Hokej TV

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Duch Fóra 6. 5. 2006 00:31

Tak máme za sebou první zápas. Koukal jste na něj někdo prostřednictvím mobilu a služby Hokej TV, co nabízí Eurotel? Slyšel jsem, že to bylo nějaký přetížený a moc to nefungovalo. Jaký máte zkušenosti?
Duch Fóra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Davep 6. 5. 2006 01:26

Dneska, vlastně už včera, to bylo na ukázku bez poplatku, tak bych se ani nedivil, kdyby se jim to nějak přetížilo. Ale nezkoušel jsem.
Davep
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod morki 6. 5. 2006 01:47

zkousel sem a nevim nejde to tak plynule a je to 3GP no nadsenej nejsem testovano v praze 3G na vaclavaku u mekace no nevim mam s toho divnej pocit - N70
City: Praha
morki
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 6. 5. 2006 09:02

v pohodě.. koukal jsem a v dost pohodě, na to, že to bylo ten den zdarma a určitě to muselo bejt přetížený mi to jelo v pohodě, jen chvílema to pixlovalo, ale to bude tim přetížením, že to bylo zadáčo.. ale fakt jen asi 6x za zápas...
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Eurotelík 6. 5. 2006 09:09

Taky jsem na to koukl a jelo to super, je to tam i pro ty co nejsou při UMTS síti.

A za 75 Kč celé MS je úplně super cena. Vím,že dneska nestihnu žádný hokej v TV,tak kouknu začíná to v 15:15 Bělorusko - Slovensko tak kouknu.
Eurotelík
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 6. 5. 2006 09:19

taky se těším.. jinak jsem na chvíli vyjel u UMTS tak jsem to zkusil v te verzi pro non-UMTS a taky o.k... s EDGE uplne v pohode a GPRS to taky zkousává :-)

btw: odteď stojí 75Kč měsíčně všechny televize na Eurotel Live 3G - i Óčko i ČT24
Pokročilý

Odeslat příspěvekod cuchty 6. 5. 2006 09:20

Strasne vám zavidím klucí, že máte UMTS, koukal jsem pouze pres gprs, jelo to taky plynule ale obraz ke koukání moc není. Snad se za rok taky kouknu v lkepší kvalitě. Jinak tento počin Eurotelu chválím, je to super věc.
cuchty
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bruno26 6. 5. 2006 09:25

Já jsem u vodafonu -myslíte že taky nějak budu moct sledovat hokej na me N70?
bruno26
Junior

Odeslat příspěvekod Eurotelík 6. 5. 2006 09:28

No VDF to má spustit do konce roku,UMTS, ale nevím jak je to tam s exkluzivitou co se týče Eurotelu, který je oficiální partner repre.

Ale někde jsem četl,že Eurotel bude dávat i přímé přenosy MS ve fotbale v německu a to bude hukot.
Eurotelík
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 6. 5. 2006 09:28

bruno26 píše:Já jsem u vodafonu -myslíte že taky nějak budu moct sledovat hokej na me N70?N/quote]

kup si Goučko, to stačí ;-) stojí to 75Kč na celej šampionát...
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 6. 5. 2006 09:29

[quote="Eurotelík";No VDF to má spustit do konce roku,UMTS, ale nevím jak je to tam s exkluzivitou co se týče Eurotelu, který je oficiální partner repre.

Ale někde jsem četl,že Eurotel bude dávat i přímé přenosy MS ve fotbale v německu a to bude hukot.a/quote]

je to možný, i když je oficiální partner repre ve fotbale T-Mobile, může to Eurotel dávat, protože T-Mobile UMTS v telefonech nemá :lol:
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Eurotelík 6. 5. 2006 09:33

No ale jestli taková exkluzivita T-Mobile něco takového Eurotelu nezakazuje.
Protože když ET nabídne i přímé přenosy, stává se najednou zajímavější a Tmo jako oficiálního partnera strčí do kapsy.
Eurotelík
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 6. 5. 2006 09:40

[quote="Eurotelík";No ale jestli taková exkluzivita T-Mobile něco takového Eurotelu nezakazuje.
Protože když ET nabídne i přímé přenosy, stává se najednou zajímavější a Tmo jako oficiálního partnera strčí do kapsy.r/quote]

nevím, ale všiml jsem si na včerejším přenosu loga ČT2 - takže podle mně má Eurotel sublicencovaný přenos pro mobilní TV na ČT2, tak by to snad šlo.. ale nebudeme bycha honit, uvidíme :-) každopádně ten hokej je dobře udělanej :-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod 0x 6. 5. 2006 11:50

Radsi jsem to ani nezkousel, i kdyz me to dost lakalo.. spis me zaujala ta televize za 75Kc na mesic. Jak se to da objednat? A co vsechno to zahrnuje? Jsou tam i VyVoleni?
0x
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 6. 5. 2006 12:02

rád bych zkusil, ale nejelo jim to... :(
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Další stránka