Rád bych nějaké předměty Eurotel, 15.7.- Konečně

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod AgentSvr 27. 4. 2006 22:37

...nebo GO. Nevíte někdo prosím, kde bych je kromě značkovek mohl sehnat. V minulosti se prodávavaly, nikoli tomu je dnes. Jak už nebude Eurotel, tak bych rád něco na památku. Tudle jsem několikrát viděl čepice nebo supr baťoh...
Pokud je máte, byli byste ochotni mi je za nějakou rozumnou cenu prodat?
Dodávám, že myslím reklamní předměty a ne simky atd...

Editace :
Takže, denska 26.6. jsem udělal neplánovaně jednu z největších rabovacích akcí v historii získávání reklamní předmětů. Bohužel se mi stala i nepříjemná věc s tím související... :
Dneska volám do značkovky Obchodní 111 a mluvím s vedoucím jestli by nemohli objednat nějaké předměty na netu na neofiko stránkách a pak mi je prodat. Bohužel, prý už jsou sklady vyčerpány a i tak to touhle cestou asi nepůjde...
Nevzdal jsem se a volám do dalších značkovek : Buď to nikdo nezvedá anebo jenom automat viz. Vyskočilo Značkovka.
Stane se ale výjimka a na Arbesovo náměstí, Jindřišskou a na Poříčí se dovolám. Na jindř. mi prac. pověděl, že tam mám přijít (no moc sem mu stejně nerozuměl). Ale ještě před tim (no to sem neslyšel skoro vůbec nic) jsem volal na Arbesovo náměstí a prý se mi ozve, hned co bude mít bližší info. - Dosud se neozval pracovník.
Meitím jsem si něco vyřídil a zašel do značkovky na Jindřišský, kde mě odbavil jiný pracovník, než jsem mluvil ale dal mi 3 věci, které mi stejně nezůstaly moc dlouho po vyplnění tel. číla pro marketing (oficiální cesta jak něci získat) jsem vyrazil do Kauflandu (U plynárny). Tam byl jeden v pohodě mladík a vypadal, že mluví celkem upřímně (U něj jsem zkusil brutální taktiku přemlouvání) ale prý k těm reklamním věcem na Netu taky nemá přístup. No ale dal mi alepoň takovou bílou málo používanou šňůrku na krk a ještě takovou modrou s GO širší a starší. Ještě před tím jsem ale musel šikovně uschovat věci, které jsem nabyl v Jindřišský (Podložka pod myš, Diář a čtečka SIMEK) a dal jsem je do nákup. vozíku. Vozík jsem zasunul a šel na BUS. V Nom jsem si vzpoměl!!!! A do ***** a rychle jsem se dostal do Kaufu z5, kde jsem našel i ten vozík a ženskou, která s nim nakupovala ale asi nic neměla, to by jinak pustila ale člověk nikdy neví. No a tak sem zcela otráven přemýšlel, jak tyto věci pozbýt zpět. A tak jsem vyrazil opět na Jindřišskou a tam jsem se naštěstí, nečekaně dostal k chápkovy s kterym jsem mluvil po telefonu. Na chvilku sem si tam nechal nabít mobil a dostal Diář a čtečku simek. Bylo to celkem fajn, až na tu podložku sice jí už mám ale to víte, proč takovou hezkou věc nemít třeba... :pozor2
Naposledy upravil AgentSvr dne 16. 7. 2006 00:02, celkově upraveno 3
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 27. 4. 2006 22:40

jo spoustu jich bylo super... taky si je nechám na památku.. mám i celou sérii JUICE.. to byly super věci.. a ten batoh pořád drží :-)
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod McSatek 30. 4. 2006 10:31

AgentSvr píše:...nebo GO. Nevíte někdo prosím, kde bych je kromě značkovek mohl sehnat. V minulosti se prodávavaly, nikoli tomu je dnes. Jak už nebude Eurotel, tak bych rád něco na památku. Tudle jsem několikrát viděl čepice nebo supr baťoh...
Dodávám, že myslím reklamní předměty a ne simky atd...d/quote]

Zajdi někde v noci před tabák a šlohni si vlaječku "Zde se dobíjí GO kupony" chcihi
McSatek
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 30. 4. 2006 10:38

