když si dobiješ víc, připíšeme ti bonus ještě vyšší. Zároveň s tím sbíráš body na odměny, které budeš čerpat v dalším měsíci.

To znamená, že bonus na další nabití je aktivní POUZE následující měsíc. A žádný bonus po zbytek roku...

Myslím si že je to naprosto nepoužitelné...
Tak už je doma Nokia E51 a je moc pěkná :-)
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 3. 4. 2006 11:37

speedy píše:Myslím si že je to naprosto nepoužitelné...
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Vladik 3. 4. 2006 12:24

Já měl na mysli právě to dobití na rok dopředu rozhodně je lepší dobít si 2000 za měsíc a následující měsíc si dobít na rok dopředu se 40% bonusem než celej rok sbírat a dostat maximálně 10%. Je to věc názoru, vím že budu pár měsíců využívat Go data nonstop tak si to dobiju v průběhu toho měsíce co budu mít 40% bonus a zbytek roku mě to nezajímá. Samozřejmě vysokej kredit láká k byšší útratě ale ne v mým případě používám to na občasný zavolání a hlavně internet takže pro mě je to výhodný
Vladik
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 3. 4. 2006 12:29

Tak se Vladiku nezapomeň zaregistrovat (i když třeba do minulyho ročniku jsi nemusel,jestli jsi byl v tom předminulym a taky jsi dostal nějaky vstupni body) aby jsi nebyl překvapen,že ty 2 litry ti žádný bonus nepřinesou..
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod michalreznar 3. 4. 2006 12:30

Program se mi zdá lepší než v minulých létech, i když se body připočítávají už další měsíc za dobití, 1,- dobití= 1bod:
Obrázek
a navíc ještě při prvním získání bodů, body za věrnost:
Obrázek
Naposledy upravil michalreznar dne 4. 4. 2006 11:39, celkově upraveno 1
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 3. 4. 2006 12:36

Tak to tedy ne.. :pozor2 ty jsi informace o novém Go bod programu přidal do svého příspěvku o 1 hodinu později než bylo tohle téma založeno..
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod michalreznar 3. 4. 2006 12:41

I když u hodně lidí je využitelnost programu nulová...
Naposledy upravil michalreznar dne 4. 4. 2006 11:40, celkově upraveno 1
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MrazikCZ 3. 4. 2006 21:43

tak už několikáté vlákno a ve kterém se řeší kdo jej na dané téma založil dříve. Vás tady za to plátí že se pořád trumfujete? :twisted:
... toto je můj osobní názor!
Pomozme týraným, zneužívaným, handicapovaným, opuštěným a ohroženým dětem částkou 27,- odesláním dárcovské SMS "DMS NASEDITE" na číslo "87777" !!!
MrazikCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Vladco 3. 4. 2006 22:25

Tak tak, pro občasně volající a dobíjející lidi je to na rozdíl od minulých roků prakticky nepoužitelné. Kdo pravidelně a více dobíjí, a ještě k tomu má dlouho aktivní SIM, tak na tomto systému vydělá, jinak je to horší stejně jako nové GO tarify. Hold operátor chce vydělat a preferovat lidi, co víc používají jeho služby, a ne ty, co mají hafo SIM karet a mění je dle aktuální výhodnosti, ale to je konec konců dnes celkem pochopitelné. :lol:
OxidVodný
Vladco
Junior

Odeslat příspěvekod AgentSvr 3. 4. 2006 22:26

Já si budu furt dobíjet po svým. Aktivoval jsem si GO BOD, ale určitě kvůli němu se nenechám ovlivňovat a tak to moc neřešim.
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Vladco 3. 4. 2006 22:30

AgentSvr píše:Já si budu furt dobíjet po svým. Aktivoval jsem si GO BOD, ale určitě kvůli němu se nenechám ovlivňovat a tak to moc neřešim. /quote]

To klidně můžeš, akorát když dobiješ míň než 300 Kč / měsíc, tak ti to k ničemu nebude. :mrgreen:
OxidVodný
Vladco
Junior

Odeslat příspěvekod AgentSvr 3. 4. 2006 22:39

Vladco píše:
AgentSvr píše:Já si budu furt dobíjet po svým. Aktivoval jsem si GO BOD, ale určitě kvůli němu se nenechám ovlivňovat a tak to moc neřešim. /quote]
To klidně můžeš, akorát když dobiješ míň než 300 Kč / měsíc, tak ti to k ničemu nebude. :mrgreen:s/quote]

Tato prostě platí : ..že za všechno se platí. Tedy i za bonusi, kdo chce ať do nich investuje a má vystaráno. Já až takovej nejsem Musim jasně vydělat. Třeba víkenové hovory za 50,- . Tam provolám přes 10 hodin a vim že jsem ušetřil 5000,-. Ale zaplatil jsem daň - čas a bolesti ucha a hlavy... :D
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 3. 4. 2006 22:52

AgentSvr píše:Ale zaplatil jsem daň - čas a bolesti ucha a hlavy... :D-/quote]

Když se chystám na dlouhej hovor tak jedině přes sluchátka..Někdy když jsu se psem večer ven a volám tak na mě lidi zírají jako na blázna :?
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod AgentSvr 3. 4. 2006 22:59

ales76 píše:
AgentSvr píše:Ale zaplatil jsem daň - čas a bolesti ucha a hlavy... :D-/quote]
Když se chystám na dlouhej hovor tak jedině přes sluchátka..Někdy když jsu se psem večer ven a volám tak na mě lidi zírají jako na blázna :?>/quote]

Mega lol! :lol: :lol: 8)
To já sem se takhle ztrapnil, když jsem hledal zásuvku na dobití telefonu v Mekáči a koukal jsem lidem pod nohy kde jen je a zároveň jsem ved hovor... :shock:
AgentSvr
Pokročilý

Další stránka