Virtuální mobilní operátor v ČR, co si o tom myslíte?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod michalreznar 17. 5. 2006 13:20

Virtuální mobilní operátor v ČR, co si o tom myslíte? Byl by o něj vůbec v Česku zájem? Článek o možnosti vzniku virtuálních operátorů v Česku, čtěte http://mobil.idnes.cz/oskar-nezmizel-nadobro-mozna-se-vrati-dxp-/mob_operatori.asp?c=A060517_103814_mob_operatori_brz
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod zvonicek 17. 5. 2006 14:05

Mylsím, že je to dobrá cesta, jak volat výhodněji. Pokud to bude jako třeba Tele2 na pevných linkách, roste pro mobilní operátory velká konkurence.
zvonicek
Junior

Odeslat příspěvekod SmartBOY 17. 5. 2006 15:08

Zajem by urcite byl, treba pro cizince, si myslim. Nevim, ale kdyz jsem prijel s kamaradem do UK a nez jsme se rozkoukali po nabidkach a resili jiny problemy se zacatkem ziti v cizine, zvolili jsem SIM predplacenky, kde nebyl aktivacni poplatek a kde byly ceny uctovany jen za 15p kamkoli, SMS za 5p. S kamosem jsme tak byli extremne levne v kontaktu.

Teprve pak jsem se poohlidl za pausalem.

Zvonicek: virtualni operatory nechapu ani tak jako konkurenci, ale zvysenim trzeb jednoho stavajiciho, beru to jako doplnkovou sluzbu toho ktereho operatora, pac ve skutecnosti budes volat pres sit napr. Vodafone, akorat ze ta SIMka bude umet jenom volat a SMS.
SmartBOY (KIN.G) // Take it easy. :o)
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod Fifu 17. 5. 2006 15:10

Nebo inspektor Schirz. Ten zase zatčeným sliboval hory, doly. Mě například vzal k mapě a řekl: Když se přiznáte, Meyere, můžete si vybrat - Krkonoše, Beskydy, Příbram, Jáchymov.
Fifu
Junior

Odeslat příspěvekod michalreznar 17. 5. 2006 21:15

Byl by zajímavý, třeba nějaký Tesco operátor...
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Slávek 19. 5. 2006 22:24

Mladej si teď pořídil za 500,- s DPH 150 min. + 100 sms a není to od žádného opa, i když je to sim ET.
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SmartBOY 20. 5. 2006 09:16

Slavek: tomu Tvymu prispevku absolutne nerozumim...
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod michalreznar 20. 5. 2006 13:05

Však takoví operátoři již existují, ale není to "oficiální" síť. Někdo si nakoupí více sim karet a založí firemní síť, pak mají lidé v dané síti individuální možnosti a slevy. Nedávno to bylo i ve zprávách v tv... Určitě jste to taky viděli.
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 20. 5. 2006 13:36

jj, kámošovi dneska přišlo od jeho WI-FI providera, že může mít za 431Kč OPTIMUM PROFI, simkarta Eurotel, ale smlouva s nima...
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bulvounek 20. 5. 2006 14:06

Lidi by to podle mě určitě využily,ani by moc nevadilo,že by bylo možné jen volat a SMSkovat.
Více ze života,méně z peněz.
Nokia C2-01_ODORIK
LG L90_BLESKmobile
Alcatel OT302 Siemens C35i Siemens MT50 Siemens M55 Nokia 6131 Nokia C2-01
bulvounek
Junior

Odeslat příspěvekod michalreznar 20. 5. 2006 14:34

Taky si myslím, hlavně starší lidé, kterým volání a sms ve většině případů bohatě stačí a čím levnější, tím lepší...
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Alsiik 28. 5. 2006 00:10

No jop, v Anglii kde teďkonc jsem používám SIMku "operátora" Mobile World, což je virtuální operátor kterýho provozuje řetězec Carphone Warehouse (myslim že kdysi byl i doma v čechách !? :) na síti T-mobile. Mobile World se dá koupit jenom jako pre-paid, tzn. předplacená karta nabitá určitym kreditem (za 10 liber se koupí karta s 10 librovym kreditem, koupíte-li s 50 librovym kreditem, přihodí Nokii 1100 zadarmo )
Mobile World nabízí jenom základní služby - volání a smsky, v současnosti už funguje i GPRS a budou fungovat i MMSky. Hlavní výhodou ale je, že nabízí nehorázně nízký ceny za volání ven z UK do ciziny. Např do ČR volám mobil za 20 pencí za minutu a pevnou linku za 5 pencí za minutu, takže na pevnou lajnu domu nebo kamarádům můžu volat z Anglie levnějc než když volám z Čech od svýho operátora (T-mobile). To je takové, mhm ... :roll: řekl bych, zvláštní :)))
wisdom is not truth----> truth is not beauty----> beauty is not love----> love is not music----> music is da BEST.
Alsiik
Junior

Odeslat příspěvekod aaischa 28. 5. 2006 08:15

máte někdo zkušenost s nějakám virutálnímoperátorem? rád bych využil jejich nabídky
aaischa
Junior

Odeslat příspěvekod Slávek 28. 5. 2006 21:13

SmartBOY: Já tobě taky ne.
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SmartBOY 28. 5. 2006 21:51

[quote="Slávek";....a není to od žádného opa, i když je to sim ET.m/quote]

Nerozumim presne tehle casti- zda se mi, ze se podivujes nad necim, co je uz tak v rozporu. Neni to od zadneho operatora a pritom je to od ET... :eh
SmartBOY
Junior

Další stránka