McSatek píše:Zajdi někde v noci před tabák a šlohni si vlaječku "Zde se dobíjí GO kupony" chcihi /quote]

A neschovávají je náhodou na noc?
A to se už ví,jak se bude jmenovat předplacená karta O2?Já jsem to teda zatím asi nepostřehl..Třeba to bude O2 Go karta..
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Apophis.k 30. 4. 2006 10:43

nevíte náhodou někdo, kde by se dala sehnat šňůrka na krk od vodafonu?? taková co nají všichni prodavači vodafonu???
Apophis.k
Nemám nic, jsem studý chudent...
Apophis.k
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 30. 4. 2006 10:46

Krok 1
Snaň se prodavačem Vodafonu
Krok 2
Získej šňůrku
Krok 3
Dej výpověd

A máš ji!
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Apophis.k 30. 4. 2006 10:56

jj to by bylo fain, ale asi na to nemám věk, aby mě vzali... neprodávaj náhodou ty šňůrny?? já bych jí fakt moc chtěl...
Apophis.k
Apophis.k
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 30. 4. 2006 10:58

ales76: no proč by se měnil její název? T-Mobile taky nepřejmenoval Twist, pochybuju, že se bude její název měnit. Navíc je skoro shodnej s O2, tam se jmenuje Pay&Go. Jen Oskar ho přejmenoval, protože se jmenovala Oskarta, takže je jasné, že ji přejměnovat musel.

Jinak k reklamním předmětům myslím, že budete mít dobrou šanci teď na MS v hokeji ;-)
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 30. 4. 2006 11:00

pro Apophis.k tak si tam zařaď ještě
Krok 0
Počkej až vyrosteš

pro tommy:-) Vžyť jsem to řikal,že nevim o tom,že by se mělo něco měnit.
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Apophis.k 30. 4. 2006 11:04

jj, ale to už tu šnúrku mít nebudou... ale čert jí vem... ale s tou O2 kartou to bude sranda... ale aspoň že už se eurotel nebude jmenovat eurotel, ale O2.. název eurotel mi totiž příde pěkně trapnej...
Apophis.k
Apophis.k
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod viper.aa 30. 4. 2006 11:31

Apophis.k píše:jj, ale to už tu šnúrku mít nebudou... ale čert jí vem... ale s tou O2 kartou to bude sranda... ale aspoň že už se eurotel nebude jmenovat eurotel, ale O2.. název eurotel mi totiž příde pěkně trapnej...k/quote]

Šnurku si můžeš koupit v jejich obchodech ale nevím jestli je ta stejná co mají prodavači. A nebo si zavolej na infolinku,třeba ti poraděj
Motorola Amio--> C35i--> S45--> Samsung SGH A800--> CX70 fw56 --> se uvidí ... od 15.7.2006 SE K750i
už nikdy víc Motorolu
přešel jsem po 7 letech k SE z důvodu zániku Siemense,zatím spokojenost a doufám že to tak zůstane :-)
viper.aa
Junior

Odeslat příspěvekod AgentSvr 30. 4. 2006 12:40

McSatek píše:
AgentSvr píše:...nebo GO. Nevíte někdo prosím, kde bych je kromě značkovek mohl sehnat. V minulosti se prodávavaly, nikoli tomu je dnes. Jak už nebude Eurotel, tak bych rád něco na památku. Tudle jsem několikrát viděl čepice nebo supr baťoh...
Dodávám, že myslím reklamní předměty a ne simky atd...d/quote]

Zajdi někde v noci před tabák a šlohni si vlaječku "Zde se dobíjí GO kupony" chcihi /quote]

To už mám, zrovna náhodou to leželo v dobrym stavu na zemi..
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 30. 4. 2006 12:42

Apophis.k píše:nevíte náhodou někdo, kde by se dala sehnat šňůrka na krk od vodafonu?? taková co nají všichni prodavači vodafonu???o/quote]

Hele, zkuz zajít do prodejny, tam jednu šnůrku VF dávali. Kámoš jich má alespoň 10.
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 30. 4. 2006 13:28

Nebo si tu šňůrku vyrob!!! :-D
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod aaischa 1. 5. 2006 07:40

tak co sehnali ste, ?? máte reklamni predmety?
aaischa
Junior

Další stránka