U jakého mobilního operátora byste chtěli pracovat?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

U jakého mobilního operátora byste chtěli pracovat?
T-mobile 19 %  26%  [ 19 ]
Eurotel 29 %  40%  [ 29 ]
Vodafone 23 %  32%  [ 23 ]
Celkem hlasů : 71

Odeslat příspěvekod jan.vondrus 26. 5. 2006 07:50

Říká se, že pracovníci mobilních operátorů jsou velmi dobře placeni...
Chtěli byste pro nějakého pracovat?
Pro kterého?
Na jakém postu?
A z jakého důvodu?

Pozice vyššího manažera v Eurotelu s velkou kanceláří tak v pátém patře nezní špatně, ne? :D

// filiptoje : Přidána anketa
Kdo chce hýbat světem, nech? nejprve pohne sám sebou.
jan.vondrus
Junior

Odeslat příspěvekod DjOna 26. 5. 2006 08:11

no pred tak 3 rokami ano, ted uz je to takovej standart...jinak takova prace na oddeleni marketingu a propagace...tam by se mi libilo, a doufam ze i jednou bude, a pro jakeho operatora to sem snad psat nemusim:-))))))
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod jan.vondrus 26. 5. 2006 08:12

Ale jo, u Eurotelu by ses mel dobre :lol:
jan.vondrus
Junior

Odeslat příspěvekod DjOna 26. 5. 2006 08:23

no to jsem zrovna nemyslel...nerikam ze Eurotel je spatnej,ale uz jsem pro nej par mesicu pracoval a rad jsem odesel do Vodafonu, ono pristup k zamestnancum tam a u VF mi prijde trochu rozdilny...
UPOZORNUJI ZE JE TO ALE MUJ OSOBNI SUBJEKTIVNI NAZOR, ve kterem se urcite budu s jinyma lišit...

Jen vzkaz pro vsechny co pro operatora nepracovali tak aby pri psanich svych nazoru nekritizovali zadneho operatora, jelikoz si tezko predstavi co ta prace obnasi...
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod jan.vondrus 26. 5. 2006 08:24

Jsem chtěl jenom mírně popíchnout ;-)
jan.vondrus
Junior

Odeslat příspěvekod DjOna 26. 5. 2006 08:29

jo v pohode...neboj nerozcilil jsem se...jenom jsem na to reagoval svym nazorem...musim ale uznat ze u Et meli strasne fajn pani uklizecku:-)))
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod jan.vondrus 26. 5. 2006 08:41

DjOna píše:jo v pohode...neboj nerozcilil jsem se...jenom jsem na to reagoval svym nazorem...musim ale uznat ze u Et meli strasne fajn pani uklizecku:-)))

Mne osobne prijde, ze v ET jsou strasne prijemni lide. At jsem byl v pobocce v OC Chodov, nebo casteji v OC Novy Smichov, tak vzdycky jsem se s nimi pri vyrizovani svych veci pobavil... Ale to jsou lide na prepazkach...

U VF mi prepazkovi pracovnici prijdou chladnejsi. Proto ma podle mne prijemnejsi kolektiv (pro operatora nepracuji) spis ET...
jan.vondrus
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 26. 5. 2006 08:54

no tak hlavně u Eurotelu jsou narozdíl od Vodafone větší zaměstnanecký výhody :-) A to nemyslím jen volání do vlastní sítě neomezeně zdarma, smsky neomezeně zdarma kamkoliv a data a MMS :-)
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Hangars 26. 5. 2006 09:00

No asi u Vodafonu. Protože kámoš pracoval u Eurotelu a dodnes mu dlužej peníze :( . Ale ředitele bych dělal kdekoliv :lol: :lol:
Nokia E51 + 1GB microSD + HS-47
Hangars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DjOna 26. 5. 2006 11:56

tommy:-) no to bych s tebou nesouhlasil...ale nebudu se tady rozepisovat, nebylo by to k lidem pracujicim pro Vodafone fer...
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod DjOna 26. 5. 2006 11:57

jan.vondrus : je to mozny,ale jde taky jen o tvuj subjektivni nazor,treba na pobocce v Pce jsou v eurotelu uplne super lidi,dojdu na pobocku vedle a tam bych vrazdil,stejny nazor mam na lidi u T-M a VF...
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 26. 5. 2006 11:59

to se nedá takhle psát, to je prostě o lidech atd.. lidskej faktor selže všude.. to se nedá nic dělat..

DjOna: myslím teď výhodu třeba firemního paušálu.. ostatní nerozebírám, to není morální.
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jan.vondrus 26. 5. 2006 12:47

DjOna píše:jan.vondrus : je to mozny,ale jde taky jen o tvuj subjektivni nazor,treba na pobocce v Pce jsou v eurotelu uplne super lidi,dojdu na pobocku vedle a tam bych vrazdil,stejny nazor mam na lidi u T-M a VF...

je to možné. Ale ještě se mi v ET nestalo, že bych narazil na někoho nesympatického. Ale u VF na Smíchově maji dvě exotky: slečnu Andresu (jsem proti ní prostě zaujatej) a v druhém krámě (vyhořelém) takovou blondýnu. Ta je slušně od rány a abych řekl pravdu, na pobočku se fakt nehodí, spíš někam do vymahacího ;-).
jan.vondrus
Junior

Odeslat příspěvekod includes 26. 5. 2006 13:00

jan.vondrus píše:Pozice vyššího manažera v Eurotelu s velkou kanceláří tak v pátém patře nezní špatně, ne?
includes
Junior

Odeslat příspěvekod jan.vondrus 26. 5. 2006 13:01

No, ještě k tomu služební autíčko a sekretářku (taky služební)... :D
jan.vondrus
Junior

Další stránka