Pokud je máte, byli byste ochotni mi je za nějakou rozumnou cenu prodat?
Dodávám, že myslím reklamní předměty a ne simky atd...
Editace :
Takže, denska 26.6. jsem udělal neplánovaně jednu z největších rabovacích akcí v historii získávání reklamní předmětů. Bohužel se mi stala i nepříjemná věc s tím související... :
Dneska volám do značkovky Obchodní 111 a mluvím s vedoucím jestli by nemohli objednat nějaké předměty na netu na neofiko stránkách a pak mi je prodat. Bohužel, prý už jsou sklady vyčerpány a i tak to touhle cestou asi nepůjde...
Nevzdal jsem se a volám do dalších značkovek : Buď to nikdo nezvedá anebo jenom automat viz. Vyskočilo Značkovka.
Stane se ale výjimka a na Arbesovo náměstí, Jindřišskou a na Poříčí se dovolám. Na jindř. mi prac. pověděl, že tam mám přijít (no moc sem mu stejně nerozuměl). Ale ještě před tim (no to sem neslyšel skoro vůbec nic) jsem volal na Arbesovo náměstí a prý se mi ozve, hned co bude mít bližší info. - Dosud se neozval pracovník.
Meitím jsem si něco vyřídil a zašel do značkovky na Jindřišský, kde mě odbavil jiný pracovník, než jsem mluvil ale dal mi 3 věci, které mi stejně nezůstaly moc dlouho po vyplnění tel. číla pro marketing (oficiální cesta jak něci získat) jsem vyrazil do Kauflandu (U plynárny). Tam byl jeden v pohodě mladík a vypadal, že mluví celkem upřímně (U něj jsem zkusil brutální taktiku přemlouvání) ale prý k těm reklamním věcem na Netu taky nemá přístup. No ale dal mi alepoň takovou bílou málo používanou šňůrku na krk a ještě takovou modrou s GO širší a starší. Ještě před tím jsem ale musel šikovně uschovat věci, které jsem nabyl v Jindřišský (Podložka pod myš, Diář a čtečka SIMEK) a dal jsem je do nákup. vozíku. Vozík jsem zasunul a šel na BUS. V Nom jsem si vzpoměl!!!! A do ***** a rychle jsem se dostal do Kaufu z5, kde jsem našel i ten vozík a ženskou, která s nim nakupovala ale asi nic neměla, to by jinak pustila ale člověk nikdy neví. No a tak sem zcela otráven přemýšlel, jak tyto věci pozbýt zpět. A tak jsem vyrazil opět na Jindřišskou a tam jsem se naštěstí, nečekaně dostal k chápkovy s kterym jsem mluvil po telefonu. Na chvilku sem si tam nechal nabít mobil a dostal Diář a čtečku simek. Bylo to celkem fajn, až na tu podložku sice jí už mám ale to víte, proč takovou hezkou věc nemít třeba...