Vodafone tarif Odepiš

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Aleš P. 10. 9. 2006 18:31

Nezlobte se,že oživuju trochu starší diskusi,ale tohle téma je aktuální stále..
Mám dotázek ohledně Vodafone Odepiš,asi to tak je u všech tarifů,ale píšu to sem,jelikož se tady o Odepiš bavíme.
Když si aktivuju v Samoobsluze informační SMS v Moje služby -> Aktivace a nastavení služeb -> Účet -> Pravidelné zasílání SMS -> SMS o posledním Vyúčtování.
Jsou ty informační SMS zdarma?
A SMS o aktuálním stavu volání pro vaše telefonní číslo,tak to mi po každém hovoru přijde SMS kolik minut jsem už provolal??
Díky za info.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Andrysska 10. 9. 2006 18:44

Já mám taky tarif odepiš a jsem nadmíru spokojená.....
Jen se mi jednou stalo, že mi nepřišlo vyúčtování včas a Vodafon mi blokl telefon-a to jsem je tam šla upozornit, že mi vyúčtování nedošlo, vymluvili se na Českou poštu. Tak mi telefon blokli, zaplatila jsem k utracené částce( 150Kč) ještě 150Kč jako pokutu! To mě pěkně naštvali...Jinak vše OK
Andrysska
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 10. 9. 2006 18:48

ales76: SMS o posledním vyúčtování je samozřejmě zdarma. SMS o aktuálním stavu volání je vlastně Chytrý přehled a můžeš si nechat nastavit zasílání SMS, kolik jsi už provolal v aktuálním účtovacím období. Také zdarma.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 10. 9. 2006 18:53

Andrysska : Tak to naštve.Proto je třeba lepší si předplatit nějakou částku a potom máš a) na pár měsíců pokoj b) nemusíš platit 20kč za složenku.

esquire : Takže všechny informační SMS jsou zdarma,to je dobré.A jakým způsobem mě budou informovat o počtu provolaných minut?Po každém hovoru?
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod esquire 10. 9. 2006 18:57

ales76: Dá se tam myslím nastavit 1x denně, 1x za 3 dny, 1x za 6 dní atd. Není to po každém hovoru. Je to obdoba Chytrého přehledu přes SMS Samoobsluhu. Pošli si SMS "PREHLED KC XXXX (heslo)" na 7700 a uvidíš, co ti bude pak chodit automaticky.
Jinak na Odepiš ti Chytrý přehled neukáže počet zbývajících minut, to si musíš kontrolovat sám v telefonu. Zobrazuje se jen celková provolaná částka včetně paušálu.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 10. 9. 2006 19:04

esquire : Tak nejmiň to jde 1x za 3 dny.Diky za info :wink:
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod esquire 10. 9. 2006 19:07

ales76: Ale jinak mi to přijde zbytečné, když do telefonu si můžeš uložit přímý kód na Chytrý přehled přes Kapesní Samoobsluhu, který pak odešleš jako hovor a na displeji se ti zobrazí požadovaná informace. Chytrý přehled je, jak známo, aktualizován několikrát denně k určité hodině.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jendatuma20 17. 9. 2006 18:34

ales76 píše:A dál by mě zajímalo,jak se to řeší s platbama..Mám pocit,že jsem tady na fóru někde četl,že vždy chcou prachy až když máš účet nad 100kč.Je to tak?Že pokud máš 11,9 měsíčně tak počkaji pár měsíců dokud to nedá 100kč.r/quote]

To bývalo, ale už neni...Teď mi přišla faktura na 68Kč(Odepiš) a sestře na 38,--(nevim jak se jí to podařilo.Nemá odepiš ale Slyším Vás). A jelikož to platim přes bankomat a tam je nejmenší částka 120,-- tak to mám předplacený do příštího měsíce...
V okamžiku kdy štěstí zaklepe i u Vašich dveří, sedite právě na záchodě:-) -Murphyho zákon
Jendatuma20
Junior

Odeslat příspěvekod glock69 17. 9. 2006 19:01

Stále platím fakturu až nad 120 Kč( i když chodí každý měsíc), takže jsem dlouhodobě dlužníkem VF....
glock69
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 18. 9. 2006 07:33

to Jendatuma20: Faktura přijde ale nemusíš ji platit pokud není vyšší než 120kč.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 8. 10. 2006 17:03

Ještě jedna otázka pro zákazníky využívající tarif Odepiš..
Když si nastavím inkaso,bude si Vodafone z mého bankovního účtu strhávat i částku pod 120kč?
Chci říct,když budu mít každý měsíc účet 11,9kč,bude si těch 11,9kč Vodafone každý měsíc strhávat z mého účtu?Nebo počká až dlužná částka bude více než 120kč?
Ptám se,abych věděl,jestli to má smysl,jinak bych to platil přes bankomat,protože platba bance by tak mohla být víc než ten účet.. :lol:
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Já Osobně 8. 10. 2006 17:34

ales76 píše:Když si nastavím inkaso,bude si Vodafone z mého bankovního účtu strhávat i částku pod 120kč?o/quote]
Ano, bude strhávat každý měsíc bez ohledu na částku, viz příloha číslo 2 Všeobecných podmínek, bod 3.2 :wink:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Thom 8. 10. 2006 18:22

ales76: Lepší je si to "předplatit". Poslat jim třeba 2 kila a oni to z toho odečítaj. Faktury i strhávání částek se děje i pod 120 Kč, takže inkaso se pak moc nevyplatí. Já mám na Odepiš i Po svém, aby se šetřilo papírem a nemusel jsem to vyhazovat :-)
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 8. 10. 2006 18:36

Aha,tak to budu platit přes bankomat..Jednou za čas,třeba ty 2 nebo 3 kilča.Platí se za to něco?Za tu transakci?
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 8. 10. 2006 19:34

Neplatí.
Zdeněk L.
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka