Tmobile EDGE - Problem poradite mi ?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod goob 25. 4. 2006 14:28

Hele a nemáš možnost strčit kartu do jiného notebooku? Nejlépe stejný typ.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod renm 27. 4. 2006 22:09

Co máš za kabel, mám stejné problémy, objeví se pruhy a počítač je nutno resetovat, nemám totiž originál kabel, s originálem mě to nedělá...
renm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod C.B.Lister 5. 5. 2006 15:37

Ted budu vypadat asi jako nejvetsi lama, ale mne to nejde ani nainstalovat! :oops: :?
Zapnu notase - Sony Vaio - strcim tam picmic kartu, nainstaluju ovladace, pak T-mobile communication center a to je cely, nejde mi to ani se pripojit. Nevim jestli nedelam neco blbe, na T-mobile lince mi rekli, jenom zastrcit picmic kartu a nechat ho pracovat (instalace ovladacu) pak nainstalit soft a pak uz by to melo jet, ale nejede...
C.B.Lister
C.B.Lister
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DANDA22 2. 6. 2006 15:30

renm: no tak ja mam notebook, tim padem nemam kabel.
Tedka jsem mel notebook na reklamaci, nemelo to s tim sice nic spolecneho, ale presto jsem myslel ze to pomuze. / nic :))
Problem stale pretrvava, prisel jsem ale na to, ze kdyz zastrcim tu antenu, tak mi to delat prestane, mozna je to tim, ze signal, ktery prijíma ta antena ma mozna nejaky vliv na desku.
Nenapada me nic jineho, nez zajit do T-mobile a zkusit si vymenit tu katru za nekombinovanou ( myslim ze je to Sonyžerykson).

Jinak kartu jsem zkousel uz v nekolika pocitacich a krom toho, ze je to primo běsně pomalé, tak to zadne chyby nedela.
DANDA22
Kolemjdoucí

Předchozí stránka