Vodafone tarif Odepiš

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod 5uch 5. 4. 2024 13:07

OK, už to vidím. V PDF ceníku, na webu to mají hrozně nepřehledné.
U Sazky předplacenka volání 2,50 Kč, SMS 1,50 Kč, za dalších 100 Kč neomezené volání do Sazka (a nově snad už i Vodafone).
Vodafone má na předplacence volání 3,00 Kč, SMS 3,00 Kč, za dalších 90/119 Kč neomezené volání do Vodafone... + výhoda neomezeného volání/SMS, dat na den při útratě 30 Kč, + možnost upgrade tarifního balíčku s tímtéž + 1,5 GB celkem za 149 Kč.

Není to zásadní rozdíl, obojí má své drobné výhody i nevýhody.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod monikash 20. 5. 2024 11:12

5uch psal z vyjádření operátora:
"- tarif bude změněn nejpozději do 31.8.2024"

A já konstatuji, že už to vypuklo. Dnes mi přišla SMSka, že mám ode dneška ten jejich nový tarif. A to jsem si v pátek vytiskla odstoupení od poskytování služeb s tím, že to v úterý odnesu na poštu a pošlu. Nestihla jsem to. :-(
Sony RX100/7, A6600, A7III + A7Sii

Moje cvaky najdete zde http://monikash.rajce.idnes.cz/
A videa tady https://www.youtube.com/@monikasindelkova1432/videos
monikash
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 20. 5. 2024 11:16

No fajn, že poslali tu SMS.
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 20. 5. 2024 11:29

Odstupovat od smlouvy je nesmysl, akorát se tím vše zbytečně zdržuje a ještě člověk přijde o číslo. Lepší je přenos na nějakou SIM gratis, např. Kaktus
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 20. 5. 2024 12:20

Jean_Valjean
Tak to je na zvážení každého... pokud šlo o "zaparkované" číslo (i když parkovat se dalo výhodněji), tak to zdražení mohlo být popostrčením k ukončení smlouvy.
Pro člověka, co hledá výhodné volání ve vlastní síti, jsou jiné cesty (včetně těch spojených s přenosem čísla).
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod 5uch 22. 5. 2024 17:33

2 Odepiše v rodině byly dnes migrovány na Neomezeně v síti Vodafone (Neomezené SMS a volání za 114 Kč).

Žádná SMS o změně mi zatím nepřišla.

Update:
SMS o změně přišla následující den poté, co jsem změnu zaregistroval.
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod gounelle 23. 5. 2024 05:10

POZOR: 6,55 kč / min. je cena volání mimo sít Vodafonu u zdraženého Odepiše za 114 kč ("převedeného na modernější tarif na míru dle potřeb zákázníka", použiji-li zdůvodnění opa)
gounelle
Junior

Odeslat příspěvekod dakre 23. 5. 2024 09:44

5uch píše:2 Odepiše v rodině byly dnes migrovány na Neomezeně v síti Vodafone (Neomezené SMS a volání za 114 Kč).

Žádná SMS o změně mi zatím nepřišla.

U nás v rodině taktéž přišla v pondělí SMS, že proběhla změna tarifu, o které jsme byli informováni ve Vyúčtování a nově je aktivován tarif Neomezené volání a SMS v síti za 114 Kč. Takže žádost o zobrazení OKU a uvidíme.
dakre
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 23. 5. 2024 12:59

SMS o změně přišla následující den poté, co jsem změnu zaregistroval.

Za samotný Odepiš nic lepšího nenabídnou. Alternativa je předplacenka s neomezeným voláním do vlastní sítě a lepší cenou volání jinam. Za velmi podobnou cenu nebo o 25% levněji pro seniory 60+.

Je možné situace využít k tlaku na získání dražších tarifů se slevou (neomezené volání a SMS + nějaká nebo neomezená data...), reálné je dostat se na 50% ceníkových cen.
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod Tomasek 28. 5. 2024 15:20

Tak už mě to taky postihlo u tarifu Odepiš, který mám 17 let a 6 měsíců. Přišla mi 25.5.2024 jen SMS, že mi byl změněn tarif dle předchozího vyúčtování. Nevím jestli jsem blbej, zkontroloval jsem všechny vyúčtování co mi přišli za posledního půlroku a všechny e-maily, a krom mrtě balastu s různými jejich nabídkami, jsem nenašel nic o změně tarifu, takže mě totálně naštvali a odcházím od nich.

Posledních 10let, ten tarif stejně nevyužívám, mám to jen kvůli bankám. Jinak mám služební tel., kde mám neomezené volání a data, takže není důvod využívat.

Takže jestli jsem Vás správně pochopil, tak pro takového uživatele jako jsem já, je nejlepší Kaktus za 50 Kč ročně.
Naposledy upravil Tomasek dne 28. 5. 2024 15:45, celkově upraveno 1
Momentálně počítače už nejsou to nejhlavnější co by mě živilo a bavilo :-) Ale snažím se být stále v rámci možností v obraze :-) A stále tvrdím, že složit a opravit PC je pro děcka :-)
Tomasek
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 28. 5. 2024 15:43

Já jsem oznámení o změně tarifu na vyúčtování k Odepiš měl. Sice bez uvedení konkrétního termínu změny, ale bylo to tam.

Pro lidi, co mají číslo jen kvůli bankám... byl lepší řešení Nulový tarif od Vodafone s udržovacím nákladem 1.50 Kč za rok (které se stejně nemusely platit , pokud celková útrata nedosáhla 120 Kč). Ale tento tarif také končí. Nyní je nejlepší řešení Kaktus s 50 Kč udržovacími náklady na rok.
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod monikash 28. 5. 2024 16:08

To vychází na nějakých 6 let a 7 měsíců, než by člověk dosáhl na tu "splatnou" částku... :-)
Sony RX100/7, A6600, A7III + A7Sii

Moje cvaky najdete zde http://monikash.rajce.idnes.cz/
A videa tady https://www.youtube.com/@monikasindelkova1432/videos
monikash
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 28. 5. 2024 16:34

Byli lidé, co tvrdili, že i ta podmínka "jednou do roka použít placenou službu" byla jen papírový tygr.
Takže to skutečně pro zaparkování SIM fungovalo dobře - stylem "pořiď a zapomeň".
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod Napalm_death 28. 5. 2024 16:45

My dostali za 227kc Reď Basic lite se slevou 60%
Přílohy
IMG-20240419-WA0025~2.jpg
IMG-20240419-WA0027~2.jpg
Napalm_death
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ze.us 28. 5. 2024 16:52

monikash píše:To vychází na nějakých 6 let a 7 měsíců, než by člověk dosáhl na tu "splatnou" částku... :-)

To trochu pridej ;) staci jedna SMS za rok.
ze.us
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka