roy1 píše:Trochu manipulativni, jako že Sputniku. 400 minut ano, ale jen do vlastní sítě, mimo síť 12 Kč za minutu a to se fakt vyplatí.
S tím Sputnikem mne urážíte, jestli je to na mne.
Samozřejmě je pravda, že Odepiš má volání do jiných sítí za 12 Kč, takže se s ním jinam než do vlastní sítě prakticky volat nedá. Ale beru to jako dostatečně známou vlastnost, která se za víc než patnáct let nezměnila, a že tenhle kontext zde v diskusi všichni znají.
Já jen říkal, že aktualizovaný Odepiš pro mne (a snad i ostatní normálně telefonující lidi) znamená
prakticky neomezené volání do vlastní sítě.
Na volání jinam používám taky Odorika, jako Mirek P.
Už to tu myslím padlo - Odepiš na volání ve skupině mezi rodinou, přáteli, v "rodinné" firmě... a na vše ostatní Odorik ("pevná linka" přes internet, VoIP klient v mobilu, v nejhorším případě zpětné volání..., vše případně s identifikací - CLIPem - mobilní linky)... je dobrá volba.
Na Odoriku roční útrata kolem 300 Kč, na mobilu za mobilní služby měsíčně lehce přes 60 Kč (kromě volných minut ještě nejaká ta SMS...) měsíčně dohromady (příchozí i odchozí hovory) okolo 4 hodin na mobilu a 6 na pevné.