Vodafone tarif Odepiš

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tompr 10. 6. 2014 20:56

ramses33 píše:V době předvirtuálové to byla nepřekonatelná báječná nabídka pro občasné volání a SMS v rámci jené sítě. :-]

ano a ted je to o ničem
Tompr
Junior

Odeslat příspěvekod Voda-ve-fonu 11. 6. 2014 09:12

wit.cz píše: Jak by se Vodafone zbavil přítěže, když Oskarta je jejich vlastní brand?

Na prodejně nepracuji, ani jinde u Vodafone. Psal jsem to spíš jako utopický nápad, než reálné řešení, tak se hned nezlob :). Nicméně představa Oskarty, kdy by jako lowcost brand Vodafone převzala pod sebe tyto aktivity (nabídla by tarify s voláním za pakatel (Odepiš) do sítě VF/Oskarty, či volání v rámci skupiny čísel) se mi nezdá úplně od cesty. Oskarta by se mohla stát v tabulkách zákazníkem Vodafone a minimálně výnos na zákazníka by byl větší.
Nokia 3310 > Nokia 3100 > Nokia 6230i > Nokia 6120c > Nokia 5800 XM > Vodafone 945 > Sony Xperia Tipo Dual
Voda-ve-fonu
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 11. 6. 2014 16:50

dr._lukas píše:Aktualne dohovoreno s retencnim oddelenim a u pausalu zdarma mam nastavene volani na 3, 49 za minutu a uctovano po vterinach..Stacilo bezne slecne rict o prepojeni..tam trvat na tom co chci nebo ukoncit cislo..

xondrax píše:@dr._lukas Tak to bude nejspis ted standartni nabidka pro odepise-Nemusel jsem je premlouvat ani trosicku,nabidnuto hned po privitani na retencnim ...a tvrdil,ze neni treba vubec aspon jednou rocne odeslat sms,zavolat...

A co cena SMS, panove?
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 12. 6. 2014 09:58

Tak jsem se dozvedel, ze se da dosahnout primo u Vodafonu na nulovou cenu pausalu a volani za 3.49 Kc se sekundovou tarifikaci. To nezni az tak spatne, ze?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod zivan 12. 6. 2014 10:21

Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 12. 6. 2014 11:07

zivan: :mrgreen:

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod malejarda 12. 6. 2014 12:05

S474N píše:Tak jsem se dozvedel, ze se da dosahnout primo u Vodafonu na nulovou cenu pausalu a volani za 3.49 Kc se sekundovou tarifikaci. To nezni az tak spatne, ze?

Nic moc. Leda ze by k tomu byla jeste nejaka data zdarma.
malejarda
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 12. 6. 2014 12:46

malejarda: jasne, nic moc. Takze radeji budu travit cas, pohonne hmoty a dalsi, abych to prevadel jinam. Zvlaste u SIM, ktere realne nepouzivam a jde mi pouze o udrzeni cisla. To ma fakt logiku, "pane soudce": :roll:

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod petyo 12. 6. 2014 15:07

Tak zase nepřeháněj. Dnes vyřídíš přenos čísla v podstatě od počítače.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod xondrax 12. 6. 2014 15:49

@ze.us : 1,51kc
xondrax
Junior

Odeslat příspěvekod bbbaaa 13. 6. 2014 17:51

Tak jsem volal na Vodafone, ze odchazim ke konkurenci a chci vygenerovat kod pro prenos cisla z tarifu Odepis. Nejdriv mi slecna nabidnula nejaky tarif tusim za 109 Kc, ktery jsem ale nebral, protoze tolik neprovolam. No a pak nabidla 20 minut do vsech siti za 55 Kc. Tak jsem rekl, ze to jeste zvazim, a domluvil se, ze mi jeste zavola.
Mate nekdo zkusenosti s prenosem cisla Odepis od Vodafonu a s tim co se da od nich vyziskat? Cetl jsem, ze lze ziskat treba neomezene volani za 400 Kc, jenze to neni zrovna to co hledam...
bbbaaa
Junior

Odeslat příspěvekod Mangalica 13. 6. 2014 22:05

bbbaaa: A jaký to má smysl? Třeba Oskarta 20 min za 40Kč...
Mangalica
Junior

Odeslat příspěvekod petyo 14. 6. 2014 13:42

2,75 kč / min je fakt super nabídka. To jinde jenom tak nedostaneš.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod smajlik2 14. 6. 2014 15:25

Jak to tak sleduji, tak simku hodně lidí před změnou tarifu Odepiš prostě zruší, takže to bude vidět i na celkovém počtu zákazníků a to se pak manažeři budou divit proč mají zase méně zákazníků :-)
Kolik tak zákazníků může mít Odepiš? 100 nebo 200 tisíc?
smajlik2
Junior

Odeslat příspěvekod ramses33 15. 6. 2014 15:22

napsal jsem , že tarif odepiš nemá 100 až 200 000 zákazníků. Na tom nenic proti nicemu. Tak klídek
ramses33
Uživatel deaktivován

Předchozí stránkaDalší stránka