Vodafone tarif Odepiš

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Reku 25. 5. 2014 22:06

Tak na aukru koruna za kus - alespoň, co jsem viděl. Dokonce to někdo ani za tu korunu neprodal. To je skoro jednodušší zrušit.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod m4rkus 25. 5. 2014 22:18

Když bych chtěl tarif na někoho převést, jde s ním i číslo nemýlím-li se. Díky za odpověď.
m4rkus
Junior

Odeslat příspěvekod petyo 25. 5. 2014 23:43

Ano. Nemýlíš.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod arismendo 26. 5. 2014 00:05

Také mám Odepiš nechci ho rušit a nevím co si nastavím místo něj možná 7 Kč hodina na předplacenku ,mám dual sim a pokud něco zvrtám tak je to drahé na druhém čísle mám vodafone ČD občas volám babičce raději za 20 minut dám 7 Kč pokud udělám 2 až 3 hovory měsíčně tak mi to bude stát 200 Kč na 10 měsíců pokud se náhodou zpletu a zavolám z něj tak to bude stát jen 3,50 místo krutých 12 Kč. do jiné sítě je to i levnější pokud provolám volné minuty u ČD a budu muset ještě volat jinak mám hezké číslo ve tvaru xxx306307 to rušit nechci takové číslo není zlaté ,ale hodně pěkné těžko bych takové číslo sehnal a mám ho již 12 let škoda ,že Odepiš není třeba 100 minut za 20 Kč s daní to bylo mnohem lepší ,ale u Vodafone pracují matlalové.
arismendo
Junior

Odeslat příspěvekod Tompr 27. 5. 2014 16:53

ja jsem včera odepiš zrušil a hned vedle přišel chlap ktery rušil 4 sim odepiš jen ho asi zlomila že to muže převest na jine lidi jen mu už neřekla že dotyčny zaplatí 100kč
Tompr
Junior

Odeslat příspěvekod anonyni 27. 5. 2014 23:51

Když se neptal, tak proč by to říkala aktivně, obecně se zaměstnanci učí, na co se zákazník neptá, není třeba sdělovat. Realita. Jinak, ale myslím, že těch 100,-Kč je přímo na tom formuláři uvedené, co jsem se koukal před časem. Ten poplatek už je tam několik měsíců.
anonyni

Odeslat příspěvekod nedos 28. 5. 2014 12:45

Tak jsem se rozhodl zrušit tarif odepiš. Nicméně mám tam u nich přeplatek pár set korun, jsou schopni mi to vrátit zpět na účet?
nedos
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 28. 5. 2014 19:54

No měli by, když zvýšili cenu za tarif
Peugeot 308SW 1,6HDi 2010, Fiat Marea Weekend 1,9JTD 2003
Honor magic5 Pro
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 28. 5. 2014 20:32

Měli by bez ohledu na to.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 28. 5. 2014 21:31

Mě Vodafone kdysi nechtěl vrátit volací zálohu u dvou čísel, v systémech neměli že jsem ji platil. Vrátili mi ji až po výpovědi složenkami v dopisech. Jeden byl psán česky a druhý anglicky.
Takže to určitě nebude problém. :D
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod johny13 29. 5. 2014 15:59

Zpráva ze samoobsluhy. Nejvíc mě dostal konec, že v případě dotazu zavolají během pár dní :D

Měníme podmínky tarifu Odepiš

Od 20. června 2014 vylepšujeme tarif Odepiš. Budete si díky tomu užívat volání s nejlepší cenou široko daleko. Za 49 Kč vč. DPH měsíčně totiž získáte celých 400 minut volání do naší sítě místo původních 40 minut. Změna platí od vašeho nejbližšího zúčtovacího období, které nastane po 20. červnu. Žádné jiné podmínky ani ceny se nemění. Více informací najdete v Centru péče.
Pokud byste v Centru péče nenašli odpovědi na všechno, co vás ohledně změny vašeho tarifu Odepiš napadne, pošlete nám na číslo 97779 zdarma SMSku s dotazem. Během pár dní vám zavoláme s vysvětlením.
johny13
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jardík.JMK 29. 5. 2014 21:48

Chtěl bych se zeptat, na jakého virtuála by bylo nejlepší přejít, abych si ponechal číslo a neplatil zbytečně peníze. Děkuji
Jardík.JMK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonyni 29. 5. 2014 22:50

Jardík.JMK: Přejít na Nulový tarif Vodafone...
anonyni

Odeslat příspěvekod malejarda 30. 5. 2014 08:28

To leda pokud SIMkartu ani nebudes pouzivat, jinak je tu nulovy pausal One Mobile, preneseni cisla zdarma a ceny za ktere se uz vyplati tu SIM pouzit.
malejarda
Junior

Odeslat příspěvekod dr._lukas 31. 5. 2014 10:22

pm81 píše:Jardík.JMK: Přejít na Nulový tarif Vodafone...

jo a volání je za lichvářský poplatek..
dr._lukas
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka