Vodafone tarif Odepiš

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lukas063 24. 6. 2006 21:10

Jednoznačně Odeiš , uskrovníš se , uvidíš . Já mám teda ještě ET Pohodu a vejdu se do 300,- měsíčně s obouma číslama . :tleskani
Lukas063
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 24. 6. 2006 21:15

pro Lukas063 : Jj,vezmu si ji..Ještě chvíli počkám,než si vezmu nějakej novej telefon přes mobil+ v srpnu,jelikož mám poukázku na 2 táci z února a SIM s Odepiš budu používat ve svém současném K700i :wink:
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mario 24. 6. 2006 22:07

Hele být Tebou, tak bych si to pořídil už teď. Sice je to málo pravděpodobné, ale jestli Vodafone zavádí kreditové paušály či co, tak aby náhodou to nebylo na úkor Odepiše a Mezi námi. Těch 11,90 co Ti naúčtují za Červenec Tě snad nezabije :-)
Nedělám to ale znám to, možná bych to dokázal provést...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 24. 6. 2006 23:36

pro Mario : No to asi ne..Jak se to dá provést,ten přechod?Bych musel zajit na značkovou prodejnu,ne?Já to teda nevim,ale třeba teď je v Samoobsluze anketa jestli bych uvítal,kdyby šlo přejit z Oskarty na tarif právě prostřednictvím samoobsluhy.
A dál by mě zajímalo,jak se to řeší s platbama..Mám pocit,že jsem tady na fóru někde četl,že vždy chcou prachy až když máš účet nad 100kč.Je to tak?Že pokud máš 11,9 měsíčně tak počkaji pár měsíců dokud to nedá 100kč.
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tommy:-) 24. 6. 2006 23:41

ales76: nemusíš chodit na shop, stačí zavolat na Vodafone péči o zákazníky, požádat o přechod a nadiktovat jim své osobní údaje. Na Vodafone kartě mít minimálně 1000Kč kredit který se strhne jako volací jistina , zbytek se převede jako přeplatek do placení faktur a do pěti dnů jest to převedené.
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 24. 6. 2006 23:49

pro tommy:-) : No tak dik,alespoň vim,že nemusim vážit cestu přes celé město..Ten převod bych chtěl provést až tak v srpnu,snad mi Vodafone Odepiš do té doby nezruší..
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lukas063 25. 6. 2006 11:08

ales76 : Já zatím nevím že by tento tarif rušili , ale snad nee ! ! !
A jinak , pokud sem dobře pochopil , máš ještě ET ?
Lukas063
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 25. 6. 2006 11:10

Lukas063: no s novýma paušálama ho asi zrušej ... :(
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mario 25. 6. 2006 11:18

No však uvidíš, Odepiš si myslím jen tak nezruší - byl by sám proti sobě. Psal jsem to co kdyby... :-) Když to budeš převádět na tarif, doporučuji Ti ještě na Oskartě si nastavit Info o zákaznikovi. Když to pak diktuješ operátorovi zdržuje to, navíc u složitějších příjmení a adres je většinou zkomolí. Prostě si vše nastav a až pak tam zavolej. A připrav si občanku. Mimochodem, neleží Ti ta simka v šuplíku nějak přes rok, nebo tak, ne?
S tím placením, nemusíš platit fakturu která je na částku nižší než 120Kč. Mám pocit že je to i spodní limit pro platbu přes bankomat, pokud to nezměnili. Takže první faktura Ti dorazí třeba až po Vánocích (ikdyž se tady myslím řešilo, že faktury už chodí i na částky nižší).
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod viper.aa 25. 6. 2006 11:27

Faktura ti příjde každej měsíc at tam máš 20Kč a nebo 50Kč ale nemusíš ji zaplatit. navíc pokud si aktivuješ paušál tak tam skládáš 1000Kč jistinu,tu ti po půl roce dobré platební morálky vrátí bud poštovní složenkou a nebo si ji můžeš nechat strhávat platbyz toho tarifu takže nebudeš platit třeba další rok nebo i víc podle toho jak moc budeš využívat služeb tarifu Odepiš
Motorola Amio--> C35i--> S45--> Samsung SGH A800--> CX70 fw56 --> se uvidí ... od 15.7.2006 SE K750i
už nikdy víc Motorolu
přešel jsem po 7 letech k SE z důvodu zániku Siemense,zatím spokojenost a doufám že to tak zůstane :-)
viper.aa
Junior

Odeslat příspěvekod Mario 25. 6. 2006 11:31

On si těch 1000Kč chce nechat poslat na účet. Složenka=+2 měsíce čekání. Pro stávající zákazníky tarif 100% zůstane, jen s uvedením tarifů Nabito jsem psal, že by jej mohl přestat nabízet - proto bych jej aktivoval už teď... Záleží na něm...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod viper.aa 25. 6. 2006 11:43

No rozhodně byh neváhal a nechal bych si tarif Odepiš aktivovat,je to dobrej paušál. Za málo peněz dostaneš hodně muziky. Jen na to volání to není moc dobrý,proto mám ještě Twista
Motorola Amio--> C35i--> S45--> Samsung SGH A800--> CX70 fw56 --> se uvidí ... od 15.7.2006 SE K750i
už nikdy víc Motorolu
přešel jsem po 7 letech k SE z důvodu zániku Siemense,zatím spokojenost a doufám že to tak zůstane :-)
viper.aa
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 25. 6. 2006 12:55

pro Lukas063 : Jo,to si pochopil dobře,mám ještě ET Pohoda.Ten je fakt v pohodě :wink: ..Já si ještě chvíli počkám na ty novinky,které nám Vodafone ukáže příští měsíc,potřebuju hlavně nejnižší cenu volání do Vodafone.
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod viper.aa 25. 6. 2006 13:35

kd eseženeš 40 minut volání do VF za 12Kč? to snad ani nejde. Někdy se čekání nevyplácí,pak to třeba pro nové zákazníky zruší a co potom. Ale je to jen na tobě. jak je tu už psáno,12Kč tě za měsíc rozhodně nevytrhne a ani to platit nemusíš pokud nebudeš mít částku vyšší jak 120Kč
už nikdy víc Motorolu
viper.aa
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 26. 6. 2006 17:31

Tak po strastiplném a chaotickém prodraní se k operátorovi - fakt jsem tam 15 minut tápal - nevím jesli je to zvykem (už mám Eurotel 5 let) ale fakt se mi zdá,že ET má nejpřehlednější a nejlogičtější strukturu Infolinky - a ty kecy u Vodafone - nevím o co se snaží ? být vtipný ? - mi šislavý operátor nastavil Odepiš.
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Předchozí stránkaDalší stránka