S tím Davidem Stádníkem jsem měl pravdu

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod papaláš 6. 4. 2006 08:12

1. dubna a někteří z vás to brali jako aprílový fórek jsem napsal :

Důvod proč byl vyhozen David Stádník z čela Českého telekomunikačního úřadu u kterého pracoval skoro 12 let je ten, že byl proti zvyšování měsíčních paušálů za pevnou linku. Telecom již několikrát navrhoval zvýšit měsíční paušál za pevnou linku, v průměru 500 až 600,- Kč měsíčně, ale David Stádník byl proti tomu. Nakonec ho vyhodili a Telecomu se může úspěšně splnit svůj sen. Nejenže zvýší měsíční paušál, kde lidé budou platit za používání pevné telefonní linky 500 až 600,- Kč měsíčně, ale navíc ještě Telecom jim pro ně připraví nové paušální poplatky a balíčky, kde mohou volat neomezeně celý den nonstop za měsíční paušál, který by měl být nižší než 1000, -Kč měsíčně.

No vidíte sice to zdražení není tak dramatické jak jsem očekával, přesto to bylo v souvislosti s ČTÚ, on nechtěl připustit zdražení měsíčních poplatků a nakonec ho vyhodili.
Určitá spojitost tady existuje.
patřím mezi bohatou kastu národa,který se stárá sám o sebe a za peníze daňových poplatníků a nemám rád lenochy.
papaláš
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M@tezz 6. 4. 2006 19:31

:shock: Pozor na to! I ty se takhle staneš nepohodlným a Organizace ti zařídí BAN! 8)
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jack O´Neill 7. 4. 2006 13:04

To je možná pravda, ale ten jeho příspěvek je velmi pravdivý!
Jack O´Neill
Junior

Odeslat příspěvekod goob 7. 4. 2006 15:51

Dnes kamarád, s kterým bydlíme, odhlásil linku. Měli jsme Home Mini na občasné hovory a na příjem. Na půl roku za korunu nám nechají příchozí hovory. Jestli byl tohle účel zdražení, tak se jim to povedlo. Psal mi, že tam byla docela fronta na odhlašování pevných linek. jediné pozitivum na tom bylo, že tam prý seděla moc milá a hezká slečna, která sama prohlásila, že to zdražení byla blbost :-D
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 7. 4. 2006 16:24

goob píše:Dnes kamarád, s kterým bydlíme, odhlásil linku. Měli jsme Home Mini na občasné hovory a na příjem. Na půl roku za korunu nám nechají příchozí hovory. Jestli byl tohle účel zdražení, tak se jim to povedlo. Psal mi, že tam byla docela fronta na odhlašování pevných linek. jediné pozitivum na tom bylo, že tam prý seděla moc milá a hezká slečna, která sama prohlásila, že to zdražení byla blbost :-D"/quote]

no neboj se :) ty fronty a vlna nevole už vyvolala paniku i ve vedení, které začalo řešit co s tím.. ale já nic neřekl :-) :potichu
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 7. 4. 2006 16:33

tommy:-) píše:..ty fronty a vlna nevole už vyvolala paniku i ve vedení, které začalo řešit co s tím.. ale já nic neřekl :-) :potichut/quote]

Jak to víš??No já mám bohužel od TELECOMU ADSL (to znamená,že nedobrovolně platím paušál i za pevnou :x ) a zatím jsem to ještě nezačal řešit (nevolal jsem Bluetone jestli to u mě pojede to jejich ADSL),ale až budu mít v blízké budoucnosti tak taky přiliju olej do ohně..Apropó,poraďte mi,který paušál je k pevné nejlevnější..Nevolám vůbec.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod goob 7. 4. 2006 16:46

ales76: Nejlépe se podívat do ceníku Telecomu. Jestli ale nevoláš vůbec, tak Home Mini. Telecom sice lže jako když tiskne, protože tvrdí, že k Home Mini lze nyní ADSL, ale ADSL varianta Home Mini Express je oproti standardnímu Home Mini o sto korun dražší. Je to ale asi nejlevnější varianta..

tommy: Odkud máš tyto informace? Myslím, že když naznačíš zdroj, tak nikoho neohrozíš ;-) Docela mne tato "pikantnost" zajímá ;-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 7. 4. 2006 17:27

ales76, goob: tam za vodou v rákosíííí... /rákosí je zelené ;-) )
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 7. 4. 2006 18:08

Nojo, já také umím říci, že vím o tom, že je Paroubek mutant a že to nikdo neřeší :-D Chceme malý důkaz!

To s tim Paroubkem byl možná špatný příklad, protože tohle zrovna pravda je, ale nic lepšího mne v ten moment nenapadlo ;-)
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dejww 7. 4. 2006 19:15

Pravda pravda... Myslím si že má naprostou pravdu.. ČT je na cestě ke konečnu... dobře mu tak!
***Nepsání čárek je moje Image a pokud to nepřekousneš tak to jednoduše nečti! Jak banální rozhřešení..*** :-)
Jen mé a mé a mé názory a poznatky tvé si přečtu a budu reagovat. ! :) !
dejww
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 7. 4. 2006 20:09

goob píše:Nojo, já také umím říci, že vím o tom, že je Paroubek mutant a že to nikdo neřeší :-D Chceme malý důkaz!

To s tim Paroubkem byl možná špatný příklad, protože tohle zrovna pravda je, ale nic lepšího mne v ten moment nenapadlo ;-)=/quote]

:-D chtěl bych něco napsat, snad se sejdeme na nějakém foru o politice :-) snad jen, že mutant je slabý a moc slušný slovo :-D :-X už mizím :-))
Pokročilý

Odeslat příspěvekod michalreznar 7. 4. 2006 21:53

Kdyby Telecom nezdražil paušály a nezměnil podmínky Home Mini, tak jejich změny vítám. Protože volání za cenu místního hovoru může být příjemné, také pro někoho a hlavně firmy to neomezené volání po celý den potěší. Jen ty ceny tarifů!!!
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 9. 4. 2006 10:52

tommy: Tak co, už nám sdělíš, odkud máš svoji zákulisní informaci? ;-)
goob B-]

goob
Pokročilý