NOVÝ GO BOD PROGRAM

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tommy:-) 3. 4. 2006 23:35

no já myslím, že je férovější vůči lidem, kteří by začali třeba až v druhé půlce, nicméně zapomněli na to, že když už to dali jen po měsících, měli by ty odměny zvednout :-/ ale pořád můžete být rádi alespoň za něco :-)
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Šponty 2. 5. 2006 22:46

Nechápu jednu věc. Pokud si nabiju kredit za 2000,- tak další měsíc mi přibude 40% z oněch 2000,- ?? a těch 40% mam jenom na ten jeden měsíc nebo je to na neomezenou dobu ? :? :)
Šponty
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod michalreznar 2. 5. 2006 23:18

Veškeré podrobnosti jsou zde na stránkách Go, včetně podrobných tabulek...
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 30. 6. 2006 12:06

Je tady jedna letní novinka pro všechny Goučkaře.
Posílání SMS do všech sítí zadarmo (pro CRAPa : Svým způsobem to není úplně zadarmo,takže to neber doslova)
Dosud členové programu Go Bod Plus získávali za své body odměnu v podobě bonusu na dobití.Už v červenci ale můžete shromažďovat body na novou odměnu: posílání SMS do všech sítí v ČR zdarma!
Kolik SMS budete mít v srpnu je jen na vás a na tom,jak budete v červenci dobíjet.Čím víc dobijete,tím víc bodů získáte - a podle množství nasbíraných bodů budete mít každou x-tou poslanou zprávu zdarma.

Počet nasbíraných bodů | Každá x-tá SMS zdarma
300 - 499 ______________6.
500 - 999 ______________5.
1000 - 1499 ____________4.
1500 - 1999 ____________3.
2000 a více _____________2.

Příklad: V červenci dobije člen programu Go Bod Plus na svém Goučku kredit za 350kč - za to má 350 bodů.
Protože je zákazníkem Eurotelu více než 5 let, dostane k tomu 150 bodů za věrnost.Ke konci měsíce má tedy na svém GPB účtu 500 bodů,takže v srpnu ho čeká odměna: bez ohledu na to , do jaké sítě v ČR ji pošle,bude mít každou pátou SMS zdarma!
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod michalreznar 30. 6. 2006 12:12

Pěkně mě tím Eurotel naštval, bonus při dobití byl rozhodně lepší a pro každého. Tuto novou odměnu nevyužije zdaleka tolik lidí a už vůbec ne starších...
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 30. 6. 2006 12:14

pro michalreznar : Ani mě se tato nová forma Go Bod Programu nelíbí.
Jen jsem chtěl přinést nějaké nové informace :wink:
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod AgentSvr 30. 6. 2006 17:40

Ještě, že už nemám GO, tak sse mě to netýká, jinak starej GO BoD byl daleko lepší, a ještě ty týmy...
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod KatyC 5. 7. 2006 11:57

Ahoj, mám Go Data Nonstop, každý měsíc dobíjím a mám aktivovaný program Go Bod. Dostala jsem zprávu: "OS: Získáváte 100% kredit na 1 dobití. Nabídka platí od 30.6. do 31.7.2006. Bonusový kredit se vám přičte automaticky po dobití kreditu. Eurotel" Zajímalo by mne, kolik můžu dobít maximálně, je-li to nějak omezeno. Kdysi při vánoční akci to bylo na 1000,-. Nějak nemůžu najít bližší info. Díky moc, K.
Jsem lama. Ale učím se ;-).
KatyC
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 5. 7. 2006 12:37

Katy: tyhle nabídky jsou dost specifické a každý ji může mít jinou. Je možné, že to bude i 10 000. Zavolej si na opa ;-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ronie009 5. 7. 2006 18:13

Co vím tak si Eurotel nechal udělat jednoduše průzkum,co lidi chtěj.SMS,Kredit,Minuty,MMS a jednoduše jim z toho vyšlo,že sms.Prostě chtěj vyhovět každýmu.A je to za dáčo.Takže můžeš mít něco a nebo vůbec nic.Jednoduchý řešení.
Nokia 5110,Nokia 3210,Motorola V50,Nokia 6210,Nokia 6310i,Motorola V300,Nokia 6600,Samsung D500,SE W550i.......Samsung D600e Eurotel.............Více ze života
Ronie009
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 6. 7. 2006 16:37

pro Ronie009 : No zase tak levny ty SMS zadarmo nejsou :lol: ..Když máš "zadarmo" každou 5tou tak musíš vždycky zaplatit ty 4 předchozí a působí to asi i trochu psychologisky,jelikož ve skutečnosti jich asi člověk pošle víc.
A když si dobiješ za 2 táci,abys měl zadarmo každou druhou zprávu,tak ty prachy Eurotel už vlastně má a navíc kredit utratíš mnohem utratiš rychleji,jelikož si bydeš říkat,že se můžeš v pohodě rozšoupnout,protože máš přece každou druhou SMS zadarmo.. 8)
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Vladik 6. 7. 2006 17:19

Tak s těma SMS je to k ničemu lepší byl bonus na kredit, přeci jen kredit se dal dobít a ten bonus se dal využít na cokoli ne jen na SMS jako je to teď. Dobil sem si abych měl tenhle měsíc bonus 40% tak si dobiju dopředu a budu doufat že neztratím telefon se simkou :roll: Jsem zvědavej co bude příště, každá druhá MMS? Nebo pár minut volání. Lepší by bylo dostat za dobití balík třeba od 10 do X sms podle dobití a ne každou 2 - 6. Co jste dostali za bonusový balíčky speciálně pro vás? Já dostal 5mms za 35,- to sem nevyužil a pak 90 SMS za 1kč na 3 měsíce( každej měsíc 30) to bylo dobrý 8)
Vladik
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 6. 7. 2006 19:50

pro Vladik : Ztráta/krádeš mobilu je velice nepříjemná záležitost..Ale ztratit/být okraden o mobil s kreditem např. 3000kč to už je na špagát :|
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod radim 7. 7. 2006 21:51

ales76 píše:Příklad: V červenci dobije člen programu Go Bod Plus na svém Goučku kredit za 350kč - za to má 350 bodů.
Protože je zákazníkem Eurotelu více než 5 let, dostane k tomu 150 bodů za věrnost.Ke konci měsíce má tedy na svém GPB účtu 500 bodů,takže v srpnu ho čeká odměna: bez ohledu na to , do jaké sítě v ČR ji pošle,bude mít každou pátou SMS zdarma!u/quote]

Takže např. s Go Special zaplatí za 5 SMS lidových 13,20 Kč, tj. 2,64 Kč/SMS. Není lepší Oskarta s 2,38 Kč za každou SMS, než se mr-at s nějakým Go Bodem???
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 12. 7. 2006 00:35

radim: a třeba s Go Mix zaplatí za 5 sms 4,60. Hmmm?

navíc s Go special můžeš psát do vlastní sítě sms od 0,20Kč.

No a pak tu máme tarif GO TXT nebo FUN GO, kde jsou SMS standardně za 2Kč včetně DPH, ne 2,38 jako Vodafone karta. Chce to vidět objektivně.

Mno tak mi včera skončilo účto, dobil jsem si Go z paušálu za 1000 a splnil si plnění :) o půlnoci mi začalo nové účto, opět jsem si dobil za 1000 a splnil plnění na další měsíc :-) Mám dobito 2000 (850 padlo na Go data nonstop) a mám přes 2000Go bodů. Z čehož vyplývá, že každou druhou sms budu mít celý příští měsíc zdarma. Protože jsem zároveň dobil více jak 400Kč, budu mít zvýhodněnou sazbu volání a sms, takže do Eurotelu budu volat za 3,60 a sms budu mít za 1,40. Jelikož ale budu mít navíc ještě díky Go bodu každou druhou sms zdarma, jedna mně tedy vyjde na 0,70Kč včetně DPH :) Není lepší nakonec Go? :))
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka